![]() |
Gemiden gemiye
Ayı Sırrı bu Kilitlesen,dışarda; Kolay değil kırk günlük sefer Okyanus'lar aşmıssın Zulan erimiş kumanya bitmiş su kısıtlamaları sürer Gemi kaptanı servis almamış Bordalamışsın şirketin diğer gemisine demiri mola edip taliye Vermiyor kaptan servisi tüm tayfayı peşine alsan da üşenecen artık iki gün kaptan kapısı aşındırmaya Görmüyormusun kaptanım öte gemi servis veriyor Geminin kaptanı benim.. O' o! geminin kaptanı Çıkar ayı Sırrı küpeşteye Çıkmışken kıyıdan servis motoru Atlar denize sakarcılar çorbasına kaptanın Şeytan çarmıhından çıkar şirket reisi Dışarda malum masasında Oynatır dansözleri Göbekten şarap içer Sırrı baba Yarın alalım seni 22 09 07 Zeytinli /Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
gEMİLERİN DİREĞİ
Çok köprüler Link hatları koptu O' Fırtınalardan tİ G noktasını bulmak bir Romandan Kitabın adı G Garibaldi Piza nın yerini keşfeden kitap fuarında Beyoğlunun Bastım toprak değilmiki İtalya'da Atlılar geçiyor Yelken Pelerinli Görme biçimleri vardı Önce şairin Okundu Rafta Şişman tüccar hımbıl Ebeveynler ŞİMDİ GEÇTİ BEYAZ ATLI BURADAN 01 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Gidi yor Um
Kurtuldun benden Bıktın İllahlah dedin Fırsat bu fırsat unut beni unutayım seni kınaya hiç bulaşma bi taraf değildir o iz iz süren kızılderili; hediğine yol düzermiş ne me lazım tütün içen kunduz avlarmış ateş suyuna kanan obadan olurmuş 24 09 07 Ramazan Mehmet Tanal |
Goran deniz
niçin baktın bana öyle Bir büyümü söyle Biliyon denizlerde ihtiyarladık pulları mı kazı solungaçlarımdan kanser Çarene Yüz beni Kuyruğumu,dip dal Goran Solungaçlarından geçer olayım Bi soluk O bakışınını öpeyim Yada görmeyeyim 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Göreceli
giydirdimi postalları binen en populer şairimiz adına medya geyine ne keyfiyet eskiyen çok şey vardı altındaydık güneşin ne de olsa... Kart postalını gönder bana 04 09 07 zeytinli Ramazan Mehmet Tana |
Hacı
Konya'dan kıble Ruhul Kudüs Çok enterasan değildir Kısmeti kesilenlerin Dışarlarda umudu son cemaat yeri onbin kişi kutlamalarda Mazhar kimden,dilden dile Özhan Ahmet Naklen yayınlarında Derviş hanelerin Gerçekleşmiştir Şad Ruhu geleneğine uygun Semalarda 01 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Harif
Çoğunlukla Gemide buluşuruz Harif Neyse kadroda EmİRKhan Bi çeşit gemi Antil holland Anlamaya çalışıyoruz Herife Harf' dendiğini Bize de ondan adam dendiğini Yoksa Biz Adam değiliz Herif eşittir ra ma zan İşte bu Arap parmağımı? gözüme sokulan! ! Ra kaç kuvvetinde bir Ebced hesabıdır 01 10 07 Azeri arkadaşlar mekânı Ramazan Mehmet Tanal |
Hasan Boğuldu
Düşler sofrası Kıyısına yeşil yosun kaymaca Şelalenin ruh ipliğine tutunup Hasan kaçtı gitti Bütün sevgililerin elinden İkizdereye akan ibrahim mabedi balıkları mıydı Gelip geçen Gölgeleriyle selviler yasta Hasan boğulur mu, bu yaşta? 27 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Hayat Nar içinde
Babamın hediyesi Burnumun dibinde İşkence etmeyi bırakmalı İşaretlediğin; suçlunun parmağı gözünde Hayat Nar için de Hayat seçmişim Soyad kanunu çıktığından beri Buğday başaklarına marka vurulmaya başlandı Tabiat icabı olmasa da Tinsel ahengi yaşatmak için 23 09 07 Ramazan Mehmet Tanal |
Hazırmısın
Kibritleri ayarladım saydım sende say Gül memeler ikiz doğurma bana bir doğur bir yont Bir doyur iskele sancak bakmasınlar kırlangıçlardan Renk ver yeşil,kırmızı Pruvadan Gül; kulağına.. kirazlar senin Öpsem herkesler.. Trüf arayanlar hariç çizeceğim yeminini Kav 07 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.