![]() |
Telefon abone kayıtlarından itina ile seçilmiş, çeşitli sitelerde yayınlanan listenin bir kısmı.
Sehriye PILAV Satilmis PORTAKAL Ahmet Mehmet VELI Mukaddes CALISYE Hakki KISAADAM Kurtis SISKO Omurlu DOGRUGIDEN Oktay DOLMASEVER Rustu DUZER Gulhanim ELLERGEZER Nabi DALGA Sanayi HOROZ Comert VARLIK Oral USER Masallah AKGUN Haci SIRKINTI Kayyum KONAKLI Yagmur SAGNAK Bora SAGNAK Jinekolog Dr. KayaBILIR Dis Hekimi Oya BILIR Faruk ARTIK Nazim ENGINAR Tuccar ASLAN Keklik ASLAN Ari BALCI Petek BALCI Kaymak BAL Avukat Guven KURTUL Cemal MORDALGA Muhterem OGRETMEN Musa PASTIRMA Kadir KILLI Fatih IPTEKESEROGULLARI Ayse DONSUZ Yosma ALVER Selma VEREN Dunya MALIDUZDUR Kibar ZORBA Umit VAR Jandarma KIZKACIRAN Oznur PALAVRACI Incil TEVRAT Insaf YILDIRIM Demir BAYGIN Hayati KOPYA Fazli KONT Muhlis DUNYADAGULMEZ Fikri FAIZ Satilmis DONEKOGLU Edenbulur YILMAZ Recep DUDUKCU Sakin ZEYTIN Kibar DELI Cebrail GORUR Abdulhalim PIRASA Behcet BECERIR Cansin BIRICIK Huriye YEDICOCUKLU Istiklal YARATILIS Guler GULER Ali AL Teslim SOYLEMEZ Guclu KUVVETLI Cetin CEVIZ Sezer YAN Parla YAN Huriye DELERGECER Seyla BOYNUINCEOGLU Kose SICAK Bucak SICAK Tutam SICAK Satilmis DAGDEVIREN Satilmis BOSTAN Gudbettin KUS Sise INCE Efsane CILEK Rahime ISER Herkul DEMIRTAS Cemal PASA Halim HARAP Aziz CUBUGUUZUN Fatma DONUKARA Suleyman PEKYUMURTA |
Dün gece rüyamda seni gördüm.
Sen bi araba kazası geçirmişsin. Kullandığın araba bir TIR a çarpmış. Her türlü çabaya rağmen kurtarılamadın. Neyse imam geldi ve seni gömdüler. Herkes çok üzülmüştü, kimse senin öldüğüne inanamıyordu. Bir kaç gün sonra çok tuhaf birşey oldu. Senin mezarından ışık saçıldığını gördük. Meraktan sonunda bu mezarı açtıralım dedik. Mezarı açtık bir de ne görelim: Çarptığın TIRın farı d.tne girmiş. |
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın |
bir arkadaşımla beraber dikmen dolmuşlarından birisine bindik.. dolmuşcu amca bir süre sonra yirmi milyon üzeri diye bağırıp parayı arka taraflara doğru gönderdi..
para dolmuşun içinde bir tur attıktan sonra dolmuşcu amcaya geri döndü.. amca bir süre sonra...kardeşim para kiminse alsın sizlemi uğraşacağım arabayımı süreceğim, başka işim gücüm yok mu ,insan parasına sahip çıkmaz mı diye dolmuşu fırçalamaya başladı.. ayakta bekleyen kimsede yok.. bizler koyun gibi dizilmiş amcanın fırçalarını yiye yiye yolu yarıladık...sinirler iyice gerildi dolmuşta çıt çıkmıyo..tam bu sırada önümüzde oturan hippi kılıklı bir kız iki elini kıvır kıvır upuzun saçlarının arasından kulaklarına götürdü.. walkman kulaklıklarını çıkardı ve .....şöför bey iki saattir 20 milyon üzeri bekliyoruz..her seferinde sizleri uyarmak zorundamıyız yaa biz allah allah |
MÜzİk Dersİnde EĞİtİm GÖrevlİsİ Hocamiz Yİne KizmiŞ Bagirip Çagiriyordu...
-"bu Egİtİm FakÜltesİne EŞŞegİde Baglasaniz DÖrt Yilda Bİtİrİr Ögretmen Olur...." Bu Hakarete Dayanamayan ArkadaŞ: -"hocam EŞŞegİ İkİyil Daha Baglarsak ÖĞretİm ĞÖrevlİsİ Olur" Dedİ. |
Vize isteyen ülkelerin son bir senedir uygulamaları, arkası beyaz fonlu
fotoğraf. Müşteri bir fotoğraf göndermiş ama arka fon kırmızı. Açtık telefonu: - Beyefendi bu resmin arka fonu kırmızı, olmaz. - Yok canım, bir dakika. Ben de çıkarayım cepten bir tane. (Çıkarıyor) Eee, arkası beyaz işte kardeşim! - Kırmızı beyefendi. - Çevir bak kardeşim arkasını, beyaz işte! TEK FOTOĞRAF YETERLİ AMA YA PASAPORT? Yine bir müşteriye Mısır vizesi alınacak. Bilgi veriliyor: - Mısır vizesi için tek bir fotoğraf yeterli beyefendi. Ertesi gün kuryeden gelen paketten "bir tek fotoğraf" çıkar. Ama pakette pasaport yoktur. Sorulur ve tabii müşteri haklı çıkar: - Pasaport istemediniz ki kardeşim! FİLOLOJİ MEZUNU YENİ ELEMAN DİLİNİ KULLANACAK "Soçi, Yalta, Moskova, Minsk 'eğitim' turlarımız arttı" diyor Polatoğlu. Bunu söylerken "eğitim"den seks turlarını kastediyor. Bunun için Rusça bilen eleman gerekiyor. Filolojiyi yeni bitirmiş (ama durumu bilmeyen) bir genç kadını işe alıyorlar. Yeni eleman ikide bir geliyor: - Bu grupla ben gidebilir miyim? - Yok kızım, olmaz! İki gün sonra tekrar: - N'olur bu gruba ben rehber çıkabilir miyim? - Hayır. Tekrar, tekrar ve tekrar gelince, soruyorlar: - Kızım ne yapacaksın sen orada? - Dilimi kullanacağım. UÇAN UÇAĞIN İÇİNDE ÖN KOLTUKTAKİ ARKADAŞLA İLETİŞİM Bu olay da aynen yurtdışına uçan uçaklarından birinde yaşanmış. Uçak havadayken bir yolcu cep telefonuyla konuşmaya başlıyor. Hostes derhal konuşma yapmaması konusunda yolcuyu uyarıyor. El cevap: - Hostes hanım merak etmeyin, dışarıyla konuşmuyorum, uçağın içinde, ön taraftaki arkadaşımla konuşuyorum. İnanılmaz ama bunlar da var Uzakdoğu'da bir müşteri: Benim küvetim delikli, değiştirin (Jakuziden bahsediyor) Kapadokya'da Alman müşteri: Kapı açılmıyor (anahtarı sadece sola çevirmiş) Bir başkası: Sıcak su akmıyor (Sadece mavi vanayı açmış!) Yolcu: Semiha Yankı Havalimanı'nın telefonunu alabilir miyim? (Sabiha Gökçen'i kastediyor) Yolcu: Diyarbakır'a yer var mı acaba? - Maalesef yok efendim. - O zaman beni yedek kulübesine yazar mısınız? Operatör: İyi günler iç hatlar. - Bant kaydı mısınız, yoksa gerçek mi? Hostes uçakta yolcuya sorar: Hangi numarada oturuyorsunuz beyefendi? - Sanayi Mahallesi No: 14. Müşteri: Otele kendi aracımla gideceğim ama sizin otobüsleri mi takip etmem gerekiyor? Rehber kiliseler hakkında bilgi verirken yolcu sorar: Bu kiliseler İsa'dan önce mi, sonra mı? Balayına gidecek bir adam otobüs kalkış saatlerini sorar. Satış elemanı cevaplar: - 23.30 efendim. Yolcu atılır: O saatte olmaz, gerdeğe gireceğim yetişemem. Acente Gökova'da bir otele rezervasyon yapar. Eylülün sonudur, müşteri otele gider. Otelin müdürü acenteyi arar: - Abi, burada bi kadın var otelde kalacakmış. Acente: - Garip olan ne ki? Otel: - İyi de abi biz oteli kapadık. Acente: - Yapma yaaa..Vize isteyen ülkelerin son bir senedir uygulamaları, arkası beyaz fonlu fotoğraf. Müşteri bir fotoğraf göndermiş ama arka fon kırmızı. Açtık telefonu: - Beyefendi bu resmin arka fonu kırmızı, olmaz. - Yok canım, bir dakika. Ben de çıkarayım cepten bir tane. (Çıkarıyor) Eee, arkası beyaz işte kardeşim! - Kırmızı beyefendi. - Çevir bak kardeşim arkasını, beyaz işte! TEK FOTOĞRAF YETERLİ AMA YA PASAPORT? Yine bir müşteriye Mısır vizesi alınacak. Bilgi veriliyor: - Mısır vizesi için tek bir fotoğraf yeterli beyefendi. Ertesi gün kuryeden gelen paketten "bir tek fotoğraf" çıkar. Ama pakette pasaport yoktur. Sorulur ve tabii müşteri haklı çıkar: - Pasaport istemediniz ki kardeşim! FİLOLOJİ MEZUNU YENİ ELEMAN DİLİNİ KULLANACAK "Soçi, Yalta, Moskova, Minsk 'eğitim' turlarımız arttı" diyor Polatoğlu. Bunu söylerken "eğitim"den seks turlarını kastediyor. Bunun için Rusça bilen eleman gerekiyor. Filolojiyi yeni bitirmiş (ama durumu bilmeyen) bir genç kadını işe alıyorlar. Yeni eleman ikide bir geliyor: - Bu grupla ben gidebilir miyim? - Yok kızım, olmaz! İki gün sonra tekrar: - N'olur bu gruba ben rehber çıkabilir miyim? - Hayır. Tekrar, tekrar ve tekrar gelince, soruyorlar: - Kızım ne yapacaksın sen orada? - Dilimi kullanacağım. UÇAN UÇAĞIN İÇİNDE ÖN KOLTUKTAKİ ARKADAŞLA İLETİŞİM Bu olay da aynen yurtdışına uçan uçaklarından birinde yaşanmış. Uçak havadayken bir yolcu cep telefonuyla konuşmaya başlıyor. Hostes derhal konuşma yapmaması konusunda yolcuyu uyarıyor. El cevap: - Hostes hanım merak etmeyin, dışarıyla konuşmuyorum, uçağın içinde, ön taraftaki arkadaşımla konuşuyorum. İnanılmaz ama bunlar da var Uzakdoğu'da bir müşteri: Benim küvetim delikli, değiştirin (Jakuziden bahsediyor) Kapadokya'da Alman müşteri: Kapı açılmıyor (anahtarı sadece sola çevirmiş) Bir başkası: Sıcak su akmıyor (Sadece mavi vanayı açmış!) Yolcu: Semiha Yankı Havalimanı'nın telefonunu alabilir miyim? (Sabiha Gökçen'i kastediyor) Yolcu: Diyarbakır'a yer var mı acaba? - Maalesef yok efendim. - O zaman beni yedek kulübesine yazar mısınız? Operatör: İyi günler iç hatlar. - Bant kaydı mısınız, yoksa gerçek mi? Hostes uçakta yolcuya sorar: Hangi numarada oturuyorsunuz beyefendi? - Sanayi Mahallesi No: 14. Müşteri: Otele kendi aracımla gideceğim ama sizin otobüsleri mi takip etmem gerekiyor? Rehber kiliseler hakkında bilgi verirken yolcu sorar: Bu kiliseler İsa'dan önce mi, sonra mı? Balayına gidecek bir adam otobüs kalkış saatlerini sorar. Satış elemanı cevaplar: - 23.30 efendim. Yolcu atılır: O saatte olmaz, gerdeğe gireceğim yetişemem. Acente Gökova'da bir otele rezervasyon yapar. Eylülün sonudur, müşteri otele gider. Otelin müdürü acenteyi arar: - Abi, burada bi kadın var otelde kalacakmış. Acente: - Garip olan ne ki? Otel: - İyi de abi biz oteli kapadık. Acente: - Yapma yaaa.. |
1. Modeminizi kapattiginizda icinizde bir burukluk hissediyorsaniz;
2. Defterinizdeki tum adreslerde @ varsa; 3. Internet erisimi olmadigi icin annenizle haberlesemiyorsaniz; 4. Telefon faturaniz 2 sayfadan fazlaysa; 5. Esiniz resti cekip "Hayir, bilgisayar yataga giremez!" dediyse; 6. Bilgisayar masanizin sandalyesini bir klozetle degistirmeyi dusunduyseniz; 7. Gulumsediginizde basinizi yan ceviriyorsaniz; :-) 8. Esiniz devamli olarak evlilikte iletisimin onemini vurguluyorsa ve siz de bunun uzerine kendisine yeni bir telefon hatti ve modem aldiysaniz; 9. Kelime islemcinizle birseyler yazarken her noktadan sonra "com" yaziyorsaniz.com 10. "0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,..." diye sayiyorsaniz; 11. Rüyalariniz 256 renkse; 12. Uyumaya calisirken sleep(8*3600) diye dusunuyorsaniz; 13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz. 14. Web sitesi olmayan firmalardan mümkün olduğunca alışveriş yapmamaya özen gösteriyorsanız. 15. Eşiniz yada sevgiliniz ile chat'ten tanıştıysanız. 16. Eski sevgilinizin e-mail şiresini ele geçirmesi için hacker arıyorsanız. Bu internet işini biraz fazla abartmışsınız demektir. |
" Merhaba!! Biz Jim ve Sonya'yiz.. Su anda telefonu açamiyoruz çünkü yapmayi çok sevdigimiz biseyle mesguluz... Sonya'nin tarzi yukari asagi, benim tarzim soldan saga ve yavas yavas... Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi firçalamayi bitirince sizi arariz.."
" Merhaba.. karim ve ben su an size cevap veremiyoruz.. ama numaranizi birakirsaniz isimiz biter bitmez sizi arariz.." " Merhaba..Ben John.. Telefon sirketinden ariyorsan, faturanizi ödedim merak etme.. Anne Baba eger sizseniz, bana acilen para gönderin.. Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para göndermemissin.. Erkek arkadaslarimdan biriysen, bana borcun var hala parami vermedin.. Kiz arkadaslarimdan biriysen, hiç endiselenme bende para bol |
Erkekler yeni doğmuş bebek gibidirler.
İlk başta çok şirin görünürler, ama bir süre sonra altlarını değiştirmekten sıkılırsınız. Erkekler kahve gibidirler. En iyileri zengin ve sıcaktır ve sizi bütün gece ayakta tutabilir. Erkekler bilgisayar gibidirler. Anlaşılmaları kolay değildir ancak hiçbir zaman yeterli hafızaya sahip değildirler. Erkekler uzaktan kumanda aleti gibidirler. Basit. Kullanımı kolay. Ve genellikle televizyonun yakınında uzanmış durumda. Erkekler yıldız falı gibidirler. Size her zaman ne yapacağınızı söylerler ve genellikle de yanlıştırlar. Erkekler iş makinaları gibidirler. Çok gürültü yaparlar ama çalıştırılmaları zordur. Erkekler termos gibidirler. İçini bira doldurup her yere taşıyabilirsiniz. Erkekler şilte gibidirler. Eninde sonunda en iyileri bile deforme olur. Erkekler Brezilya dizileri gibidirler. Seyretmesi eğlenceli. Ancak her duyduğunuza inanmayın! |
Neden ilkokulu zor bitirmis bazi isadamlari,unlu profesorlerden fazla para kazanirlar?
Bakin nasil? Birinci hukum:Bilgi guctur Ikinci hukum:Zaman paradir Simdi bu iki hukme itiraziniz var mu? YOK O zaman devam Fizik bilminde kanıtlanmistır ki: guc=is/zaman Simdi Bilgi=Guctur birinci hukme gore Zaman=para ikinci hukme gore Bunlari denklemde yerine koyalim Bilgi=is/para olur Buradan parayi cekersek... Para=is/bilgi bu formulde bilgi sifira yaklasirsa para sonsuza dogru uzanır Sonuc: ne kadar az bilirsen o kadar cok kazanirsin ya da Sabit bir para,bir maas alabilmek icin,bilgin ne kadar fazlaysa,o kadar fazla is yapman gerekir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.