![]() |
Kara çalınmış günlerin ertesinde, ellerinde güneşlerle gelen yar!
Huzuru içirdiğin yüreğim şimdi hüznü içiyor ellerinden, bilesin! Yüreğine kanatlanan yüreğin kanadı kırıldı, kanıyor. Göğe uçurduğum umutlarım vuruldu bir bir Hüzün ki, yokluğuna katık ettiğim, Yine dolandı eteğime, peşimi bırakmıyor. Adının her harfini gözyaşıma çizdim ve titrek bir yürekle yokluğuna ektim Sen avazın çıktığı kadar susarken ben taze çığlıklar yeşerttim sana Nefes nefes acıyı yonttum adınla, Yokluğuna bu |
Eger bırgun bıteceksen senınle bıtsın bu aşk,senden sonra bır dunyam
olmasın baskası ve bana ait...Sen ve sen sadece senınle yasayıp senınle ölsün! Senden sonrası bana koyar.Sen olmasan yolum uzar,hangı mutluluga kosacagım yar ozaman..Gözelrım bakarken zaman ölümsüz,sen olmazsan zaman mı kalırki?Gitmelerı sakın düşünme..Sakın ha! Unutma,unutama beni,kalbının kuytu köşesınde sıkışıp kalayım |
çıkart aşkı kalbinden göm topraga
sevmekk sende unutmak bende kalsın gözyaşlarım aktı ya damla damla affetmek sende reddetmek bende kalsın yalanların çok güzelmiş rol yapmak sende gerçegi söylemek bende kalsın illede gerçegi merak ediyosan; AYRILMA ZAMANI GEÇELİ ÇOK OLDU!!! |
sen hıc asık oldun mu?
|
neler yazmadım şu deftere,senden sonra ve senleyken de...
Mutluluğum, sevgim,aşkım ve bunun yanında keder de... Şimdi neler yazmak isterdim sana, yüreğimdeki sitemle, Fakat biliyorum ki; anlamayacaksın gene... Seni cümlelere sığdırmakta güçlük çekiyorum, Herşeyi anlattım da; sana geldi sıra fakat anlatamıyorum... Gözlerim ufak çocuklar gibi seni arıyor, Kalbimde beni dinlemiyor, vefasızlığını anlatamıyorum... Hasta olduğun an geldi şimdi aklıma, Yüreğim acırdı... |
Aslinda,
Ben Sevgİyİ Bİlmezdİm, Senİ SevmİŞtİm, Sen Benİ Sevdİn Dİye, Ben, Senİ Senİnle SevmİŞtİm... SevdİĞİmİ Bİlseydİn Sdİye............ |
senı sensız yasamak ıstemıyorum ne olur gerı don sewdgm senı cok
sewıyorum sensız yapamıyorum inan bana hergun uzuntuden bın defa olup dırılıyorum ya gel al canımı bır defa oleyım yada gel we gıtme hasretınden oldurme benı ne olur yalwarıyorum senı coook sewıyorum |
seni özledim
yanlızlık ağır basıo bu sehirde yanımda sen olamalısın kimse olmasın bıraksınlar beni senle bıraksınlar yanında olayım sadece senle her defasında bırakma beni yanlızlığımda kaybolmama izin verme ne olur tut ellerimden herkez yanlız bıraktı beNi sen sevdiğim GİTME yanlız bırakma beni bu sehirde al kollarına ısıt kalbinle dur dinle seni seviyorum GİTME nEolurur bir kez daha seni seviyorum de beni bırakma GİTME |
Buralar karanlık,güneşim sen yoksun.
Ümidimsin hasretimsin haberin olsun. Şahidim Allah,bu can sende son bulsun. Rüyalarımı süsleyen ilkim ve sonumsun. Aşkımıza dil uzatan Allahından bulsun. |
gene ağladığım günlerden biri...gene o beni souk davranışlarıyla
üzdüğü bigün... hayatımda hiç gül yüzü görmedimki zaten ben. o benim yanımdayken seviniyodum bırakmaz bu sefer diodum hep ama herzaman elleri ellerim kayıp gidiodu...VE ben gene ağlıyorum..ağlamak onu bana getirmez biliyorum ama bu gözyaşları onu sevdiğim için deil kendi hayatımın ucundan akıp giden ilk ve tek aşkım olan kız için...hep bekledim hayal ettim şarkılar söyledim gün geldi yemek yemedim hep düşündüm sadece onu düşündüm.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.