![]() |
seversin sandım bir gun
seversin sandım umutlarım gerçeklesir sandım ardımdan aglarsın sandım seversin sandım bir gun |
Seni arayacak cesareti bulamadım kendimde ,
Görsem de dokunamazdım tenine , Hissetsem de ulaşamazdım kalbine , Aşkımız kaldı artık eskide... Sözlerin okşamıyor yüzümü , Yüreğin görmüyor içimdeki hüzünü , Bilsen belki işin özünü , Yinede aşkımız kaldı artık eskide... Elveda demeliyim sanırım sana , Kaybolmamalıyım bu amansız karanlıkta , Hapsolmamalıyım bu kez sana , Aşkımız kaldı artık eskide... |
Satırlarıma başlarım yine senin adınla benim yalnızlığımla
Bitmek, tükenmek bilmeyen o saf duygularımla, Hala seni seviyorum diyen kalbimi Susturamadım, susturamıyorum, Bir tek senin adına haykırıyor birtek sana sesleniyor Ama duvarlara çarpıp yine bana geliyor Haykırarak söylediğim iki sözü duymadın Duymamazıktan geldin Seni seviyorum dedim ama anlamadın Hangi yürek böyle sevebilir ki Hangi gözler sana böyle bakabilir ki Hangi insan senin için canını bile verebilir ki |
Yeşildi dünyam, maviydi.. birde kahverengiydi...
Beni bir ürkek ceylanlar tanırdı, birde çingene serçeler... Yalnız kuşların sesi gelirken kulağıma, birde kavak yapraklarının... Sen; Durgunluğuma düştün... ve büyüdün içimde büyüdün, büyüdün; Sudaki halkalar gibi. Yeşildi dünyam, maviydi... Bir de kahverengiydi; Sen, bana düştüğünde!.. Bakışların, kendi ortasından büyüyen sıcak halkalar gibi iç içe yayıldı içimde... Hoşgeldin, dedim. Hoşgeldin sıcağım. Hoşgeldin salıncağım! |
Belki de artık hiçbir şeyi bilmeni istemiyorum
Istemek beklemek demek Beklemek ise kanamalı bir isyandır göğsüme yapışan Göğsümün bilinmezlere değil, Sevda RH + düşlere ihtiyacı var Artık rolleri değişiyoruz sevgili Sana şimdi anlamak Bana da susmak düşüyor Yaşattığın için biliyorum, Yüreğin biraz titreyecek Hazır mısın..? |
Üşüyen kalbimin en güzel yerindesin,
Titreyerek atışında sen varsın. Gönül dünyamda açan, Gözyaşlarıyla suladığım, Hüzün çiçeklerindesin Hani bebeler ağlayarak arar da annesini, Sığınınca kucağına diner ağlamaklığı Hani pınarlar vardır, Dağlar, tepeler, ovalar aşıp Yanıp tutuşur ummanın özlemiyle. Hani bulutlar vardır gökyüzünde, Nemli gözlerle rahmetini indirmede, Hani sessiz çığlıklar vardır, yüreğinde düğümlenmiş, Seslenmeye mecali kalmamış, bi derman, Hani göçmen kuşları va |
içimdeki karanlık şehir
Siyahı mürekkebimin Dönüp dolaşıp geldiğim kelimelerim Kağıtlara sığdıramadığım cümlelerim Yazdıkca yanan ellerim Kaç veda sığdırdın tozlu sokaklarına Gizli bir ateş alevlenirken Kaç ayrılık düğümledin yollarına Kısılırken sesi çığlıklarımın Ah içimde sızlayan şehir Serçeler ağladı dilsizliğine Oysa korkusuz, Güneşi tutacaktın avuç içlerinde Yalınayak düşlerim gezinecekti kaldırımlarında Sütten beyaz hayaller kuracaktı masum ç |
Gittin….
Ben seni özledimmi bilmiyorum… İçinde yaşattığını özlermi insan?? Birlikte yaşadığını Nefesini içine çektiğini Birlikte ağlayıp birlikte güldüğünü Her gece yatmadan iyi ******* dileyerek öptüğünü Özlermii insan??? Hala tenimi teninde hissettiğini Her şarkıda sesini dinlediğinigözlerini kapatmadanda hayalini görebildiğini Özlermi insan?? Ne kadar özleyebilirki baktığı heryerde onu görüyorsa Ne kadar hasret kalır dokunduğu her tende onun sıcaklığını duyuyor |
bu gece yanlız kalmak istiyorum,
dertlerimle başbaşa,,, bir elimde bira,diğerinde sigara,,, dökeceğim duygularımı gözyaşlarımla, bende sevmiştim zamanında,bende vermiştim kalbimi,değer bilmeyen birine, ağla gözlerim ağla, nefesine muhtaç olduğun sevgilin, artık başkasının kollarında, yalan olan bu dünyada,sendin benim tek gerçeğim.....ilk sevdiğimdin. benim için sadece sendin, bir tatlı gülüşün için, dünyanın kahrını çekerdim........ |
sen gittin gideli gözümde yaşlar,
bu yaralı yüreğim seni nasıl bağışlar, taşıyorum yokluğunu hasretin zulum şimdi, daha sana doymamıştım, gel hüznümü dağıt şimdi, deki unuttum deki doldu yüreğim, ininmam yokluğuna uzaktan gülümserim..... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.