www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Komik Yazı Ve Hikayeler (https://www.cakal.net/showthread.php?t=82687)

GooD aNd EvıL 08-24-2007 11:20 AM

Doktor hastabakıcı Temel'i çağırır
"Yarın ben yokum, ama muayenehane kapansın istemiyorum. Sen hastalarla ilgilen. Ben arada arar, kontrol ederim" der.
"Merak etmeyin doktor bey" diye yanıtlar Temel.

Doktor ertesi gün akşama doğru telefon eder...
"Ne var ne yok?.."
"Üç hasta geldi bugün..
İlkinin başı ağrıyordu, aspirin içirdim."
"Harika Temel" der doktor..

"İkincisinin midesi yanıyordu.. Talsit verdim.."
"Bravo.. Bravo Temel.. Harikasın!.. Ya üçüncü?.."

"Doktor, masada oturuyordum. Kapı çarparak açıldı, içeri fırtına gibi bir kadın girdi.. Alev alev yanıyor gibiydi. Hızla soyundu, süyen ve tilotunu da çıkardıktan sonra muayene masasının üzerine yattı ve bağırdı:
'Bana yardım et. Beş yıldır erkek yüzü görmedim.."
"Eee.. Sen ne yaptın, Temel?.."
"Gözüne visine damlattım doktor!.."

GooD aNd EvıL 08-24-2007 11:47 AM

başımdan geçen komik olaylardan birisini daha sizinle paylaşmak istiyorum.. bizim mah.bir büyüğüm var..şaban abi..ona takılmadan edemeyiz.sevdiğimizden tabii. onda 87 model bir reno 9 var.bir türlü ona yeni bir araba aldıramadım.en sonuda beni başından salmak için: __tamam lan sat arabamı yeni bir araba alacam dedi..ne istiyon arabaya dedim: __6 milyar demezmi(en fazla edeceği 3 milyar) ben arabalarla ilgilendiğim için bir abimiz daha var..şener abi bi gün bana: __ya sinan bana 3-4 milyarlık bi araba bulsana..dedi.tamam şener abi bakarız dedim.. aradan bi hafta geçti ben şaban abiyle şehir merkezine gidiyoruz..baktık yolda şener abi aldık arabaya ..arabayı şaban abi kullanıyo ben yanındayım şener abi arkada..bi anda aklıma geldi muziplik yapacam ya kanıma işlemiş napayım..şener ebiye dönerek: __ya şener abi bi araba buldum sana.87 model reno9..(içinde gittiğimiz araba)ama sahibi çok para istiyo.. şener abi: __ne kadar istiyo __6 milyar ya daha aşşağı inmiyor..şener abinin verdiği cevap şu: __ne 6 milyarmı..alsın o arabayıda anasının a*ına soksun.. ben artık gülmekten koltuğun altına girdim ..şaban abi bozuntuya vermiyo tabii..şener abi şaşkın şaşkın bakıyo..nerden bilsin küfür ettiği adamın arabasında yolculuk yaptığını..

GooD aNd EvıL 08-24-2007 11:47 AM

İHANETE UĞRAYAN KADINLAR NELER YAPAR?
Çeşitli milletlerden kadınlara “Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız?” diye sormuşlar işte yanıtlar:
• AMERİKALI: alacağım nafakayı hesaplamaya başlarım.
• FRANSIZ: dünyada başka erkek mi yok hemen yenisini bulurum.
• RUS: votkalarla sarhoş olurum
• İNGİLİZ: viski ne güne duruyor.
• İTALYAN: kocamı öldürürüm.
• İSPANYOL: kocamı da sevgilisini de öldürürüm.
• ALMAN: kendimi öldürürüm.
• JAPON: önce kocamın sevgilisini, sonra kendimi öldürürüm.
• ARAP: hocaya gider muska yazdırırım.
• TÜRK: kocam beni aldatmaz!

GooD aNd EvıL 08-24-2007 11:48 AM

Kadın kocasına ;
-"Hayatım harika bir haberim var.. Bir ay geciktim.. Herhalde bir bebeğimiz olacak. Doktor bu sabah test yaptı.. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim!" demiş heyecanla.

Ertesi sabah elektrik idaresinden bir görevli, son faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış:
-"Siz bayan Smith misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var..!"

-"Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz?"
demiş kadın hayretle.

-Bayan, dosyalarımızda açıkca görülüyor..!"

-"Nee... Dosyalarınızda mı?"

-"Kesinlikle!"

-"Beyefendi, lütfen bu gece eşimle görüşmeliyim!"
demiş kadın ve korkuyla olanı biteni eşine anlatmış..

Kocası ertesi sabah kızgın bir boğa gibi elektrik idaresine gidip
-"Ne oluyor burada?. Karım bir dosyadan bahsetti.. Aylık gecikmesi ile ilgili!" diye bağırmış adam..

-"Sakin olun.. Ciddi birşey değil!" demiş memur..
-"Bu gecikme için bize borçlusunuz!"

-"Size mi borçluyum ? Ya ödemezsem ??"

-"O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!"

-"Ama o zaman karım ne yapacak?"

-"Bilmiyorum!" demiş, memur..

-"Hanımefendi artık mumla falan idare eder!"

1- Cep telefonu ile gelen (ya DA sizin yazdığınız) mesajları anında silin. Yazılı belge bırakmaktan daha kötü bir şey olamaz.

2- Sevgiliniz telefon ettiğinde eşiniz yanınızdaysa, hemen (AMA fazla telaşa DA kapılmadan) "Yanlış numara" diye kapatın. Son arayan numarayı DA anında telefondan silmeyi unutmayın.

3- Cep telefonunuzu ortalık yerde bırakmayın. Siz banyodayken veya mutfakta iş yaparken telefonunuz çalabilir ya DA mesaj gelebilir. Eşinizin telefonunuza bakması çok doğal değil MI?

4- Mümkünse eşinizin numarasını bilmediği bir cep telefonu daha satın alın. Faturasız hat olsun.

5- Sevgilinizi eşinizden uzak tutun. Asla bir araya gelmemeleri, hiçbir şekilde karşılaşmamaları gerekir.

6- Güvenli seks yapın ve iz bırakmayın. Bill Clinton'ın yaşadıkları size ders olsun.

7- Sevgilinizden ayrılmak istediğiniz zaman bunu çok diplomatik bir şekilde yapın. Asla damarına basmayın, canını acıtmayın ki intikam almaya kalkmasın!

8- Sevgilinize asla vaatlerde bulunmayın ki beklentisi olmasın.

9- Yakalandığınızda daima inkâr edin, her şekilde inkâr edin. İhaneti Kabul etmek işleri daha DA zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz.

10- Sevgilinizi; eşinizin, arkadaşlarının, akrabalarının ya DA 'muhbirlik' yapabilecek kişilerin gittiği ya DA gidebileceği yerlere götürmeyin. Mümkün oldukça gözlerden uzak yerlerde buluşun.

11- Sevgilinizle umuma açık yerlerde buluştuğunuzda sevgi gösterilerinden kaçının. Elini tutmayın, sarılmayın, aynı çatalla yemek yemeyin. Yoksa 'iş konuşuyorduk' yalanının arkasına sığınamazsınız.

12- Arabanızın kilometre göstergesinde uzun mesafeler olmasın. Gerekirse araba kiralayın AMA ödemeyi nakit yapın.

13- Sevgilinize pahalı hediyeler almayın, para yardımında bulunmay ın. Aşırı harcamaların hesabını eşinize vermekte zorlanabilirsiniz.

14- Sevgilinizi asla evinize getirmeyin, getirirseniz, küveti, yastıkları bile temizleyin.

15- Sevgilinizin ismini cep telefonunuza ya DA başka bir rehbere sakın kaydetmeyin. Aklınızda tutun.

16- E-mail veya Internet üzerinden aldatıyorsanız, e-mail mesajlarınıza ve girdiğiniz adreslerin iz bırakmamasına dikkat edin. Tüm e-mail'lerinizi silmeyin. Buda şüphe çeker.

17- Sevgiliniz ve eşinizin benzer parfümleri kullanmasını sağlayın.

18- Ofisinizde, arabanızda, mutlaka yedek gömlek, iç çamaşırı, bluz vs. Bulundurun.

19- Yanınızda prezervatif, doğum kontrol hapı taşımayın.

20- İnternet sohbetlerinde 'cash' sorunu çok can yakmıştır dikkatli olun.

21- Cep telefonlarınıza ayrıntılı fatura istemeyin; faturalarınızı tercihen ofise ya DA güvenli bir adrese isteyin.

22- Buluşmak için tercihen kır otelleri gibi yerleri kullanın. Aslında en doğrusu otele gitmeme k, çünkü bu arkada kayıt bırakmak demektir.

23- Etrafınıza kesinlikle çapkınlık öyküleri anlatmayın. Çünkü söyleme dostuna söyler dostuna prensibi her zaman işler.

24- Eşinize alışılmadık ilgi gösterilerinde bulunmaya kalkmayın.

25- Özel günler için çift mesai yapmanız gerekecektir, hem cinsel performansınızı hem cüzdanınızı hazır tutun.

26- Sevgilinize tercihen farklı kişilik özellikleri ile yaklaşın, yani aslında balık seviyorsanız kırmızı etten hoşlandığınızı söyleyin, böylece başka

Zamanlarda DA karşılaşma riskinizi en aza indirmiş olursunuz.

27- İsimleri sakın karıştırmayın.

28- Âşık olmamaya bakın, âşık olmanız en büyük falsonuzdur.

29- "Bozacının şahidi şıracıdır" prensibini hatırlayın ve çapkınlıklarını güvendiğiniz bir arkadaşınızın nezareti altında yada birlikte gerçekleştirin.

30- Vücudunuzda asla iz bıraktırmayın.

31- Eşinize karşı cinsel performans ritminizi bozmayın.

32- Artık her yer güvenlik kamerası dolu, dikkatli dolaşın.

33- Tek gecelik ilişkiler en iyisidir. Kimlik bilgisi ve telefon vermeyin.

34- Eğer ilişkiye girecekseniz evli olduğunuzu mutlaka söyleyin. Böylece olası rezaletleri engellemiş olursunuz.

35- Sevgilinizi işyerinizden bulmaya kalkmayın, iş rekabeti özel hayatında sırlarını kapsar.

36- Sevgilinizle çılgın aktivitelerden uzak durun, yaralanma yada hasar durumunda açıklayamazsınız.

37- Sevgilinizin yakınları ve arkadaşlarından uzak durun.

38- Erkekseniz kadınlardan ders almaya bakın, kadınlar asla yakalanmaz.

39- Sevgilinizi hamile bırakmayın, sevgilinizden hamile kalırsanız (kadınsanız) eşinizden kalmış gibi yapın. Yada kürtaj için en uygun zamanı bulun. (İş seyahati veya sabah erken; böylece dinlenmeye vaktiniz olur)

.
Adamın biri zilzurna içkiliymiş.Yolda yalpalıya yalpalıya
ilerlerken birden yanından geçen adama demiş ki :
-Kardeş şu yukardaki güneş mi ay mı? Adam demiş ki :
-Bilmiyom kardeşim ben buralı değilim.

Temel yere bir daire çizip bu dairenin içinde horon tepmeye baslamis.
Niçin?
Kendi çapinda eglenmek için.

Temel sigarasini bir metre uzunlugundaki agizliga takip içiyormus.
Niçin?
Doktoru sigaradan uzak durmasini söyledigi için.

Temel her gece yatmadan önce ayaklarina böcek ilaci sikiyormus.
Niçin?
Ayaklarinda karincalanma oldugu için .

Temel esinin yas gününde ne almis?
Kurulanmasi için bir havlu.

Temel hamile karisinin çok su içmesine izin vermiyormus. Niçin?
Bebek yüzme bilmiyordur diye...

Temel her yemekten sonra cebine bir kasik koyuyormus. Niçin?
Doktoru yemeklerden sonra bir kasik almasini söyledigi için...

Temel hasmina tehtid mektuplari yazarken eldiven giymis. Neden?
El yazisi taninmasin diye.

Milyarder Temel´in çocuklari, derslerini villalarinin bahçesinde yapiyorlarmis. Niçin?
Temel´e "zengin adamsin, çocuklarini disarida okut " dedikleri için ...

Temel dolmakalemiyle mektup yazarken birden çok hizli yazmaya baslamis
> Neden?
> Dolma kalemin mürekkebi bitmek üzereymis .

Temel doktorunun muayenehanesine kocaman bir fiçi ile gitmis. Niçin?
> Doktoru alti ay sonra idrarinla birlikte gel demis.

> Temel saçini islatmadan sampuanliyormus. Niçin?
> Sampuanin etiketinde "kuru saçlar içindir" diye yazdigi için.

> Atletizim sampiyonasina katilan Temel, doping yapmasina ragmen sonuncu olmus
> Neden?
> Doping yaptigi anlasilmasin diye.

> Temel yeni satin aldigi arabasini kullanirken kahkahalarla gülüyormus.
> Niçin?
> Dostlari güle güle kullan demis.

Temel yeni aldigi ayakkabisini bir hafta giymemis Neden?
Satici bir hafta kadar ayaginizi sikabilir dedigi için.

Temel araba kullanirken sik sik cebinden küçük bir kagit cikarip okuduktan sonra tekrar cebine koyuyormus. Ne mi yaziyormus bu kagitta?
Gaz pedali sagda, fren solda .

GooD aNd EvıL 08-24-2007 11:49 AM

öğretmen bir gün sorar:cennete gitmek isteyenler el kaldırsın hepsi kaldırır ama temel kaldırmaz öğretmen temele sorar:niye sen cennete gitmek istemiyon...anacığım dediki okuldan sonra hemen eve gel..:)

HeReKeL1 08-24-2007 11:49 AM

PaylaŞim İÇİn Saol GÜzelmİŞ...!:)

GooD aNd EvıL 08-24-2007 11:49 AM

Birgün Temel bir kutuya çarpmış.İçinden cin çıkmış.
Cin:dile benden ne dilersen demiş.
Temel:sana çarptığım için özürdilerim demiş.

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:10 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.