![]() |
Kimler Icin Dokmedimki Gozyasi,senin Icin Dokuyorsam Ne Cikar.omur
Temelinden Her Bir Tasi,senin Icin Sokuyorsam Ne Cikar... Dunyanin En Agir Iscisi Benim, Nedenmi? Cunku 24 Saat Seni Dusunuyorum |
Ö zleminle Yanıp tutuşurken Sen yoktun
Z ehrinle Acı Çekerken Sen yoktun.. N ihayet Geldin ama Ben yokum artık U mutlar Tükendi Yaşamk Son Buldu.. R esmin Yanımda Onunla Avunuyorum... Artık Yoksun Yanımda Özlüyorum Seni acılarımla Yaşıyorum acılarımla ölyürum.. ÖZNUR'a |
Gecenin Izinde Iz Surdum Seni Aradim. Ay Sahidim,karanliklar Ise
Isigimdi.sabahi Yapacak Gunese Ant Olsunki Seni Bulacagim Ve Benim Olacaksin,bir Seher Vakti. |
Eger Bir Ucurumun Kenarinda Dusmek Uzere Olsam, Asagida Bir Dal Olsa
Ve O Dalin Sen Oldugunu Bilsem,olmekten Degil Bitanem Seni Kirmaktan Korkarim... |
Ateşinden Köz Bıraktın Geride
Çektin gittin veda bile etmeden Perişan bir öz bıraktın geride Sormayacağım sana nasıl, neden Tutulmamış söz bıraktın geride Dolaşmışsın ruhuma ilmek ilmek Mümkünü geçmişi bir anda silmek Umutlarımı yakıp erittin tek tek Ateşinden köz bıraktın geride Zavallıyım boynum büküktür benim Hissiyatım kırık döküktür benim Gözlerimden yaşlar dökülür benim Aşka küskün yüz Bıraktın geride Talihim yok imiş sevdadan yana Kader böyle imiş ne diyim sana |
Sen Deprem Gibi Girdin Gonlume Fay Hatti Cizdin Yuregime Enkazlar
Biraktin Uzerimde Kalbimde Artcilar Devam Etmekte Ozlenmektesin Gulum 8.4 Siddetinde. |
Yurek Vermez Yurekliye Darildim Kustum Yuregimi Sana Getirdim Bir
Guvercin Kanadinin Ucuna Denizlerde Tuz Koymadim Yarama Bastim Yuregimi Sana Getirdim Sesimin Ibresi Az Konus Dedi. |
Carsida Kaybolan Cocugun Elinde Soguyan Anne Sicakligi Hiziyla
Ayrildin Benden, Oysa Ben Cay Bardaginda Birakilan Dudak Payi Kadar Bile Ayri Kalamam Senden. |
BIR TEK SENI UNUTAMAM
Bır basıma bu kentın sokaklarında yuruyorum,üşüyorum...Ne kadar uzaksan bana o kadar soguyor hava.Sen yoksan sıcaklık hep mevsım normallerının altında,bu yuzden metorolojı raporları umrumda bıle degıl.kar mı yagıyor,yoksa yagmur mu babane?Ben senın hasretınle sırılsıklamım zaten,daha ne kadar ıslanabılırım ki? |
karanlık çöktü yine...
her sokakta caddede senın nefesin ,senin kokun var her yerde adım adım karış karış sen varsın senin o gusel gozlerin var her bakısta sen varsın bu canda alınan her solkuta senın ısımın var yüregin sızlıyormu SeRsErİm!!!! |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.