![]() |
Gözlerine bakıyorum, doyamıyorum
Ellerini tutuyorum, bırakamıyorum İnan sevgilim, Seni çok seviyorum İçimi yakan, gözlerindi Ellerimi tutan ilk el, senindi İnan sevgilim, Bu kalp tek seni sevdi. Gözlerim dalarken, uzaklara Aklımda hep sen vardın İnan sevgilim Sen hep şuradaydın Bilmiyorum sana Kaç kişi sevdiğini söyledi İnan sevgilim Tek gerçek benimkiydi |
Artık öksüz kaldı kalemim sen gittin diye
Sanki gidişine küstü kalemimde hayata Artık kağıda izde bırakmıyor o kadar uğraşa Bıraksada nefesimdeki belirsizlik gibi tıpkı Oysa ne resimler sözler çizer yazardı Daha birkaç gün öncesine kadar Bu gün seni görmeye çalıştığım Bilkentin Tepelerinde gezindim durdum yine Tepemde yakan güneşe hiç aldırmadan Ne keklikler ötüyor artık nede yeni gelincikler açmış Kalemim, ben, ve keklikler her şey sustu arttık biliyormusun Ha asıl en önemlis |
sensizliğe bir mum yaktım aşkım
gel üfle istersen sönsün yada bırak bu yanlızlıkla yanıp bitsin sonsuz uzaklardayım şimdi içimi kemiren hasretinle ufka dalıyor gözlerim güneş bile bir öfkeli batıyor nedense cay demliyorum yanlızlığa sonra şekersiz içiyorum hüzün basıyor içimi ben yokluğuna ağlıyorum yokların başındayım varların ortasından boş bir tarlada koşuyorum yanlıyak ayaklarımı taşlar kesiyor sana çıkacağını umduğum yolun sonu hasrete çıkıyor |
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur,
Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer, Sen o suya yazı yazdın, Şimdi güneşin doğmasını bekle! Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş yaşamak, Ateşlerde yanmak gibi birşey, Seni severken sensiz olmak. Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben seni düşünürken, Hüzün yıldızları kuydum adlarını, seni hatırlatıyor diye, Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. Göz kırpardın uzaklardan sessizce |
Eğer kalmamışsa sağlam bir dal,
İçilecek temiz bir su, sarılacak bir el, Doğrul yatağından aç pencereni Güneş doğacaktır birazdan. Nehirler denizlere karışır dalgalanır, Fırtına olur durulur kalbimdeki kasırga. Hiç dinmez benliğin senle eriri bütünleşir, Ateş yanar küllenir, Ama sönmeyen bir ateş var o da senin ateşin. Bu gece pencereni açık bırak, Bir kuş uçurdum, biraz yorgun biraz ıslak, Başucuna bir tutam sevgi bırakacak. |
Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana
Bir fırça koydum kutuya, Cennet resmi yapıp içine gir diye, Düşler serpiştirdim içine, Düş kurmayı unutma diye. Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, Hangi gönülde yandın böyle yangınla sen, Ya benim gözlerimdi seni bambaşka gören, Ya başkası bırakıpta geçmiş seni görmeden. Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara Senin gözlerinde ışıldayan bir çift yıdız gönderirdim. |
Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi,
Yağmurları yağdırdım gözyaşlarımla, Küçücük melekler gönderdim, Seni öpmeye gelmediler mi? Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde, eğer ateş görürsen, Bilki o ateş senin için yanan kalbimdir. Kağıt önümde kalem elimde, Duygular kalpte düşünceler yazıda, Ay gökyüzünde yıldızlar daha ötede, Tanrı yukarıda kullar aşağıda, En zoru da canım sen orada ben burada |
Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin,
nede yıldızlı akşamları!... özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin, Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin, Ne olurdu her seven sevilse sanki, bu dünyada aşktan güzel ne var ki, Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin. Seni niyemi seviyorum geçmişin içinde kaybolmuş beni Yeniden hayata döndürdü |
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu
soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin bütün güzellikler senin olsun.. Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi ******* öpücüğü Ona iyi bak. Yatağını gül yapraklarıyla, Hayallerini papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını da ben aldım ki En tatlı rüyalar seninle olsun. |
BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN
GELMESİNİ BEKLEMEZDİM. BUGÜNÜ YAŞIYORSAM EĞER, GELECEK GÜZEL GÜNLERİN SENİ GETİRECEĞİNE İNANDIĞIM İÇİNDİR. BEN SENDE İMKANSIZLIKLARINI SEVDİM. FAKAT ASLA UMUTSUZLUKLARINI DEĞİL. BİRGÜN BİRİ ÇIKIPTA BİR ÇIRPIDA GÜNEŞE ADINI BUZLA YAZARSA BİLKİ O SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYORDUR. BAŞINI GÖĞSÜME YASLADIĞINDA TEK BİR DÜŞMANIM VARDIR. GEÇİP GİDEN ZAMAN... Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardı |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.