![]() |
sorularım saçma
cevaplarım bulmaca hayatım kayıp gözlerim yaşlı yüreğim buruk dudaklarım titrek ellerim boş bedenim sarhoş dilim dönmez beynim düşünmez kollarım sarılmaz tenim hissetmez BEN HEP BÖYLEYİM AŞKIM......... |
uzun bir yolda ilerliyorum
ne başı var ne de sonu amaçsız bilinçsiz bir şekildeyim etrafta hiç kimseler yok açım susuzum ama kayıbımda heyy nerdesin bitanem hadi gel tek başıma bırakma beni yoksa ceza mı bana seni sevdim diye ey hayat verdin işte cezamı uyandır artık beni bu kabusu daha fazla görmek istemiyorum |
Ş İ M D İ N E R D E S İ N
Söylermisin ey kader ben şimdi kime kahredeyim Saçlarımı ağartan yıllaramı, hasret kaldığım sevgiliyemi Y a sana ne demeli ey rüzgar; yolunu beklemekten yoruldum Hani; sen benim kimselerin getiremediği, sevdamı getirecektin Görmemek için beni kim bilir hangi dağları aşıyorsun değil mi Kumsala ismini yazdığım ey sevgili: söyle bana şimdi nerdesin Hani penceremde her gün kanat çırpan kuşlar sizde yoksunuz |
Şİmdİ Gİdİyorsun Ölemİ
Ne Bİr Kelİme Etmeden Ne De Bİr SÖz SÖlemeden Gİdİyorsun Gİt Sende Gİt Hemde En Haİn VuruŞunla Gİt Nasil Olsa Ben Kaldigim Yerden Devam Ederİm Yeter Kİ Sen Gİt Eger Mutlu Olacaksan Tutmam Seni Buralarda Korkma Gİt İdeallerİne Kavusacaksan Gİt Hatta HİÇ Umursamadan Ne Bİr Veda Etmeden Gİt Daha Fazla Aci Cektirmeden Gİt |
Önce okul sıramdaydı adın
Büyük harflerle , ve Gençlik hevesiyle kazınmıştı Sıradan silinirken yavaş yavaş Kalbime kazındı Ama kalbime yazılan Bir daha hiç çıkmadı Aşık olanlar serseri diye biilinirdi Hatırlarmısın bilmiyorum ama Herkes sana "SERSERİ" derdi. Unuturmuyum sanıyorsun Lise defterimizi... Ders notu değil Adlarımız yazardı Defterimizin içinde ADIN DEFTERE DEĞİL KALBİME YAZILDI |
Pencerem caddeye bakardı
7 yaşında cam kızı olmuştum sen arkadaşlarınla top oynardın beni görünce heycanlanırdın bakamazdım ya gözlerine o yaşta bile utanırdım . sense, bir delikanlı gibi hep sevgini saklardın Bi baktık yaş olmuş 15 ikimizde çok aşığız deliler gibi aşığız ... Ama sen yine sevgini belli etmedin hiç bir zaman Seviyorum demedin Gözlerinden anlaşılırdı sevgin ama ben yinede emin değildim lakin bu kadar olmazdım emin .. |
umutların tükendiği an yıldızlar can cekisirmis,zaman küllerini
savururmus gecenin karanlığına,bende küllerimi savurdum vurgun yemis bahara,cicekler üsürmüs vurgun yediğinde bahar,kollarını açarmıs yıldızlara uzanırcasına,bilirmisin yıldızlar yokolan herseye ağlarmıs,bende simdi bahtımın karanlığındaki o son yıldıza ağlıyorum. |
Senİ Sevmem YanliŞsa DoĞruyu İstemİyorum...
|
her şey yapılabilir
bir beyaz kağıtla uçak örneğin uçurtma mesela altına konulabilir bir ayağı ötekinden kısa olduğu için sallanan bir masanın veya şiir yazılabilir süresi ötekilerden kısa bir ömür üzerine. bir beyaz kağıda her şey yazılabilir senin dışında güzelliğine benzetme bulmak zor sen iyisi mi sana benzemeye çalışan her şeyden bir gülden bir ilk bir sonbahardan sor belki tabiattadır çaresi senin bir çiçeğe bu kadar benzemenin ve benim |
dün gece seni gördüm rüyamda
kayboldun karanlıklarda yangınla uyandım koynunda seni ardında bırakmak varya doymadım sevdalara doymadım aşkıma saçının teli kaldı mutluluk sözü kaldı içerimde söylemeyin aşkıma öldüğümü söylemeyin bilmesin aşkıma söylemeyin uzakta biri dönecek deyin ÖLDÜĞÜMÜ SÖYLEMEYİN... yüreğini titretmeyin................. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.