![]() |
YaĞmurdan Sonra BuĞulu Camlara Tİtreyen Ellerİmle YalnizliĞimi Yazdim
*******de YalnizliĞima GÜndÜzlerde KaranliĞima Şİİrlerle Misralara Senİ İstedİĞİmİ Yazdim Sensİz GeÇen Her GÜne Yalniz YÜrÜdÜĞÜm Yerlere Elİmdekİ Sİgarayla VefasizliĞini Yazdim YalnizliĞa Terk EdİldİĞİm KİŞİlİĞİmİ UnuttuĞu YÜzÜmÜ GÖremedİĞİm Aynalara Senİ SevdİĞİmİ Yazdim YaŞ TopraĞa Islak Caddelere GÖk YÜzÜnden DÜŞen YaĞmur Damlalariyla Bİr GÜn DÖneceĞİnİ Yazdim=bİr GÜn Bİttİ Dersen Bana İnan Yenİlmem Sana Bİr Daha KurŞun Sik |
Senden BaŞkasini GÖrmez Benİm GÖzlerİm , Senden BaŞkasini Sevmez Bu
YÜreĞİm, Sensİn Benİm Tek DİleĞİm, Sana Sadece AŞk DeĞİl TÜm Kalbİmİ Verİrİm |
Sevda yollarında yapayalnız kaldım
Aşk bahçem de kuruyan güllerim Hasret *******imde yalnızım, Düş sokaklarım tenha,ıssız Sokak lambalarıma uramaz oldu sevdan Deniz kokan bakışın uzaklarda Ufuklar karanlık sevda yollarım da Vapurumun ışıkları suskun Gül bahçemde kuruyan güllerim Sevda yollarında yapayalnızım Gidiyorum uçsuz bucaksız sevdalara Bilmiyorum sonumu göremeden gidiyorum Düşlerime seni soruyorum,aldığım cevap aynı *******BİLMİYORUM SADECE GİDİYORUM********** ************** |
Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir
boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur? Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum |
Haykırışlar geçiyor cadde boyu kapımdan
Çok geçmeden pencereme vuruyor hasretin Ardı sıra çalınıyor kapı sanki sen çalarmışsıncasına Bende sen gelmişsincesine açıyorum kapıyı Ve sen. . . Teninde uzak mesafelerin kırıkları Her defasında yere döküyorsun göz yaşlarını Sen gittikten sonra ben yüreğimi elime alıp Parçalanıncaya kadar siliyorum yerleri ‘’Acaba bu kez kimin için gelmişti ?’ Aman Allahım neden gelme diyemiyorum Neden kapıyı suratına kapa |
Heran Yanimda Olamasanda Ellerİmİ Tutup GÖzlerİme Bakamasanda Heran
Senİ DÜŞÜnÜp Sensİzlİgİ Tatmak Ve Hayatimda Var Oldugunu Benİm Oldugunu Bİlmek Bİle Cok GÜzel Senİn En Tatli Özlemİn Yasanabİlecek En GÜzel AŞkin Sahİbİ *******İ Son DÜŞÜndÜgÜm Sabahlari İlk DÜŞÜndÜgÜmsÜn DÜŞÜndÜkÇe Özledİm Ve Daha Cok Özledİgİm Ve Daha Cok SevdİĞİm SevdİkÇe Var Oldugunu Daha Cok İnandigim Ve ŞÜkrettİgİm Mutluluk Sebebİmsİn Herseyİmsİn... |
ne kadar isterdim bir bilsen sana kızdığımda sinirimi almak için bile
olsa seni sewmiyorum demeyi,ne kadar isterdimki kendimi avutmak adına bile olsa seni özlemedim,özlemiyorum diyebilmeyi...ama ben seni küçük bir çocuğun annesini sewdiği gibi yürekten ve tertemiz duygularla sewiyorum,o çocuğun annesinden uzak kaldığında çektiği acıyı çekiyorum,o çocuk annesini nasıl özlüyorsa işte bende seni öyle özlüyorum...ama sen beni hiç anlamadın.hep kendi doğrularınla yaşadın benim doğrularım yanlış,senin |
kopardılar benı senden çarezlige attılar
hıc acımadan gecmıse kalem cek dedıler SERSERİNİbır anda unut dedıler yapamam senı benım SERSERİMİ nasıl hıc yasamamıs gıbı sıle bılırdım kı sana ölesiye baglıyken nasıl yapardım bunu ben seni hicimde yasatmayı hayal ederken benım SERSERİM coktan baska bırıne kalbını acmıstı ama SERSERİM sen sevgını bır baskasına vrsende BEN BU AŞKI SENDEN BASKASINA VEREMIYORUM AYRIDILAR SERSERİM KOPARDILAR BİZİ :(:( |
sevdiğimi görünce
kıpkırmızı olurum oysa ne var korkacak oda benim gibi insan onu sevdiğini söyle yoksa çok pişman olursun sonuç ne olursa olsun cevabı bulmuşsundur ya ondan kopacaksın yada ona bağlanacaksın ama sen onu gönlünde daima saklıyacaksın onu gördüğün her an için oluyor kıpır yanına gitmektense korkuyorsun sanki hiç bir şeyin farkında değil sense yakın olmak istiyorsun önce açıl sonra ters bir cevap bulursan hemen vazgeçme sakın daima yaşatacaksın içind |
Öyle Yalan SÖyleyİp Tutturmak GÜzel
DoĞrular SÖylendİĞİ An YÜzÜn DÜŞer Bu Alemde Yalancilar DeĞİl YÜreklİler YaŞar Benİm GÖnlÜmde Aslanlar Yatar |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:37 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.