![]() |
Bu gözler sana niye bakıyor biliyormusun seni görmek için degil sana
olan duygularımı anlatmaya dilimin gücü yetmediginden.bu kulaklar seni niye dinliyor biliyormusun seni duymak istediginden degil her söyliyecegin kelimende seni seviyorum demeni beklediginden .bu eller ellerini neden bu kadar sıkı tutuyor biliyormusun beni sakın bırakma diye.peki bu ayaklar sana niye geliyor biliyormusun gidecek başka yeri olmadıgı için..Bi gün olurda bu gözler sana degilde başkasına bakarsa |
Sen gittin gideli
Aşk bu şehri terkketti sevgilim Umutları söndü kalbimin Çalmaz oldu kapısı Çalsa bile Çalan yalnızlıktı Aşk Bu Şehri tekketti sevgilim Yalnızlığı bile özlüyorum sensiz eskisi gibi derin ve sessiz Beklenen yalnızlık değil ki kalbimde umut yok artık hiç Sensiz nefes alamasam bile belki dönersin diye ölmeyeceğim AŞK BU ŞEHRİ TERKETTİ SEVGİLİM |
zorunamı gitti herşeyi bir anda silmek
yaşanılanları sevgiyi bırakıp gitmek tercih senindi herşey gibi bitti bitti......... kollarında şimdi ben yokum sensizliğe öyle mahkumum yara aldım yüreğimden bırak git ben gelmennnnnnn zorunamı gitti başkasını sevmek yerime koyupta kabullenmek tercih senindi herşey gibi bitti bitti........... sonuna mı geldik aşkın anladım zamanım yoktu yaşayamadım sorun neydi diye sormadan sonunda bitti kabullendim yaşanaçak ne kalmıştı zaten sevgi |
Düşlerimi bir gemiye bindirdim
içinde sende vardın ve seninle ilgili bir çok şey Düşlerimi bir gemiye bindirdim içinde aşkımız vardı ölümün bile ayıramayacağı aşkım vardı Düşlerimi bir gemiye bindirdim İiçinde umut vardı Sahilde dolaşan insanların ayak sesleri iki sevgilinin gülüşü var Düşlerimi bir gemiye bindirdim Hiç bir zaman sönmeyecek umutlar vardı Ayrılmayacak sevgilliler vardı düşlerimde Düşlerimi bir gemiye bindirdim İştee gemi batmak üzere Çünkü sen yoksun i |
hatırlarmısın?
okul sıramda adın yazılıydı Büyük Harflerle ve Büyük Umutlarla Sıradan silinen Adın Her defasında Kalbime yazılırdı Bir daha hiç çıkmamak üzere Unuturmuyum sanıyorsun lise defterimizi Defterlerimiz de Ders notu değil Adlarımız yazardı Kim bilir kaç kere azar işitmiştik hocadan Ama hiç usanmazdık Bide aşık olanlar serseri diye bilinirdi Sanada ,banada serseri derlerdi Liseli aşıktık ikimizde HİÇ UNUTMADIM O GÜNLERİ SENİNDE UNUTMADIĞINI BİLİYORUM ÇÇÜNKÜ BEN SENİ |
eskiden delinin biriydim
yani seni tanımadan önce aklıma eseni yapardım aşk nedir bilmezdim seni bu kadar seveceğim aklımın ucundan bile geçmezdi hatta bukadar sevipte sevilmeyeceğim kimsenin aklına gelmezdi şimdi delilik yok hayatımda eskisi gib şarkı söyleymiyorum, dans edemiyorum gecenin bir yarısı sokakta dolaşamıyorum arkadaşlarımla eğlenemiyorum ÇÜNKÜ hayat anlamsız benim için çünkü sen yoksun çünkü sevgin yok |
Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum. Yapma Allah aşkına; ya hep kal
benimle söz etme gidişlerden ya da silinsin isminde cisminde. Oynama benimle dengemi bozuyorsun. Aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda. Böyle değildin sen ne oldu sana. Bittiyse heyecanın bileyim bende. seni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım. Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin. Üstelik. bir cümlede ama varsa bir önceki yargının bir hükmü yoktur artık... |
sen hiç benim gibi aşık oldunmu?
sevdiğine bakınca gözlerin yaşla doldumu onu uzaktan bile görmek için herşeyden vazgeçtin mi? Söyle benim gibi sevebildinmi? Haykırabildinmi aşkını dağlara veya özledinmi hiç sevdiğini Söyle sevdiğine bakınca ellerin titredimi? sözler boğazında düğümlendimi hiç Ağlamak istedinde ağlayamadın mı ? Söyle benim gibi delice sevebildinmi? Yüreğine taş bastınmı Eminim sevememişsindir benim gibi ama ben seni çok sevdim VE HALA SEVİYORUM |
Ş İ M D İ N E R D E S İ N
Söylermisin ey kader ben şimdi kime kahredeyim Saçlarımı ağartan yıllaramı, hasret kaldığım sevgiliyemi Ya sana ne demeli ey rüzgar; yolunu beklemekten yoruldum Hani; sen benim kimselerin getiremediği, sevdamı getirecektin Görmemek için beni kim bilir hangi dağları aşıyorsun değil mi Kumsala ismini yazdığım ey sevgili: söyle bana şimdi nerdesin |
suskunluğun yakar içimi
ne olur konuş bir şeyler söyle bakma öyle derin derin gözlerime ister kız ister söv ama bir şeyler söyle dur gitme öyle mahsum ve boynu bükük dön bak yüzüme kaldır kafanı ne olur ve kötüde olsa bir şeyler söyle bak kalbim deli gibi atıyor kokuyorum bu suskunluğundan bir fırtına sesizliğini andırıyor es, yık, savur, ama bir şeyler söyle hani canım derdin hatırladınmı hani keçim derdin inat keçim unutunmu biliyorum hatırlamak istemiyorsun sadece SEN &a |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.