![]() |
bilseydim seni sevmek hep aci verecek hep gözyasi verecek ******* hep
uykusuz gececek yüreyim yarali kalbim kan agliyacak inan seni asla sevmezdim be zalim |
Bazen DÜŞÜnÜyorumda Gereksİz Yere Bİr SÜrÜ Yalana Alet Oluyoruz Belkİe
İstemeden SÖylÜyoruz Kandiriyoruz Kendİmİzİ Ve GerÇeklerİ. Sorunun Kendİmİzde Olma İhtİmalİnİ GÖze Almiyoruz Kolayca Siyriliyoruz Kelİme Oyunlariyla Herkese GÜÇlÜ OlduĞunu Kanitlarcasina Aldirmaz Tavirlar Sergİlİyor Benİm Dİyoruz. Halbukİ YaŞanan Bu AÇi GerÇekler KarŞisinda Kayitsiz Ve Umursamaz Davranmakta HİÇ Kolay Olmaz Aslinda PeŞİnden GİdebİleceĞİn Bİrİnİ Ararsin Ne Pahasina Olursa Olsun KÜÇlÜ Olmak Zorundasindir Bu |
Seni Yıldızlara Benzetiyorum Ama Aranızda Bir Fark Var Onlar Binlerce
Sen Bir Tanesin... |
bir asker görsen,
bir şehit görsen, bir damla kan görsen, kan ağlamış toprakları hatırlar mısın? bir şehit anası görsen, bir şehit babası görsen, can çekişen kişileri görsen, kan ağlamış toprakları hatırlar mısın? |
Her n olursa olsun hayatımda
Korkular olsada rüyalarımda Gülümse diyorum içimdeki ben'e Kalbin taştan bil olsa Bana kırgın bile olsa beni sevmeyecek olsa Gülümse diyorum içimdeki ben'e Sevinç ve umut yoksa Tek çarem bile oysa Birdaha dönmeyecekse bile GÜLÜMSE DİYORUM YÜREĞİME |
Korkma askım bırakıp gitmem seni!
Bedenim çürümeye mahkum , gözlerim gözlerine dalmaya, Hepsi senin yanında senin kollarında... Günler yıllar anlatamaz sevgimizi Bir ömür var yakınımızda, Sayamam hayalleri biz beraber oldukca gerçekler çok ama çok uzağımızda Aşkımız var yanı başımızda Tek sevdiğin olurum ebedi sığınağın, Tek sevdiğim olursun ebedi yakınlığım , Ellerim ellerinde mutlu gözlerim gözlerinde , Ne olur aşkım esirgeme bana duyguyu, SONSUZ MUTLULUĞU!... |
Ben aşk denizindeyim
yüzüyorum kulaç atıyorum umutsuzca arada birde su yutuyorum herkes gibi yuttuğum sular aşkımın bedeli denizin sonunda belki sen varsın diye çekiyorum bu dertleri yelkenliler aşkımı anlatamaz sana güversinler uçamaz senin yanına çünkü ben geliyorum aşkım kulaç atarak ,su yutarak geliyorum yanında sakın gitme biryerlere beni bekle hep yerinde |
Almışım kalemimi elime,
oturmuşum eskimiş koltuğuma, açmışım 70 lerin en güzel sesini beş para etmez kağıda döktürüyorum anlaşılmaz şiirlerimi daha ne isterim ki! yaşatmışım içimdeki gerçek beni sığamamışım durduğum yerde hiçbir yere, anlayamamış kimse yaşamdaki gizemi, doğmamış dünyada varoluş gerçeği oh ne güzel hayat içinde bir ben hayat buluyorum bir ben gülüyorum, bir ben zevk alıyorum, ne mutlu bana! hayata tutunuyorum! |
Gündüzler hasretinle uzardı
******* sen kokardı Yüreğim başka atardı Sende yoksun artık yalıcapkını İzin vermedin seni bulmama İzin vermedin isyan dolu yüreğime Sen de beni kaybetin,rahat uyu şimdi Sende yoksun artık yalı capkını Hüzünüm sen oldedim sevincimsen Hayal ol dedim bende olan gizli ben Senle olsun istedim sevmelerim Sende kaybettin şimdi yalı capkını Bak aynaya ne göreceksin Yalnız bir adam Sor ona neden diye Sevmesini bilemedin yalıcapkını Şimdi yoksun yokluğu |
ayrildik iste sonunda cok seviyorduk biz bize inaniyorduk ama olmadi
birtürlü yapamadik biz bu isi mutlu sona erdiremedik aryrildik iste hani nerde o mutlu günlerimiz hani hayelerimiz hani o elele gözgöze kaldimiz yerler ama olmadi beceremedik ayrildik iste ben telimle duamla gelecektim bizi bir tek ölüm ayiracakti baska kimse ayiramicakti biz senin le ne acilara ne zorluklara gögüs geldik ama olmadi beceremedik ayrildik iste inan seni hala canimdan cok seviyorum ama olmadi beceremedi |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.