![]() |
İsterdim
Yalnız kalıp Beynime kazıdığım senle Kalabalıkların arasında kaybolup Soğuk havada üşümek isterdim Ellerini ellerimde hissedip Avuçlarını nefesimle ısıtıp Gül yüzüne gözlerimi kıpmadan Doya doya bakmak isterdim Yalnız kalıp alışkanlıkların olmayı Koca bir günü paylaşmayı Bendeki seni özgürce Doya doya yaşamak isterdim Cafer Akyol |
İşte O Zaman
Saçlarını tel tel tarasam Gözlerinin içinde sevgi kulacı atsam İçtiğin bardaktan suyumu içsem Özel eşyalarının yerini bilsem İşte o zaman sen benimsin derim İşte o zaman cennetteyim derim Gün doğumunda gün batımında Her zaman yanımda olsan Acıyı sevinci seninle tatsam Caddede sokakta elinden tutsam İşte o zaman sen benimsin derim İşte o zaman cennetteyim derim Ilık nefesini içime çeksem Gözlerinden girip yüreğinde kalsam Kulağına doyumsuz sevgimi anlatsam Gözyaşlarımı gözyaşlarına katsam İşte o zaman sen benimsin derim İşte o zaman cennetteyim derim Hüzün gözyaşlarımı sele çevirsem Gözlerim açık seni seyretsem Güzel gözlerine seni haykırsam Adını adımın yanına yazsam İşte o zaman sen benimsin derim İşte o zaman cennetteyim derim Cafer Akyol |
Kalabalık Şehrin Yalnız Adamı
Issızlaşmış yokluğunda kalabalıklar Kulaklarım sağırlaşıyor o gürültüde Düşünceler duygular sana yönelince Başlıyor işten dışa hareketler Yüzde oluşan tebessümler Işıl ışıl yanan sevgi dolu gözler Birkaç saniyelik düşler hazzı Gerçeğe dönüşüyor düşler dünyası Başlıyor sensiz yaşamın gerçek sancısı Şehirler ıssız sokaklar ıssız Duygular ıssız sevgiler ıssız Yaşam Issız Sen Olmayınca yüreğim ıssız Kalabalık şehrin yalnız kadını Düşünmek istemiyorum Senin yokluğunu Var olup ta yokluğun yeter bana Cafer Akyol |
Kelebek Kanadında Koca Çınar
Bir rüya bir masal bir hayal bir efsane Hiç bu kadar yakın olmamıştı içini aydınlatan ışığa Bitecek diye bakmadı o güzel gözlere Göç etti gözleri gözlerine dönmemek üzere Ilık nefesi kadife sesi hoş sohbeti Duygu selinde boğdu koca çınarı Biriken sevgi sözcükleri boğazına düğümlendi Ağırladı yaprağında kelebeği sevgi çınarı Kadife sesini dinledi beynine kazırcasına Ilık nefesini soludu ciğerlerinde tutsak edercesine Dokunuyor kanatları hafif ılık rüzgâr gibi esercesine Ta…! Uzaklardan gelip yaprağına kondu Koca Çınarın İlklerle dolu bir zaman dilimi nasılda uçup gitti Bir rüya görürsün tozpembe onun gibi bir şey Adrenali yükseldi duygu selinde boğuldu koca çınar Sığındı kelebeğin kanadına o heybetli ulu çınar Özünü yaşadı o güzel bakışlarda sevginin özünü Dokunsa dokunamıyor ya rüya ise Çınar kelebeğe kelebek çınara mecbur Hava gibi su gibi ekmek gibi Sen gözlerimde saklı peri kızı koca çınarın her şeyi Kelebeğin kanadında yüreği avucunda koca çınar Ne kadar az şey istiyor diyorsun Az şey dediğin koca çınar için çok şey. Çok şey! Cafer Akyol |
Keşke Senden Birkaç Tane Olsa
Geçtiğim yollar seninle dolsa Gönül pencerem aydınlık olsa Gelecekten kaygım hiç olmasa Keşke senden birkaç tane olsa Yüzündeki tebessüm hep sürse Talih kısmet şans sana da gülse Tanrıdan bir de dileğim olsa Keşke senden birkaç tane olsa Yaban otlar bahçenden ayrılsa Umutların yarınları bulsa Bir yudum sevgi gönlüne aksa Keşke senden birkaç tane olsa Gözlerin ayın on dördü olsa Yüreğindeki hüzün son bulsa Kısacası senden çok çok olsa Keşke senden birkaç tane olsa Cafer Akyol |
Keşke Yirmi Yaşında Olsaydım
Keşke yirmi yaşında olsaydım Güzel gözlüm deseydim O güzel tebessümünü Beynimde dondursaydım Keşke yirmi yaşında olsaydım Seni senden alsaydım O güzel parmağına Alyansımı taksaydım Keşke yirmi yaşında olsaydım Sana canım deseydim Günboyu hep yanında Ellerinden tutsaydım Keşke yirmi yaşında olsaydım Gözlerini gözlerime Yüreğini yüreğime Ömrümü ömrüne katsaydım KEŞKE YİRMİ YAŞINDA OLSAYDIM Cafer Akyol |
Keşkeler
Armağanım yüreğim Al senin olsun Gel sarıl boynuma Gönlüme bahar dolsun Kır artık şu zincirleri Ömrümüzün son çeyreğinde Keşkelerde yaşanmasın Yürekten bu sevdalar Cafer Akyo |
Kullanamadım Hayatımın Renklerini
Duygularım düğümlendi boğazıma Haykıramadım gönlümce sevgiliye Sessiz çığlıklarım içimi kemirdi Kullanamadım hayatımın renklerini Sensizlik çozülmez kördüğüm oldu Dolaştım durdum labirentlerde Yaşayamadım sana ait güzellikleri Kullanamadım hayatımın renklerini Yüreğimin her yerini tual yaptım Çizdim seni boydan boya gönlümce Umutlarım renksiz soluksuz kaldı Kullanamadım hayatımın renklerini Güller papatyalar tüm çiçeklerde Doğada bulunan bütün renklerde İkimize ait bu özel resimde Kullanamadım hayatımın renklerini Cafer Akyol |
Kuşlar Kafeste
Hasret deryasında boğduk yüreklerimizi Rahat bir nefes alamadılar Dolan bir bulut gibi Boşaltamadık içimizi Şimşek olup yaktık birbirimizi Mevsimleri mevsim tadında yaşayamadık Yağan karı birlikte seyredemedik Yürüyemedik elele Ayak seslerimizin melodisiyle Fark edemedik baharın gelişini Dokunamadık ellerimizle bir papatyanın dalına Kuruttuk veremedik zamanında O canlı o güzelim gülleri İçimiz burkuldu yüreğimiz yandı Kafeste kaldı kuşlar Anahtarı kör kuyuya attık Pamuk ipliğine asılı kaldı yürekler Kuşlar kafeste Oysa sokaklarda hep biz Yazın sıcağını hissedemedik İçimizde yanan ateşten dolayı Dedim ya yaşayamadık mevsimleri Sevgimizi yaşayamadığımız gibi Ayrı yaşadıkları dallarından Özgürlüğe uçtu yapraklar elele sevgiyle Kuşlar kafeste Oysa sokaklarda hep biz Cafer Akyol |
Küskünüm
İçimdeki umutlar Birer birer terk etti beni Açmadan soldu baharımın gülleri Küskünüm bütün çiçeklere Doğaya renklere küskünüm Seninle paylaşamadığım Ekmeğime suyuma aşıma uykuma küskünüm İnisiyatifimi kullanamama küskünüm Beni yüreğimden Can damarımdan yaralayan Mavi dünyamı karanlığa çeviren Acımasız hasretine küskünüm Ömrümün baharını kışa çeviren Elimi kolumu bağlayan Nefes almamı engelleyen Çaresizliğime küskünüm Bir ömür boyu Beni sensiz yaşamaya mahkûm eden Alın yazıma Küskünüm Küskünüm Cafer Akyol |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.