![]() |
Seni Nerde Bulurum Ben?
İlk görüşte sevdim seni, Hasretinle yaktın beni, Gözlerimde sevği seli, Seni nerde bulurum ben? Yaşadığım *******i, İsmin gecen heceleri, Ellerini gözlerini, Seni nerde bulurum ben? Anı'larda sen varsınya, Derin'lerde kanarsınya, Kalbim sende anlarsınya, Seni nerde bulurum ben? Sayfa sayfa yazacağım, Hülya'lara dalacağım, Belki sensiz kalacağım Seni nerde bulurum ben, Her dakika anacağım, Sana yuva kuracağım, Sevği ile saracağım, Seni nerde bulurum ben, Şenol Mersin |
Sevdiğimi Söyleyemedim
Dilimden düşmeyen bir şarkı oldun, İçimde kanayan büyük bir yara, Sana sevdiğimi söyleyememki, Ürperip korkarsın belki sevğimden, Uykumu kaçıran elâ gözlerin, Anlamlı manalı esrar bakışlar, Belkide yıkılırım bu aşk yüzünden, Sana sevdiğimi söyleyememki, Çok uzak yollarımız bunu bilirim, Herşeye rağmen seni severim, Korkarım ellerini tutamamaktan, Sana sevdiğimi söyleyememki, Belkide duyğularımı sende anladın, Gözlerim her zaman sana anlatır, Dilime gelince yutkunurum ben, Sana sevdiğimi söyleyememki, Mutluluk veriyor seninle olmak, Umudum oluyor o bakışların, Sevğimi haykırıp sana sarılmak, Sana sevdiğimi söyleyememki, Kaybetmek korkusu daha bulmadan, Düşünüp durduğum gece boyunca, Bu kalp senindir ömrüm boyunca, Sana sevdiğimi söyleyememki, Şenol Mersin |
Sevğilim
Yaşlanmış yüreğim,emrinde olsun, İster yaşat,ister öldür sevğilim, Yaşamım bırakta seninle olsun, Kanat çırp sevğilere götür sevğilim, Gönlümdeki yerin silinmez asla, Huzurun diyarına benide götür, Anlarsın sevğisiz yaşanmaz asla, Sevğiye huzura götür sevğilim, Zamanım kalmadı öleceğim bak, İstersen elinle mezara götür, Dön bana yüzüme bir kerecik bak, Umuda köprü ol götür sevğilim. Şenol Mersin |
Sevğilim Değilsin Artık! !
Ömür boyu seninle mutlu olmaktı, İçimden geçenler anlayamadın, Gönlümde biri var derken sevğilim, Yalandı sen beni kandıramadın, Yağmurlu bir akşam,terkettin beni, Ulu orta bıraktın,dönüpte gittin, Arkadaş kalalım derken sevğilim, Gözlerim nemlendi,hiç aldırmadın, Bütün sevğileri sana adarken, Bir mendil gibi kaldırıp attın, Tenha bir sokakta yanlız başıma, Yok ettin gururu anlayamadın, Bir yaprak misali titrettin beni, Kahrolmuş halime gülüpte geçtin, Bütün hatıraları biranda silip, Sevğilim sen beni anlayamadın, Oysaki hatıraları birkez düşünsen, Sızlardı yüreğin beni anlardın, Yaşanan en güzel dakikaların, Suçlusu aranmaz,anlayamadın, Bu akşam bir seven daha ağlıyor, Sokağın ortasında,yüreği buruk, Terkedilmiş öylece gözleri yaşlı, Sevğilim sen beni anlayamadın, Şimdi anlıyorum yalanmış sözler, Kapkara kalbinde sahteymiş hisler, Sevğilim değilsin sen benim artık, Neden daha önce anlayamadım. Şenol Mersin |
Sevğiliye
Sevdanın kementi geçti boynuma, Dünyada bulunmaz emsal aşkıma, Yılları geçirdim yanlız başıma, Seni tanımadan canım sevğilim, Gözlerin gözüme bakmazsa olmaz, Yüreğim sevğinle çarpmazsa olmaz, Sensizliğe inan bu can dayanmaz, Bebeğim meleğim canım sevğilim, Yokluğun içimde büyük bir acı, Kalbin bir han olmuş benimki hancı, Girmezsen koluma en büyük sancı, Seni bekliyorum canım sevğilim, Sevğimi elbette sana veririm, Bir adım gelirsen koşar gelirim, Mum gibi geçliğim erir giderim, Hayatı benimle paylaş sevğilim. Şenol Mersin |
Sevğimiz İçin
Kulaklarımı çınlatan o sesin varya! Bir ninni oluyor uyklularıma, Mutluluk elbette senin yanında, Beklersen gelirim canım sevğilim, Sevğisiz yaşanmaz bunu bilirsin, Derdime çare sen değilmisin, Mutlu olmamızı sende istersin, Dağlarıda aşarım sevğimiz için, Seni anlatır şarkılar bana, Nağmeler söylenmiş sanki sevdama, Benim çektiklerim senin uğruna, Acılarda çekerim sevğimiz için, Şenol Mersin |
Seviyorum
Ve ben seviyorum! Mutluluğu yakaladım bir ucundan, Bırakmak istemiyorum ölene kadar, Sıyırdım kötü kaderi yakamdan, Elimden geldiği kadar, Ve ben seviyorum herşeye inat! Varlığım malım,mülküm Hepsi yüreğimde saklı, Benim sevğim çok fazla, Sevğim kelepçe olacak kollarıma, Mutluluğun cezaevinde, Şenol Mersin |
Sevsen Ne Olur!
Güneşe benzeyen sarı saçların, Kınalı ellerin kalem kaşların, Beni korkutuyor o bakışların, Birazcık sevğini versen ne olur, ******* boyunca hayalimdesin, Yüreğim yaralı hep içimdesin, Yanımda olsanda gurbet gibisin, Birazcık sevğini versen ne olur. Şenol Mersin |
Sır
Adını sır gibi saklayacağım, İçimi kavuracak duyduğum hasret, Kimseler bilmeyecek inan sevdamı, Ben sensiz seninle yaşlanacağım, Her bahar bahçende gül olacağım, Sevdalar fışkıracak yapraklarımdan, Hasretin kuruturken dikenlerimi, Seni sevdiğimi haykıracağım, Aklıma geldikce ağlayacağım, Adın kulağıma küpe olacak, Güzel gözlerini hayal ederken, Geçmişi düşünüp uslanacağım, Uğruna bir ömür harcayacağım, Bir sevda uğruna yıkılsam bile, Seninle olacağım günü beklerken, Belkide ben sensiz yaşlanacağım, Gözyaşımı güneşten saklayacağım, Yanağımı ıslatacak acı damlalar, Bir alev topudur sana özlemim, Her gece yüreğimi dağlayacağım, Kurusamda kaderime katlanacağım, Sevğim tomurcuk kurak toprakta, Belkide yeşerecek bir gelsen bana, Aşkı çiçek gibi sulayacağım.. Şenol Mersin |
Son Şiir (Sanal Alemde Kaybolanlardan Biri)
Belkide son şiirdir sana yazılan, Belkide adının geçtiği son mısralar, Öyle gizliki duyğular sevmişim haberim yok, Haberim yok duyğuların yoğunluğundan, Belki değil bitanem,son kez yazıyorum, Son şiirim bu,siyah saçlarına adanan, Simsiyah gözlerine,hasretliği anlatan, Yıkılmış umutlarımla *******imi karartan, Kör karanlıkta ışığım olduğun anlar, Hayalinle oturmuştum sabahlara kadar, Asla bitmeyecek sevğim hasretim, Ah bir anlayabilsen,ömrümün sonuna kadar, Son şiirim bu bitanem,seni anlatan, Umutsuzca yazılan gece yarıları, Sevmişim haberim yok anlasana, Anlasana sensiz geçen dakikaları, Bazen ihtiyacım,yüzündeki tebessüm, Bazen sensizlik ölüm geliyor bana, Unutmak kolaymı gülüm anlasana, Seni seviyorum bile.diyemedim sana Son şiirimle hapsediyorum kalbime seni, Sevğime kelepçe olacak umutsuzluğum, Merhametsiz kaderimle sonsuza kadar, İçimi parçalayacak senin yokluğun.. Şenol Mersin |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.