![]() |
Dolanir Düser Kalirim Yüregine
sigaram bitmis yanarak küllükte gevezelerin sigarasi bitermis ya sen içtin benim sigarami ama tadi çok güzeldi sigaranin senin dudaklarin deydigi için mi yürekten dudaga uzanan sevgiyle sen bana günleri veriyorsun cok degil bu heyecan benden sana sen bende çoksun hem de tahmininden çok varligimi veririm istersen uzak degil beklenen olacaktir yakinda o günü bekliyecem sabirsizlikla kirildi kirilacak zincirler en kisa anda özlemler dag dogurduktan sonra seslenisimdir sevgiyle sana o daglar yol olur özlemimiz dümdüz eder daglari etekleri kocaman bir ova kosarak saracagimiz birbirimizi yagmurla günesle yeseren çig damlalariyla hayat bulan yemyesil çayirlarda yuvarlanacak iki çocuk sevgiyle dolasan bacaklarinan canim diyerek kosupta sarilsan bana bin defa da söyleyebilirim bin defa öperim de eksik kalir diye dolanir düser kalirim yüregine 19-11-2002 Cemal Karsavran |
Dostlarıma
dostlarım hep yüreğimde saklıdır sevgileri zulamdadır sevildikçe sevilir paylaştıkca coşarım sanmayın gözlerim buluttur içten tebessüm vede umuttur kekeme dil konuşmasa bile latifede beceremez çok zaman kahkahalar çınlar kulaklarda başımın üstündedir yerleri açarım yüreğimi canlarıma uzak bakışlar akar geceye kaşlar oktur karanlıklara içten tebessümüm vardır heran koca bir yürek ağlayan gözlerde susuz bir ovadır tatlı bir sözle saçlar dolaşır parmak uçlarında bir sigara bir sigara daha duman duman olur sıkıntılarımda parmak uçlarımda zoraki değil gülüşlerm içten gönülden dostlarıma... Cemal Karsavran |
Dostlukla Sevgiyle
sekerden bir sevgili buzdan saray degil yagan yagmurla yeseren sarayda süslenen bahar çikolata tadinda dudaklarla yeni dünya yaratir tebessüm eder gülerim güne aynanin göbeginde saçlari kizil kestane günes kizil alev sizarken perde araliginda kralice olur *******e güne dogar tebessümle küçük bir çocuga melek oyuncaklar kadar mutluluk verir özgürlügü yaratir hayat olur can olur umulmadik yerde dosta kosan yüregimle basarilar yaratir mutlulugu kucaklarim dostlukla sevgiyle Cemal Karsavran |
Doyumsuz Anlar Düş
duygular akarken yürekten yüreğe şiirler okundu kulaktan kulağa buluşma noktası kırıldı sohbetin dolunay kızlık evresinde yıldızları öptü dudaklarından koştu gecenin alaca karanlığında gözler sevişti hislerle durağan ağaçların arasında buldular gölgelerini yakaladım yakalayacağım derken çalılıklar takıldı ayaklarına düştüler bir yanda olgunlaşmış meyveler bir yanda yosunlaşmış su gözesi keşfedilmemiş bir doğa harikası ilerleyen zamanın ötesinde kimliğini arıyordu gece çok geçmeden soyundu anadan üryan her nokta her lokma damak tadı şehvetin kollarında inlerken kazan kaldırdı geceye varoluş doyumsuz anlar düş 20-03-2007 Cemal Karsavran |
Doyumsuz Sevdalarimla
bugün sahile inecegim. yazdan kalma ayak izlerimi bulmak için islak kumlarda. sevdalarimla. denize yakindan bakacagim ellerimi uzatacagim tenim akdenize dokunacak dalgalarin serpintileriyle uzanacagim.. deniz avuçlarimda damla damla pul pul lodos saçlarimi oksarken sürü sürü geçecek sigda yüzen baliklar her biri birer yildiz uçusan gözlerimde yosunlara gizlenen sevgiler kayip giderken dalgalarla kiyilar yikanacak islak tene düsen damla yeni dünya ve hayat tuzlu suyun tadiyla dudagimda ürpertisi denizin toros arslani büyüyen uzakliklar tedirginlikle ürkek korkak sevdamin maviler uçsuz bucaksiz gözlerimde büyürken akdeniz olacak seyrine doyamadigim ilik ilik akan damarlarimda sen olacaksin güz gülleri açan yüregimde doyumsuz.sevdalarimda.. Cemal Karsavran |
Dudaklarim Kan Içinde
dalgali bir denizdi gece mercan gözlü deniz kizinin kulac atislariyla dalgalar yüregimi dövüyordu bir tek ates böceginin sesi duyuluyordu gecede yildizlar cümbüs çaliyordu ay dolundu aydinlatirken geceyi dalgalar yüregimi dövüyordu gecede mercan gözlü deniz kizinin kulac atislariyla kanter içinde uyandigimda dudaklarim kan içinde 03-11-2002 Cemal Karsavran |
Dur Bir Bak
ne gidersin süzülerek ceylan balasi seni bekler özlerim dur bir bak gözlerini göreyim dön bir bak cemalini göreyim gözlerim yollarda aramakliyken seni hissettim zamansiz anmda kalkip geldim gözledim yollarini seninle kalbim atti sendin bende gizli uzun yol dönümünde aklimda ve atar damarimda senin için varim dur bir bak 27.1 1998 Cemal Karsavran |
Duyguların Yörüngesinde
Düşlerimin aldatmasıydı yaşadığım Yılan gibi süzülen içime Yarı yalan yarı gerçeğin peşinden sürüklendiğim Şeytani bir plandı; hasta ziyareti Aşk karartmıştı gözümü Fırsat bu fırsat Zamanın kısır döngüsünde düşünceler Oyalanıp durdum bir zaman anı beklercesine Yalanı sarmalayıp yumağa şeytana uydum iki ayaklı periydi şeytan ruhumun derinliklerinde zamana meydan okuyan her adımda beni takip eden tüm yolların kesişinde uzandı ellerim ellerine gözlerim gözlerine tutup elimi okşadı öptü Dudağında, gerdanında, boynunda ve parmaklarında aşkın sihirli eli Özlemin hasretin sancısı Bir yangınla kül oluyordu Kaç ay kaç günlerdir beklenen Sabırsız istekli arzulu utanmaz ve arsızdı yaşanan Saklamaya çalışarak korkularımı Yatağın gül açtığı saatlerde Sarmaladı hasreti ellerim ve bedenim Tedirgin ve ürkek gecede yarı uyanık Bir günlük aşkın mutluluğuydu yaşanan duyguların yörüngesinde 13-01-2008 Cemal Karsavran |
Duy Kalbimin Sesini
bir bahar sabahi yine seni aradim yollarda gözlerim gözlerini aradi yanaklarinin o en yumusak o en pürüzsüz yerinden tatmak geldi içimden hadi gel hadi geç bazen buralardan gözlerim güzel görsün neredesin duy kalbimin sesini 14.5.1994 Cemal Karsavran |
Duygularimda Sensiz
duygularim kemiriyor içimi uyku tutmuyor *******i ruhumda canlanirken hayalin senin olmak istiyorum gözlerinde gözlerimi bulmak çizmek tuallere resmini basindaki yazman bagrindaki güller kugu gibi süzülüsün senin olmak istiyorum duygularimda sensiz 18.5.1997 Cemal Karsavran |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.