![]() |
Seni mi Kıskanayım?
Kıskanırım Kıskanırım yıldızları Hayranım cezbeden Çokluktaki yalnızlıklarına Kaybolan yüreklere Yol ile yoldaştır her biri Pusulamdır yürek kayboluşlarımda Kıskanırım Kıskanırım tebessüm eden ay’ı Sığınır değişik kostümlere Cazibelidir esrarengiz halleri Yakalarım aşkı,sevdayı Hilalin gamzelerinde Kıskanırım Kıskanırım güneşi Gelen her yeni sabaha Sımsıcak doğar,saklı içinde umudu Beslerim umutlarımı Sabahın seherinde Tazelenen yüreğimde Şarkı söyler bülbüller Kıskanırım Kıskanırım çocukları İçimdeki çocuğu büyütmemek adına Saklanırım çocuk bahçesine Oynarım körebe kendimle Bulamasam da kimseyi Kıskanırım Uzayıp gider bu liste Çiçekleri, kuşları, denizleri, bulutları Sevgiyle çarpan yürekleri Biter mi saymakla Kısacası taş kalplilerin dışında kalan Her şeyi kıskanırım Kıskanmam Seni mi kıskanacağım Sen ki girdiğin her yüreği Talan edip gidensin Talan olacaksa ıstırapla Terk ederim savaş meydanını Kıskanmam Son veririm savaşa Sulh eder yüreğim Geçerim hayatın başka sayfasına İnsan sevdiğini kıskanır Yürekten sevilirse eğer Alınıyorsa her nefes ortak Paylaşılıyorsa iyi,kötü yaşam Sen sevmedikten sonra Sevmiyorum seni ta dünden Kıskanmam Göğsünde kara bir delik Yok ki senin yüreğin Seni mi kıskanayım Hadi canım sende |
Seninle Sendeyim
Ben bende değil Seninle sendeyim. Farkında değilsin Biliyorum Belki bir gün Boş vaktinde Düştüğümde aklına Arala kalbinin kapısını Hemen oracıkta Birini görürsen Çaresiz,ağlamaklı İşte o İşte o biçare benim Kırılgan sırça yüreğim Emrine amade Bakma sakın soran gözlerle Seninle bir bütün olan Ben bende değil, Seninle sendeyim |
Sensiz de Varım
Taş basarım bağrıma Asla dönmem sana Dizlerime kapansan da Gitme kal desen de Asla dönmem sana Yalvarma sakın Biliyor musun ki İçimde kopan fırtınalar Sonunda dindi Hayatım süt liman şimdi Sensiz ben bir hiçtim ya Sen öyle diyordun Beynime kazınmıştı sanki Kör kasaturayla Yaşayamazdım sensiz Adım bile atamazdım yalnız Artık yok öyle bir şey Ben sensiz de varım Ve sensiz yaşarım. |
Sev Beni Anne
Tüm çocuklara iyi, mutlu, sevgi dolu bir bayram dilerim Altıma kaçırmışım Vurma anne Ben daha küçüğüm Bilmez ki çocuklar Banyo yaparken Alev saçıyor bedenim Haşlandı körpe tenim Kaynar su yakar anne Kimsesiz değilim ki Dünyaya getiren Terk etmiş olsa bile Bir annem var Devletin yuvasına Sığındım çaresiz Sev beni anne Muhtacım sevgine Şefkatle büyür çocuk Kucağına al,sar beni Bas göğsüne başımı Yanağım hazır öp anne Annem olmasan da Seviyorum seni Vurma,vurma anne Canım acıyor Biliyorum evladın değilim Yürekten sevmesen de Kucağına alıp öpmesen de Başımı okşa ellerinle anne Yaşamdan tek isteğim Büyüyüp anne/baba olmak Şefkatle sarıp çocuğumu Sevgiyle büyütmek anne Kanadımı kırma anne İstisnasız tüm çocukları sevin |
Sevdanın Hüznü
“Birlikten kuvvet doğar” Gördüm gözlerinde sevdanın hüznünü Yok mutluluktan eser, dolu neşe yerine keder Yalnızlık raks ediyor gözbebeklerinde Orkestra yok, müzik yok yalnızca rakkase ortada Kırmızı entarin belinde, pabuçların elinde Yorgun bedenin sürünüyor ritimsizlikte Tebessümlerin hep yalan, sahte Kara sevdanın dikenli sarp yollarında Yalın ayak yürüyorsun hüzünle kol kola Topukların kan revan, boyuyor kızıla Geçtiğin yaşamı adım,adım Yıpranmış giysin, bedenin, yüreğin örseli Belli yaşadıkların üzmüş Yıkılmışsın ihanetlerle Aciz kalmış yorgun yüreğin Bertaraf etmekte ihanetleri Paylaş yaşadıklarını haydi Dök içindekileri iyi, kötü ne varsa Arkadaşım değil misin? yanındayım Yalnızlığını, yalnızlığımla yok eden Hayatına renk katan mavi olmak ister yüreğim Gözlerinde sevdanın hüznünü değil Sevginin, hayatın ışıltısını yakalamak birlikte Kızılların maviye, siyahların beyaza dönüştüğünü Görmek ister gönlüm göz bebeklerinde İşte o zaman sevdanın hüznü devreder yerini Yürek ritmindeki rakkaseye melodiler eşliğinde Birlikte yürürüz geleceğe omuz omuza Savaşırız hüzünle,ezilir gücümüz altında paylaşalım hayatı, bırak yanında olayım Yıldız, yıldız baksın gözlerimiz Dostluğun,arkadaşlığın hatırına |
Severim Ya Sen
Mavi bakan gözlerim Görür hep en güzeli Çınlar kulağım her an Neşe-i muhabbetle Lal olur dilim kine Etmez tek bir kelime Şakır bülbül misali Söyler sevda türküsü Güneşe dönük yüzüm Aydınlık ve umutlu Yüreğimse sevgiyle Beslenir,çiçeklenir Sevgi tohumlarını Serpiştirir evrene Seni sevdiği kadar Sever yaratılmışı Yaratandan ötürü Ya senin o taş kalbin |
Sevgi Çiçeği
sevgi çiçeği yorgun yüreğime sevgi tohumu ektin nadasa bıraktığım gönül bahçemde yeşerdi vazgeçtiğim tüm çiçekler kısa zamanda söküp alacaksan çiçeğimi mesken tutacaksan eğer başka gönülleri aldatmaksa niyetin vur yüreğime hançeri |
Sevgililer Günü Ortak Çalışma
rr.akdora Karşımda içten gülümseyen bir kadın olmasını isterim Elinde uzattığım gül, ışık uzatsın bana gamzelerinden Gözlerinde, düşüncelerinde, nabız atışlarında ben Her gün yeniden bana sevdalanmasını isterim Filiz Kılınç yüreğimi aşka açtım bir gün batımında sen dedim senden gayrisini istemedim olmadığın her güne bir ömür biçtim sevgilim Meral Yağcioğlu bir güne sığmayan, yürekten taşıp bendini aşan sevgi yağmurlarında yıkanıp, arınsın bedenimden hüzünlerim durgunluğu gül dalındaki dikenin acısından uzun sürsün isterim busenin mutluluğu ………………..gül yaprağına konan Turhan Toy Sevgililer günüymüş Yansın yeterse bir dem Emsin ateşler dili Hüznün kalıbında ten Ey sevgili Kardelenler karakışa teslim Şubatın koynunda Nur Ulusoy Güller açtırırken gözlerimle görülmesini isterdim Hayatta bir gün de olsa avuturdu sevildiğimi bilmek Ömür boyu koynumda sevgi gülü dikenlerini batırırdım Mahşerde bile gözlerimi sevdam ile açmak isterdim. M.Yaltı İsterim seni bir gün kızıllığında tanımak isterim Aşk dolu kadehlerin yansıttığı sıcaklıkta isterim Ali Işık sen miydin bana yaşatan hayalleri dünden bugüne kalan hatıralar avuntu değil kalanlar yeni yarınlara yine sevgide uyanmak isterim.. İshak ÖZLÜ Yanımda melek ruhlu bir kadın olsun isterim, Gülünce,gözleri gülsün dalıp gideyim. Konuşunca,ruhum dinlensin uçup gideyim, Her gün aynı duyguları bana yaşatsın isterim...... Fatma Aras zamansız bir gül idi elime tutturulan ben şaşkın o üzgün verememişti gülünü sevdiği kıza atmaya kıyamamış uzattı gülü bana benim ilk aşk çiçeğim göz yaşlarıydı onun bitmişti onların aşkı ortada kalan güller kucağımda kalmıştı yüzümde gülücükler gözlerimde yaş vardı….. Ay,Güneş,Metap tek istediğim candan sevsin beni her özleyişinde beni yüreğinde bulsun korkmadan haykırsın sevgisini beyninin ortasında saklasın beni Melih Baki Hasretin düşer! .. kor gibi sol göğsümün altına inceden,inceye yakar sevda ateşi yanar ben yanarım…….. “sevda ateşi şiirinden |
Sevgililer Sevgilisi
Bir yıldız doğdu gökyüzünde Müjdeledi Resul-ü Ekrem’i Devrildi putlar Kabe’de Yüce Mevla’nın Habib-i Aydınlattı karanlığı Verdiler sağ eline güneşi Ay’ı da sol eline Vazgeçmedi Etmedi isyan Korkmadı zulümden Sakladı örümcek ağı Güvercin kanadı Destekledi tüm mahlukat Emrine amade insanlık Yılmadı, göğüs gerdi zorluklara Tebliğ etti Kur’an-ı Kerim’i Yol gösterdi cahile, ehli beyte İzniyle Cenab-ı Allah’ın Kazandı müşrikler inadına Savaşları birer birer Hendek, Bedir, Uhut Muzaffer komutanı cephelerin Dört bir yana yaymak için İslamiyeti Feza aleminden beka alemine Yükselip yedi kat arşa Burak kandında Huzura eren Allah’ın Resülu Tek insan, Cenab-ı Allah’ın sohbetine nail olmuş Cenneti gören güzel insan Gül yüzlü Peygamberim Müjdecisi oldu beş vakit namazın Doğruluğun, adaletin ve sevginin Cennet kapılarını açan altın anahtarı Teslim etti inananlığa Alemlerin kuruluş sebebi sevgililer sevgilisi Cihan Serveri Hazret-i Muhammed (s.a.v) Esirgeme şefaatini Nefsimize esir olmuş günahkar bizlerden Dolsun sinemize gül kokun Yolumuz yolun Rehberimizsin Ya Resulallah Işığında yürüyoruz Evreni aydınlatan Yüce Rabb’imden Armağandır İslamiyet İslamiyet’in nuru Şefaat ya Resulallah |
Sevgililere Duyuru
Bugün evimizde bir davet var duyurulur.Duyduk duymadık demeyin duyan duymayana haber versin.Yüreği sevgiyle çarpan herkes davetlidir. Babam elinde kırmızı gül goncası ve en şık kıyafetiyle zili çalan ilk kişi olacak,tabii ki kapıyı açan annem meraklı gözlerle hayrola neyi kutluyorsun der gibi biraz da şaşkın bakışlarla karşılayacak. Evde bir telaş bir telaş anneme fark ettirmeden kırmızı kurdeleli peçetelerle donatılmış bir masa hazırlamak ne zordur anlatamam. Karşılama merasiminde ki şaşkınlık sonrası babam yazdığı şiiri “Bir tatlı huzur almaya geldim Kalamış’tan” şarkısı eşliğinde okuyacak,sevgilisine ilk serenat yapan genç ve kör aşıklar kadar heyecanlı. Ve dile kolay elli birinci sevgililer günü kutlaması başlayacak... Elli bir kere sımsıcak bir buse kondurup sevgilerinin devamını dilemek tüm dostlara nasip olur inşallah. Aslında özel günlerin yeterli olmayacağı kanaatindeyim.Kanaatindeyim de işte insanoğlunun egosu hoşuma da gitmez değil hani biri “sevgililer günümü (olmasa da sevgilim) , kadınlar günümü ya da her hangi bir günümü (arkadaş,kardeş,hala vs vs) kutlasa havalara uçarım. Yok yok balonlarımı salarım gökyüzüne yarışırlar martılarla. Sadece bir gün de, özel bir gün de değil hatırlanmak ama yaşam gailesi arasında bir gün bağıra bağıra sevi’nin gösterilmesi hiç fena olmaz diye düşünenlerdenim.... Sıkı sıkı sarılmak hayata, sevgilinin ellerine tutarak hayatı paylaşmak, yaşamı göğüslemek güzel,güzel de laf mı derseniz; yooo laf değil sevginin paylaşılması doğanın kanunu derim.Yani anlayacağınız sevgi insanı insan yapan en önemli faktör... Gül yaprağına konan busenin tadı, gül dalındaki dikenin acısı kardeş öz yada üvey tıpkı gülmek ile ağlamak gibi. Acı ya da tatlı yaşıyoruz işte ömrümüz el verdiğince. Ben her sevgililer gününde kendime mutlaka bir hediye alırım ucuz, pahalı fark etmez.Maksadım öyle etrafa sevgilim aldı imajı yaratmak değil vallahi. Kendimi severim, yaşamı severim.Değerimi bilecek değerli birisi karşıma çıkmadıysa kabahat benim mi ya... Annem iyi ki beni dünyaya getirmiş mutluluk ailemin arasında yakalamış beni.Olsun varsın ben de şiirlerime dökerim içimdekileri babam’la birlikte dostlarımızla paylaşırız. Bir de şu savaşlar bitse ölmese, büyüyebilse çocuklar, zalimlerin tükendiği bir dünyada yaşamak ne güzel olurdu değil mi? İşte o zaman deymeyin keyfime güler gözlerim, yüreğim kanatlanır konar sevgi çiçeklerine. Sevgililer gününün adını değiştirdim “sevgi günü” olsun Sevgi büyüsün bir yaşındaki bebek yaşama tacizle başlamasın,Lösemi illetiyle dünyaya merhaba diyen çaresiz bebeğin yirmi liralık çaresine göz koyan zihniyet yok olsun. Anne anneliğini, baba babalığını kısaca insan insanlığını unutmasın. Bugün 14 şubat sevgi günü; Kendime aldığım hediyelerimi sizlerle paylaşmak adına papatyalar,güller,laleler gönderiyorum sevgiliniz olsun olmasın... Gününüz ve ömür boyu her gününüz kutlu OlSuN SEVGİLİLERE Sevgililere; birer gül, ya da karanfil Hangisini arzu edersiniz, uzatın elinizi. Sevgilisi olmayanlara; kucak dolusu kır çiçeği Alın Çiçek bahçesi gönlümden, hepsi benden bedava Dağıtın sevginizi, dağıtın yeryüzüne, mayalansın bugün Merak etmeyin tutar, tutmalı, çalın sevginizi damla damla Dünya sevgi yağmurlarıyla yıkansın dileğim gül dalında. Şelale misali çağlayıp yıkasın kini, nefreti gülsün dünya Bir güne değil ömür boyu sevgiye,sevgiliye merhaba Merhaba ey dünya merhaba yer gök merhaba Yaratandan ötürü insanı sevmek,ayırt etmeksizin sevginin en güzeli nasip olsun tüm gönüllere bugün |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.