www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Cakal.Net Muhabbet Cafe...:) (https://www.cakal.net/showthread.php?t=24468)

OrCuN23 09-20-2006 12:59 AM

yahu burası cok agır bizim kanka irc servr gibi maşallah bide 45 sn. olayı var yani ona ragmen kimse yok bizimkiler 45 saniyede 15 mesaj atıyo her konuya:D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:02 AM

:) hehe

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:04 AM

heheheeheheh evet bunu bende gündeme getirmiştim ama dikkate almadılar.orçun senin sölemen iyi oldu bakalım seni kaale alıyorlarmı hani ex kırmızılardandınya sen ona mahsuben :D

bu arada nikettttttttttttt nerdesinnnnnnnnnnnnnn yine kayboldu

CaKaLBoT 09-20-2006 01:06 AM

Alıntı:

İlk Gönderen DhemlyChay
heheheeheheh evet bunu bende gündeme getirmiştim ama dikkate almadılar.orçun senin sölemen iyi oldu bakalım seni kaale alıyorlarmı hani ex kırmızılardandınya sen ona mahsuben :D

bu arada nikettttttttttttt nerdesinnnnnnnnnnnnnn yine kayboldu

ya atakan ben burdayım ya sen yoksun asıl :))):frown:

OrCuN23 09-20-2006 01:07 AM

beni kaale aliyolarmı dimi güzel soru evet birden akfama biseyi dank ettirdin:D adminler ortada yokki:D sözde adama online dedik iyidir dedik admin yaptik bıraktık gittik geldigimizde adam ortalikta yok:D ama bura daha iyi be dhemly yas seviyesi daha yüksek kankadan korkup gelmiyolar herhalde buraya:D aslinda ben buraya geri donuşmu yapsam ne??? ama niket sevmedi beni yetkisi olsa banliycak valla:D

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:09 AM

Alıntı:

İlk Gönderen niket
ya atakan ben burdayım ya sen yoksun asıl :))):frown:

illa seslenecez demi sana insan bi msj atar tepki verir:frown:

orçunda sana yeni bir nick bulmuş ama sölemem.:biggrin:

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:12 AM

Alıntı:

İlk Gönderen OrCuN23
beni kaale aliyolarmı dimi güzel soru evet birden akfama biseyi dank ettirdin:D adminler ortada yokki:D sözde adama online dedik iyidir dedik admin yaptik bıraktık gittik geldigimizde adam ortalikta yok:D ama bura daha iyi be dhemly yas seviyesi daha yüksek kankadan korkup gelmiyolar herhalde buraya:D aslinda ben buraya geri donuşmu yapsam ne??? ama niket sevmedi beni yetkisi olsa banliycak valla:D

hahahaha sen buraya dönde yenge seni paralasın.görüntüleri videoya alırsınız artık geyik yaparız bizde :D

OrCuN23 09-20-2006 01:15 AM

tabii tabiiiiii gerci ruhu duymaz ama yok beah eskisi gibi kaldiramiyorum biliyon isler büyüdü cogaldi kankaya bile tam dönüşümü yapamadım eskisi gibi tam yavaş yavaş oturuyo işler kankadayim site kapali tamda nickleri degistiriyodum milletin 15 günlük süre verdik 4 günü site kapalı:D

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:16 AM

walla bizim server ajan çıktı sürekli çöküyor.nick değişme işini uzatacan elin mahkum.acaba nickimimi değişsem ben rep var huzur var:D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:20 AM

yok yaa ne alaka be orcun ban yenı nık bumus sa solesın ya kızmam ben ole :) goruslere acık bırıymdır ama orcun bu nıkımın anlamını bılıyomu kı yenısını bulmus:))) neyse bu arada flood yapmak yasak atakan:)) hehehe sevdım ben bu ısı:D

M@D_VIPer 09-20-2006 01:21 AM

offf be ne gereksiz geyik adamlarsınız :D Burası için söylüyorum kanka daki statülerinizi unutun he :D puahahha

bu arada orti okula gitsen demişsin ama benim ki 16 ekim de açılıyor olm :D Kral statüsündeyim :D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:24 AM

ay onalr kendı aralrın da konuyolar bende analmıyorum bısı sonra nıkettttttttttttt nerdesın dıyo atakan aa kuscem sımdı yaa aa:((((

M@D_VIPer 09-20-2006 01:26 AM

niket benim çarşı .gif imi çalmışsın gördüm de :))) Kimse atlamasın sakın o sadece sende mi var diye..Gece gece çekemem hiç :D

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:26 AM

burdayım burda maşalah orti ben 2ci döneme başlarken sen 1e başlıyon ne biçim üni yaw.

niket napıyon bakim sen arada gelip öle sitem ediyon zaten hasta etme adamı :D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:28 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer
niket benim çarşı .gif imi çalmışsın gördüm de :))) Kimse atlamasın sakın o sadece sende mi var diye..Gece gece çekemem hiç :D

hadı ordan ben bunu 2 3 kaftadır kullanıyorum aa sne benden caldın asıll:biggrin: :biggrin:
ewt su saaten sonra atakan a kustum duyrulurr

M@D_VIPer 09-20-2006 01:30 AM

itiraf ettin ki...niket ben bunu yaklaşık 1 aydır burada kullanıyorum..kanka da yasak duyrulur birilerine :))))

Orti olm ben öyle her gün üni ye gidicek adam değilim :D işim var gücüm var ortamım var...aaa bırakta olsun o kadar benimde ayrıcalığım :))

CaKaLBoT 09-20-2006 01:33 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer
itiraf ettin ki...niket ben bunu yaklaşık 1 aydır burada kullanıyorum..kanka da yasak duyrulur birilerine :))))

Orti olm ben öyle her gün üni ye gidicek adam değilim :D işim var gücüm var ortamım var...aaa bırakta olsun o kadar benimde ayrıcalığım :))

ya aglarım bak ben senden calmadım onu ya :frown: :frown:

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:33 AM

yaw ben ne yaptımda bana küstün niket kalbimi kırıyorsun ama gel barışalım önceeeee :D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:35 AM

Alıntı:

İlk Gönderen DhemlyChay
yaw ben ne yaptımda bana küstün niket kalbimi kırıyorsun ama gel barışalım önceeeee :D

hayır kustum ıstee nıkett dıysoun efendım dıyroum bı bakıyorum atakan baska muhabette olmuyo bolee bana bak benı chatan atan orcun olmasın:)) hehe:Dhııh buu aradaa

M@D_VIPer 09-20-2006 01:35 AM

Alıntı:

İlk Gönderen niket
ya aglarım bak ben senden calmadım onu ya :frown: :frown:

bırak şimdi lütfen...Ben öyle ağlarım küserim zırlarım vızlarım gibi eylemlere inanmam...:smile:Ama insan alırken bir der müsade ister...:biggrin:Ancak BJK li olduğun için bunu sorun yapmıyorum doya doya kullan:smile:

CaKaLBoT 09-20-2006 01:40 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer

bırak şimdi lütfen...Ben öyle ağlarım küserim zırlarım vızlarım gibi eylemlere inanmam...:smile:Ama insan alırken bir der müsade ister...:biggrin:Ancak BJK li olduğun için bunu sorun yapmıyorum doya doya kullan:smile:

oldu ya cok saol valla bende cok sevındım sımdı ıykı ızın verdın yoksa hemen cıkarcaktım ımzamndan yaa bak gordun mu ıykı bjklıyım ya cok duygulandım sıdmı

ama atakan a kusme eylemım devam edıyoo :frown:

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:40 AM

Alıntı:

İlk Gönderen niket
hayır kustum ıstee nıkett dıysoun efendım dıyroum bı bakıyorum atakan baska muhabette olmuyo bolee bana bak benı chatan atan orcun olmasın:)) hehe:Dhııh buu aradaa

burdayım ben asıl sen çok geç yazıyorsun sen yazana kadar ben 5kere yazıyorum :D tamam uzatma gel barışalım affettim de :redface:

OrCuN23 09-20-2006 01:40 AM

nick işlemi uzatılmıyacak atakan keyfim değilmi alla alla:D cuma günü son!!!!!

M@D_VIPer 09-20-2006 01:42 AM

cıx cıx ve cıx...misafire böyle mi davranılır hiç niket...Kanka mın gözünü sevim turuncuyu özledim ben be :))) Orti sende bi rahat dur şurda oraya buraya hidiyorsun görüyorum yai :D

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:44 AM

ben olsam üyelerinden yerinde isyan ederim orçun hemen örgütleyecem zaten uğraş biraz :D

bak gördünmü orti hem bana küsüyor hemde msj atmıyor.benmi haksızım şimdi

OrCuN23 09-20-2006 01:45 AM

harun seni burda s.mod yapiyim kankadan yetkilerini aliyim kabulmu?? hem karisaninda olmaz ne guzel iste:D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:45 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer
cıx cıx ve cıx...misafire böyle mi davranılır hiç niket...Kanka mın gözünü sevim turuncuyu özledim ben be :))) Orti sende bi rahat dur şurda oraya buraya hidiyorsun görüyorum yai :D

hehe ya sende mısafır msın ya aa kanka da bzım burasıda snızın senı mısafırden yazmıyoruz bız ya hehe ask olsun demekı sevmedın sen bızı :(( bellı zaten dırek ımsamı caldınd edın bana:((

atakannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesın??

M@D_VIPer 09-20-2006 01:46 AM

Alıntı:

İlk Gönderen DhemlyChay
ben olsam üyelerinden yerinde isyan ederim orçun hemen örgütleyecem zaten uğraş biraz :D

bak gördünmü orti hem bana küsüyor hemde msj atmıyor.benmi haksızım şimdi

hımmmm..örgüt mü dedi biri...ahh nerde o eski sloganlar yürüyşler planlar :biggrin:

Orti boşver...Misafirperverlik yok bak burada...Biz olsak el üstünde tutarız elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ama işte :biggrin:

edit:
Olur mu niket...Ortam biraz yabancı (bu yalan oldu :D ) Ben takıldım sana imza konusunda...İstersen nick imide alabilirsin :P Ama öyle sevmeme gibi bir olayım yok...Ben her yere uyarım ;)))

CaKaLBoT 09-20-2006 01:49 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer

hımmmm..örgüt mü dedi biri...ahh nerde o eski sloganlar yürüyşler planlar :biggrin:

Orti boşver...Misafirperverlik yok bak burada...Biz olsak el üstünde tutarız elini sıcak sudan soğuk suya sokmayız ama işte :biggrin:

ya 133 mesajın var hala mısafırım dıyosuun ya sız mısafır degılsın ya aa kardes sıtenı zıyarete gledın bıde mısafırım dıyosun ya aa :)

yok nıkımden memnun um saoll :))

atakannnn ??:S

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:49 AM

burdayım sari-lacivert.netteyim msndeyim heryerdeyim ben niket sen niresin :D

erol_008 09-20-2006 01:51 AM

herkese selam millet forum patronları toplantı yapıyor galiba :D

M@D_VIPer 09-20-2006 01:52 AM

orti ya kabusum gibisin heee :)))

OrCuN23 09-20-2006 01:52 AM

reklam serbest oldu hea bas reklamı demlik:D:D

CaKaLBoT 09-20-2006 01:55 AM

Alıntı:

İlk Gönderen DhemlyChay
burdayım sari-lacivert.netteyim msndeyim heryerdeyim ben niket sen niresin :D

burdayım msn deyım bı burası bı msn yetısemıyorum kı saten sıte bende yavas
artı reklam yapıypsun hos geceler fln bısı demdı ama olsun ya aa ben anlamam :D:biggrin: :biggrin:

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 01:57 AM

Alıntı:

İlk Gönderen niket
burdayım msn deyım bı burası bı msn yetısemıyorum kı saten sıte bende yavas
artı reklam yapıypsun hos geceler fln bısı demdı ama olsun ya aa ben anlamam :D:biggrin: :biggrin:

msn istesek vermezsin zaten burdan yazalım bari ne olsun...yaw bu orçun eski adminlerden bakma sen böle olduğuna istese hemen kızarır morarır yani :biggrin: :biggrin:

OrCuN23 09-20-2006 01:58 AM

Geceler Bişeymi Diyecekti:D Bazı Reklamlar Serbest Orasıda Zaten Kardeş Site ;) Ama Bjkliler İçin Biraz Anti Abi Site Oluyo:D

bu arada demlik kankadada bu bar'ları aktif edelimmi yada öncelikle sari-lacide edelimmi bu boyutta eklentiyi

M@D_VIPer 09-20-2006 01:59 AM

msn dediğin nedir ki be orti....abartısız 600 kişi var listemde şuan 72 online kişi...Bu msn saklanılacak birşey değilki..Aksine hızlıca sohbet etmek iletişim kurmak için..Vel hasıl artık msn isteyince birinden kötü ve yanlış anlıyorlar..BEn bu durmdan rahatsızım açıkcası...

CaKaLBoT 09-20-2006 02:00 AM

Alıntı:

İlk Gönderen DhemlyChay
msn istesek vermezsin zaten burdan yazalım bari ne olsun...yaw bu orçun eski adminlerden bakma sen böle olduğuna istese hemen kızarır morarır yani :biggrin: :biggrin:

hehe orcun bana tas atıyoo ama ben fblı dıye bı ınsan a kotu davranmam sonucta mıllı maclarda bır oluyoruz fnerın oyuncusuda var bjk nınde onemlı olan gonuller bır olsun eskı admın :))

DHeMLy-CHaY 09-20-2006 02:01 AM

Alıntı:

İlk Gönderen M@D_VIPer
msn dediğin nedir ki be orti....abartısız 600 kişi var listemde şuan 72 online kişi...Bu msn saklanılacak birşey değilki..Aksine hızlıca sohbet etmek iletişim kurmak için..Vel hasıl artık msn isteyince birinden kötü ve yanlış anlıyorlar..BEn bu durmdan rahatsızım açıkcası...

aynen öle orti isteyince hemen kötü yorumluyorlar.istemiyorum artık kimseden döt olmaktan iyidir walla :biggrin:

orçun süper olur la bunları serbest bıraksak harika olur

OrCuN23 09-20-2006 02:03 AM

muhaha biraz igneli oldu bu eski kaşar der gibi eski admin battı valla:D yok yok ben buraya gelcem ama oncelikle birini postalamam lazim:D igneli laf yok beah niket sende bizi cok ters tanidin yaw

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:39 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.