![]() |
Kel Kız Gelin Olurken
Ne zaman Gezmeye gitmek istese canı Ne zaman Birşeyler almak istese kendine Şöyle cicili bicili Birşeyler çekse canı O gün ya yağmur yağar, ya kar Geçit vermez yollar Kel kız gelin olurken Kapanır çarşı pazar Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Kendimden Geçtim
gül dudaklarindan bu gece gül rengi şaraplar içtim yaşadim binbir hazzi, binbir zevk ile kendimden geçtim güzellik vermiş, nur vermiş yaratirken seni allahim hem günahim hem sevabim, sensin hem gecem hem sabahim gül dudaklarindan bu gece gül rengi şaraplar içtim yaşadim binbir hazzi, binbir zevk ile kendimden geçtim 15.04.2003 Şakir Alimoğlu |
KEREM Eyle Yarabbi
Yarabbi! Senin her günün Daha güzeldir bir önceki gününden Güzeldir her gecen bir önceki gecenden ******* bitmez gurbette Biz âciz kullarına Zor gelir, uzun gelir Yarabbi! Ancak senin yardımın bize Güç verir, kuvvet verir Yarabbi! Esirgeme keremini Bu gece üstümüzden Sen her zamanki gibi Yanımızda ol, İçimizde ol, Yüreğimizde ol, Kanımızda, canımızda ol Çocukların ayaklarına Karşı koyulmaz bir kuvvet ver Kerem eyle Yarabbi! 65 milyona bu gece Tadına doyulmaz bir mürüvvet ver Kerem eyle Yarabbi! Sen bu gece koru bizi Ayaklarımızın titremesini bekleyen Fesat dolu yüreklerin âhından Kıskançlıktan yıllardır deliye dönmüş Dudakların bitmek bilmeyen beddualarından Ulu Rabbim! Sen bu gece kalemize Kereminden geçilmez bir duvar ör Fesat dolu yüreklerin ahı Kıskançlıktan deliye dönmüş Dudakların bedduaları Duvarına bir bir çarpıp dönsün Yenilmemizi bekleyen dudaklar Kereminle örtülsün Âmin! 21.11.2000 Âlimoğlu- Kahramanmaraş Şakir Alimoğlu |
Kırık Kalbim
Kırık kalbim içsin artık son şarabı içecekse Ellerin ellerimdeyken gelsin ölüm gelecekse Madem beni hiç sevmedin, bari bunu çok görme Ellerin ellerimdeyken gelsin ölüm gelecekse Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Kırmızı Gül
Dudağindan bir parçaydı, göğsüne taktığın kırmızı gül Unutamam o geceyi, kalbimde saklıdır verdiğin gül Gözlerinde *******in o sicak rengini görüyorum Kaçma benden ne olursun, aşkınla bin kere ölüyorum Kırmızı gülüm benim, esirin oldum senin Arzuyla bakışın, sevgimden kaçışın Yetmez mi gülüm artik Arzu dolu bakışınla aklımı başımdan alıyorsun Göğsüne gül takışinla, raksınla kalbimde yaşıyorsun Gözlerinde *******in o sıcak rengini görüyorum Kaçma benden ne olursun, aşkınla bin kere ölüyorum Kırmızı gülüm benim, esirin oldum senin Alevli bakişin, sevgimden kaçışın Yetmez mi gülüm artik Söz: Âlimoğlu Müzik: Erol Büyükburç Söyleyen: Erol Büyükburç Şakir Alimoğlu |
Kıskançlık Zehiri
seni aldattığıma inanma ne olursun kıskançlık zehirini içme artık n’olursun seni çok seviyorum, sana kırgın değilim kıskançlık zehirini içme artık n’olursun al eline kadehi aşkımıza içelim mutluluk şarkısını beraber söyleyelim tatlı hayaller kurup çılgınca sevişelim kıskançlık zehirini içme artık n’olursun bizi çekemiyorlar yalan dolu dilleri hep elele gözgöze çatlatalım elleri testilerle kıskançlık şarabı içenleri kıskançlık zehirini içme artık n’olursun seni çok seviyorum bana inanmalısın ben yalnız seni sevdim sen benim tek aşkımsın eğer başkası varsa iki gözüm de çıksın kıskançlık zehirini içme artık n’olursun şüphe bir zehir gibi öldürür aşkımızı unutturur korkarım sihirli şarkımızı hiç bitsin ister misin aşk dolu rüyamızı kıskançlık zehirini içme artık n’olursun eğer şüphe yılanı içimize girerse zehirini kalbimiz yavaş yavaş içerse üzülmez misin söyle bu büyük aşk biterse kıskançlık zehirini içme artık n’olursun Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Kıyametim
Korkmam kıyametten, Allah’tan gelecek ölümden Bilirim ki kıyametim düşmektir gözlerinden Tiryakin oldum, bendenim, esir’i aşkın oldum Bilirim ki kıyametim düşmektir gözlerinden Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Korkma
Geç otur karşıma Uzun uzun konuşalım Dertlerini, sevinçlerini anlat bana Sor bütün öğrenmek istediklerini 'Ben sende neyim' diye sor 'Beni seviyor musun' diye sor Çekinme Arı sütüm, ak kaşığım olduğunu öğren Öğren kar beyazım, şımarığım olduğunu Sevgini içinde değil İçimde yaşa Benimle yaşa Korkma seni anlamamdan Bana her bakışında Gülen gözlerinle Kalbinin aydınlandığını görmemdem Korkma 'Seni çok seviyorum' de Gözlerimin içine bakarak Korkma Allah'ın bildiğini kulundan Saklama Ben Güneşi sevgilinin gözlerinde görenlerdenim Ben dudaktan değil Kalpten sevenlerdenim İçindeki bana değil Bana söyle içinden geçenleri İçindeki benimle değil Benimle konuş Kalbinden geçenleri Sıkıca sarıl bana sonra N'olur Aç kalbinin vanalarını artık Bırak içindekiler Kalbinden kalbime aksın Göreceksin işte o zaman O zaman çok mutlu olacaksın Şakir Alimoğlu |
Kovma Beni Gözlerinden
sevmesen de yalvarırım kalbim kalbinde vursun kovma beni gözlerinden birgün pişman olursun kimse seni benim gibi sevemez, anlayamaz kovma beni gözlerinden birgün pişman olursun gözlerindeki esrarı ah bir çözebilsem kalbinde yerim var mı ah bir bilebilsem her yerim bu arzunun ateşiyle yanıyor kalbinde yerim olsa ah bir girebilsem gün olur seversin belki, gün olur alışırsın oturursun yanıma ellerimi tutarsın şarap içerken bana kendini anlatırsın kovma beni gözlerinden birgün pişman olursun gözlerindeki esrarı ah bir çözebilsem kalbinde yerim var mı ah bir bilebilsem her yerim bu arzunun ateşiyle yanıyor kalbinde yerim olsa ah bir girebilsem Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Kötü Hatıralar
en kötü hatıralar başıma üşüştü gene hepsi karşıma geçip alayla gülüştü gene sonra kahkahalarla nanik yaptılar bana kapıdan kovdum olmadı onlar bacadan girdi ben ağladım seyretti onlar beni gülerek büyük bir zafer kazanmış gibi başları dimdik hepsi de birbirine sarılıp öpüştü gene hatıralar peşimi bırakın artık n’olur yalvarırım çıkıp gidin hayatımdan hepiniz ayaklarınıza kapansam çıkıp gider misiniz hiç mi insafınız yok, yok mu hiç vicdanınız ne utanmaz, ahlâksız, ne çirkin şeylersiniz halâ ilk gün gibi kötü, ilk gün gibi gençsiniz kuzum siz hiç yaşlanmaz, siz hiç ölmez misiniz Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:24 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.