![]() |
Unuttur Kendini
Dinle sevgili tut ellerimi bak gözlerime dinle beni yüreğini dinler gibi sana yazdığım senli dizelerim yorgun şimdi sevgi emek ister der ya çaresiz kalan duygular öyle ise sevgi emekse nerde hani emeklerim neden hala yüreğinin surlarını aşamıyorum. Daha ne kadar umudu besler olacağım yürekte söyle sevgili yüreğimdeki sensizliği daha ne kadar saklayacağım sevgini dilenmeyeceğim artık sendeki yüreğimi geri istiyorum içini temizle senden kalan tek bir iz bırakma beni bana geri armağan et bunca yaşanmışlıkların hatrına unuttur kendini unuttur o sıcak ellerini ılık nefesini yardım et yar ne olur unuttur kendini baktığım her şeyde seni görmiyim yüreğime kor alevler düşmesin unuttur kendini beni dinledinmi yar dinleyip anladınmı artık ya gel ya unuttur kendini 22/05/2007 14.45 Çiğdem Çimen |
Unutabilsem
Bir türlü söküp Atamadım seni içimden Ne seni unutmak gibi bir his Nede aşkımı körükleyen Bir nefes var içimde Seni sevmek imkansız artık yar Buna rağmen Ne seni sevebiliyorum artık Nede seni söküp atabiliyorum İçimden Öyle derin ki yaram Unutmak istesem de Kurtulamam bu sevdadan Ne seni unutmak gibi bir his Nede aşkımı körükleyecek Bir heyecan var içimde Yokumudur çaresi bunun İlacı dermanı yokumudur Unutmanın Seni yüreğimde söküp atmanın Sen söyle biliyor musun Kesip atsam mı yüreğimi Gömsem mi sevdamı Yüreğimin derinliklerine Sıcak kor demirlerle Dağlasam mı Yaksam mı Olur mu unutur muyum seni Nasıl söküp atabilirim seni Ne seni unutmak gibi bir his Nede aşkımı körükleyecek Bir nefes var bende 29/01/2007 01.05 Emirgan Çiğdem Çimen |
Uzakları Sevmiyorum Gitme
Yinemi gidiyorsun Hasretini yalnızlığıma Bırakıp yinemi gidiyorsun Gidişin içimde fırtınalar Bırakıp mı gidiyor Kış mevsimi mi yaşayacak Bu yüreğim yine Yinemi içimden gidiyorsun Ben yinemi uzaklarla konuşa cam *******de ay gibisin Bir varsın bir yoksun Güneş gibisin yar Batı batıp gidiyorsun Yinemi gözyaşlarımla sırdaşım Yinemi senli günlerimin bitiş anı Duygular karşısında Yüreğim çırıl çıplak mı yine Acılara mı sarıla cam sen diye Kahrolası ayrılık saati yinemi kapıda Senden ayrılmak çok yaman Sensiz olmak çok canımı acıtıyor Biliyorsun yar Ayrılmanın çok acı tadı var Dayanılır gibi değil Biliyorsun can İşte dayanamıyorum Yine çöktüm Dizlerimin üstüne Gitmesen yar gitmesen Kalsan ne olur göz nurum Sen nefes alışımsın Nefesiz koyma beni yar Sensiz nefes alamıyorum Gitme can gitme Ne olur Çiğdem Çimen |
Ümitsiz Bir Hayalsin
Ağlamıyorsam susmuşsa duygularım Dile getiremiyorsam söyleyeceklerimi Düğümlenmişse kelimeler dilimin ucunda Buz kesmişse yüreğim Sensizliğimdendir can Gözlerim odaklanmışsa uzağa Görmüyorsa hiçbir şeyi Duyarsızsa tüm güzelliklere Sana olan hasretimdendir can Kapalıysa tüm çıkışlarım çıkmazlardaysam Şaşkınsam kala kalmışsam Beynimle yüreğim arasında Gel gitlerdeysem Sana olan dostluğumdandır can Gülüşlerim artık acı acıysa Artık sen ümitsiz bir hayalsen Ölümler bile acı vermiyorsa yüreğime Seninle biten dostluğumdandır can 27/05/2007 16.30 Emirgan Çiğdem Çimen |
Vicdanına Astım Seni
Dedi kodu duygulara kadar eşlik ediyor aramızda yaşıyor dört yaşındaki çocuk sanki karakterlerinin heybesinde zavallılık yatıyor sana sarılan dost diyen benim sırtımı döndüğümde sırt arası ve ırarası kadar aldatış neden damarlarımda buz dağları eriyip taşıyor soğuğum bu benim nefret anım biçimsiz asılsız sözlerin yılan gibi dolanmış donmuş kanım sen ki sorduğum sorulara cevaplanmaya üşeniyor bu dikenli soruları arasındaki bir gül soluyor efendilik karakterinde hiçbir şeydi çünkü o bir insan değildi 23/05/2007 15.00 Emirgan Çiğdem Çimen |
Yakınlaştıkça Uzaklaşan Hayat
Hey zaman! yaralarıma yara bandı olmadın yelkovanla akrep döndükçe takvim yaprakları tek tek döküldükçe iltihap oldun yaralarıma kurutamadın. saramadın acılarımı hey koca dünya bir beni sığdıramadın içine bir beni hey mutluluk! çiçeğin güneşe baktığı gibi ulaşılmaz gördüğü gibi bende sana bakıyorum. elim hiç uzanmadı sana bir beni göremedin bir beni hey yaşam! mutsuzluğun şarjörünü boşalttın üstüme hangi kervana dahil ettin beni hayatın neresine sıkıştırdın hey hayat! çok tembel bir öğrenciyim değilmi öğrenemedim, beceremedim bu hayatı yaşamayı sahiplendiğim her şey güneş kadar uzak ve yine güneş kadar yakın hem ısıtır hem de yakar kavurur tenimi hey yaşam! artık acıları göğüslemek istemiyorum neyin varsa torla topla git benden sana dair,hiçbir şey kalmasın bende Çiğdem ÇİMEN |
Vurma Neşteri Kanıyor Yaram
Senin gözlerinde gelmişti en güzel baharlar sevdamı, ince ince işledim nakış gibi yüreğimin gergef inine yalancı baharlara kandım erken çiçek açtım dolu vurdu alıp yere çaldı tebessümler dondu yüreğimde ayaza çaldım /ayaza şimdi, bir yarasın sol yanımda çaresi yok, dinmeyen kanamalarda tedavisi güç yara zehirli kanını akıtıyor yürek dirhem dirhem ölüyor ayrılığa gitti yol sevdam, yürekten yanağa aktı tuzluydu yakıp kavurdu sevdamı görmedin oysa, bakışlardaydım sarılışlardaydım sense, hiç yoktun geldiğin yollardaydı gözlerin hep limanlarda hazır bekleyen yolcuydun olduğun kadar varım demiştim işte yoksun yokum Çiğdem Çimen |
Yanardağ Gibisin Yüreğim
Kime kırgınsın yüreğim yine volkan gibi kaynıyorsun şekilden şekle giriyorsun geçmişle avunup durma sus artık yorma gözlerim hançere dönüştü geceyi kanatıyor dipsiz bir kuyuya düşüyor gibiyim çırpındıkça daha hızlı düşüyorum hey yüreğim isim ver bana ben kim olacağım hadi dirilt beni yorgun savaşçılara benziyorsun düşlerimi birer birer savuruyorsun uzak ülkelere dikiyorsun gözlerimi hıçkırıklarımı kursağıma gömüp tıpkı bir mum gibi lahza lahza erimeden senden bir parça yol azığı alıp yokluğuna gideceğim Çiğdem ÇİMEN |
Yalan Marka Yakışmış Sana
Bu gün gömleğinin rengi çok güzel Bin bir kare var içinde Her karesini süslü sözlerle süslemişsin Marka takıntım yok yanlış anlaşılmasın Yalan marka çok yakışmış sana Ekmeğin var katığın yalan Yuvan var yarin yalan Bedenine dolanmış Terk etmez seni yalan Ben senin yalanlarından sıkıldım inan Şaşarım kendime neden sendeyim hala Ben bu değilim ne oldu ki bana Sevgiden doğrudan gömlek varken hala Neden giymiyorsun üstüne şaşarım vallah Seni sana bırakıyorum bundan böyle Yalan dünyanda yalanlarınla kal öyle Doğrudan gömlekler biçilmişiken sana Neden giyiyorsun yalanı üstüne inadına 14/06/2007 22.00 Emirgan Çiğdem Çimen |
Yanı Başımdaydın Sevdam
Bu gece sen vardın Dört bir yanımda Baktığım gördüğüm Her noktada Sen vardın Annemin pamuk ellerinde Sen vardın öpülesi Babamın nur suretinde sen Ağabeyimin saz çalışında Sen vardın Türkü türkü Oğlumun anne diye seslenişinde Sen vardın nağme nağme Bu gece sadece sen vardın Masada içtiğim suda Sen vardın yudum yudum Yanı başımdaki sandalyeye Kimseyi oturtmadım Sen vardın dizlerin dizlerimde Sen bende sevda bu gece Ben sende kara sevda Dudaklarımda dökülen Tek bir hece Yar sen bende sevda Ben sende kara sevda Bu gece 31/12/2006 04.05 Ağlamaya Ramak Kala Emirgan /Reşitpaşa Çiğdem Çimen |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:49 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.