![]() |
Zamansız Yıprandık
Meğer senmişsin bana Yıllardır şiir yazdıran Aşk dolu sevgi dolu Mısralarla hayat bulan Sen bittin bende senle, Tükendim zamanlarda Aklımda hep gözlerin, Rüyalarda bile sana hasretim Zamansız yıprandık eskidik inan Küllerinden doğ, aşkıma inan Senden sonra mutluluğu Yaşamadım ben, inan İlknur Çekici |
Sensiz Günler
Beklemek ecel gibi Sonu belirsiz kabus Dakikalar yıllardan uzun Yollardan uzun Yaşamak sanki işkence Beynimi kemirir bin düşünce Çalan her telefona Sen diye koşarım Kapımın önünden geçen İnsanlarda seni ararım Yollara bakıp hayal kurarım Bitmez hasret denizi Bekletme artık dön geri Böyle günlerin ardından Dalarım uykuya ben Belki girersin uykuma Bırakmazsın bir daha (İSTANBUL) İlknur Çekici |
Sevda Kuşum, Bahar Dalım,Çiçeğim
Gurbet elde yüreğime düştü usulca Beni benden aldı kurnazca Bedenimi yakan ateş oldu yıllarca Sevda kuşum, bahar dalım, çiçeğim Gurbeti yuva yaptı bana Sevdasıyla huzur kattı dünyama Gündüz yanımda, gece rüyamda Sevda kuşum, bahar dalım, çiçeğim Gelişiyle unutturdu maziyi Gözleriyle büyüledi, tutuşturdu içimi Uğur getirdi bitmeyen dua gibi Sevda kuşum, bahar dalım, çiçeğim Yalan dünya önümüze sersen de engelleri Sevdamıza eksen de zulümleri *******de güldürmesen de bizi Yok edemezsin ölümsüz sevgimizi İlknur Çekici |
Sevdalı Bal Peteğim
Kızgın bir kora benzer Senin güzel gözlerin Görenin içine akar Senin güzel gözlerin Aşkın esiri eder O tertemiz yüreğin Dertten derde salar O tertemiz yüreğin İçmeye kıyamadığım Bir yudum su gibi Bakmaya doyamadığım Paha biçilmez elmas gibi Solmayan gonca sanki Dünyamın tek gerçeği Rüyalarımın güneşi Kalbimin kor ateşi Sensin benim sevdiğim Ölene dek hep eşim Tatlı dilli meleğim Sevdalı bal peteğim İlknur Çekici |
Sevdim
Ruhumdaki gelgitler Hüzünle dolu Boş gözler Güvensiz incinen Bu yürek Senin eserin Hiç çıkarsız yalansı ................................Sevdim Karşılığın da mutsuzluğa ..............................................İtil dim Artık aşka tövbe .................................................. .....Ettim İlknur Çekici |
Sevgi
Sevgi emektir Zamanla derinleşen Bir iç ahenktir Özen ister İlgi bekler Savunmasız bir kuş gibi Korunmak ister Kırılırsa kolu kanadı Konmaz olur mutluluğa Nafile yakarışlar Anlamsız çırpınışlar Zamanla tükenir Tüm umutlar Kavuşmaz sevdalılar (17.04.2005) İlknur Çekici |
Sevgi Damlaları
Bir hüzün içti ömür Bir de zehir zembelek hayat Bardaklar doldu taştı Acıyla ağlayarak Hülyalı gözlerini O tertemiz sevgini Kar beyaz yüreğini Görünce aştım delhizleri Açıldım aşkın sımsıcak Rüya dolu alemine Sevgi damlaları yağdırdın Acı dolu yüreğime Kalmadı elem tasa Son buldu acılarım Acıya boğulan hayat Oldu benim şahdamarım İlknur Çekici |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.