![]() |
Ümidim Sensin
Şimdiye kadar gizledim de ne oldu Gözlerime yaş, kalbime hüzün doldu Bitmeyen bahardım; hazanım soldu Her günün bahar kalmasını istiyorum İstemesek de bir gün olan olacak Ellerin daima elimde kalacak Aşkımızın üstüne güneş doğacak Mehtap da senin ellerini istiyorum Sevgiyle açılsın aşkın çiçeği Sensin ömrümün uğur böceği Yeter, söylüyorum sana gerçeği Sonsuza kadar beni sevmeni istiyorum Duygularım dile geldi söyledi Beni senden başka herkes dinledi Duyduğu nağmeyle taşlar inledi Artık feryadımı duymanı istiyorum Ben senin aşkınla bozmadan şu aklımı Sen duy artık bütün gizlimi ve saklımı İlân ediyorum işte duygularımı Senden seni değil, kalbini istiyorum Denizli-11.11.1996 Mikail Tatar |
Vatana Borcum Var
Günlerim çile ve ızdırap dolu Nedenini sorma; askerim ondan Kapanacak elbet gurbetin yolu Kurtulurum bir gün vatan borcundan Zorla da olsa geçecek günler Bir anı olacak yaşanan dünler Bitecek mutlaka bütün hüzünler Ümidini yitirme, yeter ki bundan Attığın her adım emir olsa da Sıla hasreti kalbine dolsa da Açılacak güller sensiz solsa da Her gün eksiliyor şafak sayfandan Balıkesir-29.12.1996 Mikail Tatar |
Veda
Çektiğin acılara artık veda et; Yılların ızdırabı bitti, nihayet! .. Siirt-15.02.1998 Mikail Tatar |
Vefasız
İçindeki sevgi ne kadar azmış, Kalbimin yarısı doladan gitti. Dilin gönlüme bir şarkı yazmış, Daha birkaç nota çalmadan gitti. Seninle eridi gönlümün karı Ayrılık galiba bu aşkın kârı Sırça sarayında sanmıştım yari Elini elime almadan gitti Doğmadan battı aşkın güneşi İlk rüzgarda söndü sevda ateşi Bulundu diyordum kalbimin eşi O da hiç yanımda kalmadan gitti Kırıldı kalbimin kanadı, kolu Sayende tıkandı sevginin yolu Gönlüm yine de ümitle dolu Aşkım değerini bilmeden gitti Her derdi çekerdim mutluluk için Bana yaptığın eziyet niçin Sevgi dolu olsun isterim için Yüreğim huzuru bulmadan gitti Çal-09.07.1999 Mikail Tatar |
Yalan
İçimde kalan son sevginde uçtu Zaten seni sevmek gönlüme suçtu Kalbindeki sevgi maskesi düştü Ettiğin sözlerin hepside yalan İçime alındım kanlı yaşımı Acıyla pişirdim kader aşımı Şimdi yerden yere vurdum başımı Hüzün oldu bu aşktan geriye kalan Daha da bitmedi çektiğim keder Dayanmıyor yürek, bu kadar yeter Bilmem ki elalem arkamdan ne der Sensin bu hisleri aklıma salan Yüzünü görmek olmaz ki çok günah Bitti hayatım, hençliğime eyvah Geçmiyor *******, olmuyor sabah Yetmiyor gönlüme telefon falan Eğer istiyorsan yapabilirsin Kuru inadından sapabilirsin Kalbimi yeniden kapabilirsin İsterim ki sen ol gönlümü akan Çal-06.09.1999 Mikail Tatar |
Yarım Günlük Sen
YARIM GÜNLÜK SEN Seni görmüş gibiyim bir resimde Saat belki iki, belki de üçtü Halbuki senin herfin yoktu isimde Yine yalnız kalbim kalbine uçtu O anda gözümden yaşlar süzüldü Halimi görenler bana üzüldü İşte dudaklarım yine büzüldü Gönlümde hüzünden çiçekler açtı Hayalinle dalıp gittim uzağa Garip gönlüm yine düştü tuzağa Çilekeş kalbimi çektim kızağa Benden korkusuna kalbine kaçtı Elimde kalem bir mızrap oldu Gün sabaha dek ızdırap oldu İçimde duygular bin azap oldu Ama kalbim senin sevgine açtı Aç kalbim çektiğim hasretle doydu Gönlümü bin türlü girdaba koydu Zaten sonunda olacağı buydu Gözüm efkârımı önüme saçtı Sevgin getirdi beni bu hale Sabah olana dek daldım hayale Dışarda ay vardı, çevresi hale Benim için sevgime takılan taçtı İçimi dökerek karşı duvara Ardı arkasına yaktım sigara Bir ses duyar gibi oldum bir ara Uzaktan kulağıma ‘sevgilim’ kaçtı İçimdeki seni asla atamam Kimseye verilmez, satsam satamam Kalmak istemezsen zorla tutamam Zaten seni sevmek kalbime suçtu Gözlerim uzak hayaline sarılsın Beynim artık yokluğuna darılsın Bu sözleri yazan elim kırılsın Belki de mahşerde bitecek maçtı Çal-17.07.2003 Mikail Tatar |
Yine Sensiz
Varsın herkes bana divane desin Kimsenin sözüne aldırmıyorum Karşımda durdukça bin azap versin Resmini masamdan kaldırmıyorum Mektupların artık teselli vermez Önüme dert serer, mutluluk sermez Dikenleri toplarda gülleri dermez Derdimi kimseye sezdirmiyorum Çileyle gün bitip akşam oluyor Sensiz geçti günüm gözüm doluyor Hayalin karşımda hala duruyor Eski şarkımızı çaldırmıyorum Neden gözlerinden yaşlar süzülmüş İpek saçların omuzlara dökülmüş Yüreğin susmuş, kalbin yine üzülmüş Gözümdeki yaşları sildirmiyorum Çal-20.04.1994 Mikail Tatar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.