![]() |
Özlem Var
Gözlerim hep yol çeker İçimde bak özlem var Boncuk boncuk yaş döker Gözyaşımda özlem var Arı çiçeğe konar Bak balında özlem var Bülbül gülüne konar Bak dalında özlem var YETİMİ'yim çekerim Sabır ile özlem var Mevla'ya dileklerim Yüreğimde özlem var ~~alıntıdır~~ |
Küçüktüm ufacıktım
Top oynadım acıktım Buldum yerde bir erik Bunu sen mi çaldın dediler Koştum eriğin ardından Günler günleri kovaladı Kendimi yakaladım kaçarken kendimi Kendimi yakaladım koşarken kendimi Kendimi yakaladım atarken kendimi Kendimi yakaladım kaçarken.. Gençtim diye başlamam gerekiyordu Bu şarkı öyle tasarlandı Gençliğimi aramaya çıktım Yürüyüş yapmak yasak dediler Koştum gidenlerin ardından Günler günleri kovaladı Kendimi yakaladım kaçarken kendimi Kendimi yakaladım koşarken kendimi Kendimi yakaladım atarken kendimi Kendimi yakaladım düşerken kendimi |
Elveda
Elveda deyip hayatından çıkmayı Senin kadar kolay söyleyemedim Arkama dönüp gitmeyi Senin gibi beceremedim Başka çarem kalmasada bu aşk için Yaşadıklarıma saygımdan Gözlerine bakarak Dinmeyen fırtına ardından Fısıltıyla gelen en son Sözüm olur ELVEDA... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.