![]() |
Alıntı:
ya valla aglıycma sımdı ya ynalsı tnaımadım ya ben atakanla ıyıdm de sımdı afalladım ustume ustme gleıyosunuz ya aa ayrıca msn ı mı vermedıgım ne malum:)) hehe:biggrin: |
bu arada sakın ctrl+w yapmayın bizim gece vardiyasında son zamanlarda bu meshur olmuştu:D:D yapmayanda yoktu ama kimse caktırmıyodu:D
|
ctrl + w hızlandırıyor pc yi niye yapmasınlar :D niket madem burası bizimde yerimiz kardeşi forum olmaz öyle msn fln saklamak bizden... :))
|
Alıntı:
|
ctrl+w gözünüze girsin yanımda uprocking vardı yap la birşey olmaz dedi koptuk gittik.adi karaktersizler :D
|
muhaha demlik yapmış ctrl+w koptum ya sen oku yorum yazcam de o sorada ctrl+w dene haydeeeeeeeeeee:D:D yarıldım:D:D sende yaptınmı yoksa dicektim mad ama bilg. prog. okuycak adam en azından bunu biliyodur beah:D
|
Alıntı:
puahahhahaha orti senden beklemezdim yaw :biggrin::biggrin::biggrin: ama gece gece ii güldüm helal olsun sana :))) :biggrin: orcun yok artık ben mi yapıcam :))) BEnim yiğen var 8 yaşında ona yap de sana küfür eder :))) zuahahahahahah |
kekliğime gel bu bir daha böle şeylere gelmem ben :D
|
hehehe:)))
|
ya niket...BEn bu forum işlerinden anlamam pek..bilmem...Buraya nasıl mod olurum...Bi yardımcı ol bana yaw :)))
|
Alıntı:
|
XMaT şuraya geldi 2dk muhabbet edelim yaw.sürekli gece bekçilerine yazıyon.walla insan bi slm verir kırıldık misafirperverlik sıfır :(
|
Alıntı:
|
ya geceler e pm at de mod olcam ayz benı su bolume de benımde slmı mı sole aama orcunun slmı daha gecerlı olur:)))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hehe bıde dıyokı forum ıslerınden anlamam sne anlamıyosan bende hıc anlamıyorum ya manyahh
|
forum işlerinden anlamaz sadece 17bin küsür post atar ortim :)
|
Alıntı:
orti abartma ya..birşey değil o sayı :D |
niket bakıyorum mod olayında ara bulucu olmuşsun bu arada herkeze günaydın...
sabah sabah dikkatimi çeken bi yazım hatası gözüme çarptı onu vereyim kardeş sitemiz benimde ilk sitem ordan buraya geçtim şuan servır taşınması dolayısıyla açlış sayfasında yazan yazı hatayı siz bulun istedim... Alıntı:
|
GÜnaydın herkese.bluekeys çok dikkatli gördüm seni :)
|
Alıntı:
|
saat 09:11 nasılsınız arkadaşlar :p
|
iyi sayılırız çünkü sabah sabah dah aiş yerinde moral bozucu bir olay olmadı...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
saolsun niket yardımcı oldu :))) Ama merak etmeyin mod olma gibi bir isteğim yok benim burada....Ben birden ağır gelirim buraya ;)
|
slmmm cakallar ben geldm :okay:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bizde.burdayızzzz:)
|
vay kancalar nabarsınız beyaw:D bura shoutbox gibi olmuş gece gündüz laklak:D
|
hava kapalı işler yoğundu ne sıkıcı bir gün geçirdik herkeze kolay gelsin bende artık geldim burdayım
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
böle başlık açılırsa geyik kaçınılmaz doğrusu.orçun seninde msj sayın baya arttı dün geceki floodlardan :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kızartmayın beni bak bozuşuruz:D
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.