![]()  | 

Yanlızım 
	Tek başıma kaldım şu kocaman dünyada, Çaresizim,yanlızım dertlerimle başbaşa, Mevsimlerin ardından kayboldu umutlarım, Yıkıldı dünyam yine,hüsranlarım bambaşka, Bahtımda açılan bir kara sayfa sanki, Yaşıyorum dediğim yaşanmayan anlar, Yıkılmış bedenimim sonu yanlızlık yine, Zindan olan günlerimde,güneşim hatıralar, Ben yanlızım,sensizim,kaderime dargınım, Gece gündüz ağlasam fayda etmiyor bana, Bir dost eli uzanmaz,kör kuyumu mekanım, Düşenin dostu yokmuş,yanlızlıklar hep bana, Tam bulmuşken sevğiyi mutluluğun yolunu, Şimdi viraneye döndüm,ateşlerin külüyüm, Göze geldik ayrıldık,ne yazık yıllar sonra, Yaşamak zulüm bana,artık ben bir ölüyüm, Her günümde göz yaşı var,yoksun yine yanımda, Mutluluğum sende kaldı,unutulmuyorsun, Dermansız kalmış yüreğimle,yanlızım şimdi, Yanlızlıklar içinde sen bulunmuyorsun.. Şenol Mersin  | 

Yaşadım Dediğin Zamanlar 
	Dört duvar arasında kalmış, Yanlızlığın esaretinde, Kırık cam parçalarıyla konuşur, Nazar boncuğu düşüncesinde, Demir parmaklıklarla kapatılmış, Işık ötesi, Benden içeri bir ben, Salıvermiş bir hayat, Ve suçsuz, Ve dümdüz, Benden içeri bir ben, Şenol Mersin  | 

Yaşamak İstiyorum 
	Harcanan gençliklerin suçlusu alın yazısıymış, Kadere hükmetmek mümkünmüki,silinsin bu yazı, Kader sayfalarında neler var kimse bilemez, Yine de sevğiyi aramalı insan değişir belki yazı, Duyğuların yoğunluğunda belki diyor insan, Belkide beklenen gün gelecek,huzur gelecek, Temmuz *******inde yağmura sevinen toprak gibi, Belkide benimde kalbim birgün,huzura sevinecek Şimdi yanımdaki hatıralar mutlu ediyor beni, Geçmişin aynasından yansıyan,huzurlu anlar, Her gece yatağıma uzanırken hayaline daldığım Yüzümün hep güldüğü,mutlu olduğum anlar, Yaşamımın tüm karesine serpiştirdiğim,sevğiler Sanırım mutluluğu aramak için umut veriyor, Uzaklardan gelen bir umut ışığı sanki, Kurak topraklarda gizlice büyüyen çiçekler, Yanlız kurtların yenilmezliği düşündürür beni, Saatlerce denizler ortasında uçuşan kuşlar, Karlı dağların yamaçlarında,çiğdem çiçeği Huzuru aramak için bir mesaj değilmi bütün bunlar, Dağılmış hatıralarımın yokluğuna rağmen, Artık yaşlanmak istemiyorum,dünyaya inat Çelişkilerle yaşanan şu kahrolası dünyada, Bende yaşamak istiyorum,sevğisizliğe inat. Şenol Mersin  | 

Yaşlanıyorum 
	Yüzümde çizgiler belirginleşti, Sanırım ben artık yaşlanıyorum, Dertler yuva yapmış omuzlarıma, Bir çınar misali yıkılıyorum, Bir on üç haziran daha yaklaştı, Saçımda siyahları bulamıyorum, Huzuru aramakla geçiyor ömrüm, Yılların önünde duramıyorum, Mutluluk ararken azabı buldum, Acıdan bir türlü kaçamıyorum, Huzuru aramakla geçti bu yıllar, Sanırım ben artık yaşlanıyorum. Şenol Mersin  | 

Yaz Aşkım 1 
	Gece olup karanlıklar çökünce, İnce ince sızı sarar kalbimi, Gökyüzünde yıldızları görünce, Gözlerindir sanıyorum yaz aşkım, Sema'larda beyaz bulut dolaşır, Bulut kadar uzaklığın aklımda, Rüzgarlarla saçlarıma ulaşır, Ellerindir sanıyorum yaz aşkım, Düşündükçe anıları terlerim, Çıkmaz bir an hatıralar aklımdan, Rüzgar'larla hep kokunu beklerim, Nefesindir sanıyorum yaz aşkım, Sahilleri adımlarım her gece, Adım adım izlerini ararım, Yaz gününde yağmur yağar bilmece, Göz yaşındır sanıyorum yaz aşkım. Şenol Mersin  | 

Yaz Aşkım 2 
	yokluğun ağlatır beni durmadan, yaşamak anlamsız seni bulmadan, günlerim geçmiyor seni sormadan, içkime mezemsin yaz aşkım benim, hasretin uğruna tutuklu kaldım, bir kez gördüm seni yıllarca yandım, düşünüp durdukca acıya kandım, sensiz olamıyorum yaz aşkım benim, sıcacık göğsünü özlüyor başım, kalbimde ateşsin gözümde yaşım, dilimde şarkımsın gönlümde aşkım, şimdi uzaklardasın yaz aşkım benim. Şenol Mersin  | 

Yaz Aşkım 3 
	çok mutlu günler yaşadık senle, mehtabı beklerdik güzel sahilde, ******* boyunca gezdik elele, şimdi uzaklardasın yaz aşkım benim, tertemiz duyğular içimizdeydi, en güzel sevğiler ikimizdeydi, aşkın nameleri telimizdeydi, şimdi uzaklardasın yaz aşkım benim, hasreti öğreten sen oldun bana, çekmediğim kalmadı özlemden yana, elimde değilki uzağım sana, şimdi uzaklardasın yaz aşkım benim. Şenol Mersin  | 

Yazamıyorum 
	Yazamıyorum, Yazamıyorum, anlatamıyorum Sana olan duygularımı, Elime her alışımda kalemi, Kin ve nefret kusuyor kalemim, Yazamıyorum, Yazamıyorum aslında seni sevdiğimi, Sensizliğin acı geldiğini, Yazamıyorum, Bırakıp gittiğini,terkettiğini Dibe vurmuş gururum karşı çıkıyor, Sana olan sevğime, Belki diyerek bekleyişime, Yazamıyorum, Ama, Anlayabiliyorum, Yazmışım seni, Kalbimin en güzel yerine... Şenol Mersin  | 

Yılbaşı 
	Kayboldu umutlarım hüzünlü bir yılbaşında, Yalın hatıraları var yanımda geçmiş yılların, Verdiğin çakmakla yakıyorum siğaramı, Senin kadehinle içiyorum,yudum yudum rakımı, Yıkıldım bende umutlarım gibi bir yılbaşında, Yanlız başımayım şöminenin yanında, Yanan odun ateşinde umutlarım külleniyor, Oturduğun minder eski yerinde seni bekliyor, Tükendim bende umutlarım gibi bir yılbaşında, Oysaki bir yılbaşı gelirim demiştin giderken, Buz tutmuş pencerelerden yollara bakıyorum, Bir yılbaşı daha geçti ama gelmedin ağlıyorum, Şenol Mersin  | 

Yirmiyedi Nisan 
	Hatırladığım şeylerle parçalanır gönlüm, Öyle parçalanma'ki bin parçaya bölünür umut, Umut ekmek değilmi'ki yaralı bir kalbe girmek, Giripte çıkamamak,izin vermez sevğiye bekçi gönlüm, Nehir'ler çağlatmak isterken,mutluluğun uğruna, Ürkekliğimiz olmasın,çağlayan Nehir'e bent, Kaybedecek ne kaldı,bırak yüreğini zamana, Sulannsın sevği çiçekleri umutsuzluğa inat, Siyah saçlarınla bulmak isterim,sevği yolunu, Yollarında kaybolmuş ayaklarımla gelmek, Bulmak isterim sevğinle sefaletin sonunu, Arzulanan şudurki bir umut ışığı görmek, Korkmuyor zavallı yüreğim yeniden yıkılmaktan, Devrilip bir çınar gibi,sessizce yokolmaktan, Saatlerce düşündüren, o endamlı bakışlar, Kurtarır belki kalbimi,sevğiye kör olmaktan. Birleşirse birgün eller,hayır demek ne çare, Kenetlenirse eller,ayrılık çok zor olur, Kopacaksa bilekten ayrılık anı eller, Hangi güç ayırırki,ölüm gelse biçare, Sevğiye muhtaçlığıyla bembeyazdır duyğular, Sabreden gönüllere,zaman en iyi ilaç, Bir tebessüm merhem olur,en derin acılara, Yeterki yok olmasın,karşılıklı sayğılar, Bu gece tepetaklak çıkmazlarda duyğular, Arzu, bir sihirli deynekle zamanı durdurabilmek, Yirmiyedi nisan akşamı,geçiyor dakikalar, Arzulanan bu değil,aslında gözgöze gelebilmek, Bir gece yarısı daha oldu,düşüncelerdeyim, Bedenim iki büklüm olmuş,gözlerim yollara bakar, Gökteki yıldızlar şahit saatin kaç olduğuna, İnanmak çok zor ama,ben hala seninleyim. Şenol Mersin  | 
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:52 PM | 
	Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.