![]() |
Dedikodu
Dedikodu Aslında Sosyetemizin kullandığı Lüks bir terim Ama ülkemizin En kırsal kesimlerinde Bile Kullanılıyor |
Dediler
Doğ dediler doğduk Yürü dediler yürüdük Dur dediler durduk Yat dediler yattık Kalk dediler kalktık Çalış dediler çalıştık Ye dediler yemedik Ver dediler verdik Al dediler almadık Konuş dediler sustuk Sus dediler konuştuk Öyleyse ölün dediler Ama biz ölmedik |
Değişim
Bir kafe de Tam karşımda Oturuyorlardı... Genç çocuk Kadınımsı, Kadınsa Erkek tipliydi... Bir ara onlara Bakınca Oğlan Göz kırptı bana... Kadınsa, Üzerime yürüdü O anda Zor kurtuldum Elinden... |
Deli
Doktor Deliye dönmüştü O sırada Deli de Ona dönüp Güldü |
Deli Deli 2007
Deli deli Kırkdokuz elli Bu laf Kore savaşı Öncesi çıkmıştı Sanıyorum Deli deli 2007 Şimdi de Benden alın Haberi |
Deli Diyorlar
Ona Deli diyorlar Desinler Diyenler Akıl küpü Maşallah |
Demokrasi
Eğer Bir izleyici Gözleriyle Veya Sözleriyle Evindeki Televizyonunun Camını Çatlatmıyorsa Onun yaşadığı Ülkede Demokrasi Var Demektir |
Denesene
Şairin birini Birisi eleştirmiş... Şairse Ona gülerek -Sende denesene- Demiş... |
Ders Almak
Hayat O kadar kısaki Keşke Geçmişimizden Ders alıp Öyle Gitseydik |
Dev Adamlar
Asla Kimseleri Kendimizden Küçük görmeyelim O küçük şeyler Birgün Karşımıza Birer dev adam Olarak Çıkabilir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.