![]() |
İçimde Yılkı Atları
Issız bir yalnızlığı yaşıyor İçimde yılkı atları Geçmiş küheylanların destanlarından düşmüş Suratları Hatıraları uğurluyoruz Gün gün, yıl yıl Süreli birlikteliklerin mutlulukları Biraz yakalara takıl Susadığım zaman aklıma geliyorsun Yürek kavruluşlarında biraz Terkedilmiş su yürekler adına Dünya dolusu sazlık, saz Ertuğrul Şakar |
İletken Cesaretlerin Hayranıyım
İletken cesaretlerin hayranıyım İyileştiriyor oyalama yüreğimi Devrolunmak ne kadar güzel durmaksızın Muştulamak için sırçalanmış emeğimi Kozalak gibi kopuyorum ağaçtan Aranılmak olmadan ıssız ormanda Mahsur kaldım hazan yapraklarıyla Kafiyesiz bir serilişte toprakta Unutmak istiyorum sahanlık dolusu hasreti Ergin bir çam ağacının dal yorgunluğu Devridaim olmak belki çok hoş Mutluluk yeniden doğar bensiz Tecrübe turfanda bir aşkı bulamaz Işıklandırmak için aşk ıslanmalı İndirmelisin acemi duyguları Şekillerle süslemeden göndermelisin Donakalmalıyım ışık donatısında Ayak üstü hafiflemeliyim rüyada İletken kırılmaları hissetmeli hücre Notalar oğullanmalı bestelere Meyvelenmek çiçeklerde kaderdir Canlılık; koku ve renk bürünür Edinmek için sendeki bir göz ışığını Ezberliyorum evvelki eylemlerini Ertuğrul Şakar |
İnadına
Bir şehrin ağırlığınca çöker İçime kaskatı beton Hani kelebeklerce uçacaktık Elmalar gibi tonton Vuslatı nerede bulurum Aşklar bile karton Kızlar var inadına güzel Sosis,salam,jambon Ertuğrul Şakar |
İnanamıyorum
Kırılmamış daha tutunduğum dal Bütün paniklememe karşın sağlam Bana şaka yapıyor hayat Sevgi koparılamıyan tutkal Terkettiğim boşvermişliğe inat Git bulutların üzerinde yat İnanamıyorum desem yeridir Sevincimi çogaltıyorum kat kat Bu nasıl bir esinti böyle Ağaçlar aşkın gözleridir Gel biraz hasret ve umut sun Gel benim sevdiğim şeyleri söyle Kendini anlat rahat rahat Biraz daha konuş ne olursun Seni gördüm ya hiç gam değil İşler senden sonraya dursun Ertuğrul Şakar |
İnsan Yanımın Gizemleri
Bir hukuk kitabının arasından Bir yüreğin sevdiği slaytlar düşer Düşüncenin ötesinde büyüyen duygu Renk ve sesin birlikte güzelliği İnsan yanımın gizemlerine tutulu bir ayna Bir ayna bilmediğim ben serüvenim Ben serüvenimin çaresi ve çaresizliği Bir on kasım gününün azizliği Bütün kaleler çimen çimenmiş Beklenmedik yeşillikler boyar bir funda Belkiler bir acizlik ve güçsüzlük görünür Her mükemmel bir eksik tasarımdır Slaytlar beceremiyorum göndermek için Söz çiçekleriyle örterek ayıbımı Beceremiyorum sakin ve ortadan olmayı Bir kanun maddesinin üstünde uyuyup Ertuğrul Şakar |
İster Doluyla Gel
Baharı görmeden yaza karıştım İster doluyla gel,ister sel ile Ateş ile ayaz ile yarıştım İster deliyle gel,ister el ile Mevsimler içiçe girdi şaşırdı Çiçek açımını rüzgar deşirdi Güneşse derimi çoktan pişirdi İster çalıyla gel,ister dal ile Tat almadım tat vermedim günlere Hasret kaldım serin yelli dünlere Bahar poşusuyla al düğünlere İster tel ile gel ister dil ile Ertuğrul Şakar |
Kaftanların Kafilesinde
Kamer altında kamelya Hınçsız gözenekleriyle karşıt Katmerli kovuşların gözyaşlarına Hıçkırık bir o kadar kilit Kaftanların kafilesinde kemer Harmani ipek kibir Güfte güdümlü iştirak ediyor aşka Ertuğrul Şakar |
Kaldırılmış Yorumlar
Yorum yok Seslerin içerisinde susmaya ihtiyacım var Kaldırılmış yorumlar Çiğ ıslanmışlığı çiçeğin üzerindeki Mutluyum içimdeki kemiren kurtla Bahar umutları hep çiçek açar Bilmemelisin değişimi Aynı kaldığına inanarak Kaldırılmışsa yorumlar Yorum yok Ertuğrul Şakar |
Kalem Kağıt Değil Bu
Kalem kağıt değil bu Mürekkep de değil O denizdeki çarpan dalga O oynaşan tekne Bulutlardan süzülen güneş ışığı Yüreğimdeki hüzünler Damarlarımdaki kan Ayrılığa mı koşuyor Bırak noktaları şimdi Bırak durakları vedaları Duvarlardan kazıma,kalsın Bakışlarınla yazdığın sevdaları Yazıp okunmalı mı? Sessiz sedasız düşen harf Yüreğinde kıpırdayan umut Kalem kağıt değil bu... Ertuğrul Şakar |
Kan Gül Pıhtısı
Sevmek acı çekmek midir sence Hep beklemek midir yolcuyu Sevmek bulutlar gibi Güneşe örtmek midir örtüyü Kaybolmak mıdır yıldızlarca Uzaklaştırmak mıdır bulguyu Hep kar,hep tipi Denizde özlemek martıyı Acı,her acıdan ince Boynumda sanki güneşin ipi Kaybettim tat danilen algıyı Kan gül pıhtısı koyu Acıyı kaldır sevgiden Tatlandır gülüşlerinden Ertuğrul Şakar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.