![]() |
* ♥ G ü l * Y ü r e k l i m *
. Sabır yüregin çiçegi Sevmek yürek ister Gül yüreklim Sabır hayatın gercegi Sevmek emek ister Gül yüreklim Sabır alev alev yakar yüregi Sevgiyle acar ateş çiçegi Gül yüreklim Sabır miras kaldı Hz Yusuf`tan Sevgi ihtiras oldu gömlegin yırttı arkasından Sabır Mecnun oldu düştü cöllere Sevgi Leyla oldu beyhude kaşı gözü kara Sabır umman oldu Hz Nuh`un tufanında Sevgi cile oldu inanmayan oglu Kenan`da Sabırla büyüdü yüreklerde Hz Muhammed (s.a.v.) Sevgi nur oldu, gül actı muştulandı çiçek çiçek Sabır kırmızı gül, elvan elvan sevgilinin gönlünde Sevgi ile actı, yediveren gülleri bahar yelinde Sabır eden yürekler, bulur aşk ile felah Sevgi ile dile gelir kalb '' La ilahe illallah '' Sevgi bulut,sevgi yagmur, sevgi bereket, Aşk ve sevgiyle bu yolu umutla takip et. Gül yüreklim. Hoşgörüyle oluşur sevgi seli Fedakarlıkta acar sabır çiçegi Gül yüreklim Sabır yüregin boynu bükük çiçegi Sevmek sabır ister Gül yüreklim... |
simsiz Şiirler İçin
gülümseyen iki çift göz bakışiydı yakaladı haykırış nidasıyla beni sanki asırların hasretine susamışlıklar vardı kollarında duygularımda Şükran gurbet yollarında herşey senin içindi senin içindi Şükran ne medcezirler yaşadım şiir şiir okudum insan insan tanıdım sevgili şair duyarlığındaki kalpleri topladım avuçlarıma son masada son anda zamanlar geçmişten koşuştu kuş kanatlarında mucizeler yaşadım bir çift güzel göz gördüm derin gülümsemeleri mahsun ve bakışlarında hüzün yüreği isyan şiir şiir okudum şiir şiir anladım yeldeğirmenlerinin rüzgarıyla esen karıştı dünyam biliyorum sevgili artık bu buluşmaların her birinde bir sihir yaşanacak her harfin tuşuna dokunduğumda bir müzik yayılacak buralardan avuçlarıma topladığım tüm kalplerin güftesini fırlatacağım göklere sonsuzlaşsınlar diye şarkılar çağıracağım tarihin gizlerine karışacak biliyorum bir gün batımında her ton kızıllıklardan yaprakları olan sevgi ağaçları büyüteceğiz ve o ağaçlarda imgeçiçekler açacak dallarında şiirin serüveni aşk kökleri kan can şairlerin aşk ölümsüzlüğündeki şarkı olacak kelimeler dökülecek ulu ağacın diplerine ve ben onları toplayacağım binbir koku binbir renk binbir çiçek geçmiş zamanların gözyaşlarınla açmış şiirler yazacağım şairler için birgün okunacak bir varmış bir yokmuş bir masal bir çocuk ağlayacak ve birkaç neredeler... neredeler şimdi sevgilileri saf yüreklerin Kuşadası şairler buluştu.. sonsuz sevgiler bütün emeği geçen dostlara kusur ettiysek af ola.. Nevin Kalafatoğlu |
BEKLİYORUM SEVDİĞİMİ YAĞMUR ALTINDA
EVLERİNİN TAM KARŞISINDA BİLİYORUM GELMEYECEK GELMEYECEĞİNİ BİLE BİLE BEKLİYORUÖ ÇÜNKÜ SENİ ÇOOK SEVİYORUM.... |
Biri sorarsa birgün,aşk nedir diye
Diyeceksin ki aşk budur. Dünyada ki en büyük surdur Suru geçmediğin müddetçe Ne kadar sevsende boştur |
Bir iç savaştır sevmek
Sevipte söyleyememek Kolaymı sanıyorlar Seni seviyorum demek |
Güzelsin...
Görenler kendini beğenmiş sansın, Sen böyle havalı pozla güzelsin. Varsın âşıkların bıksın usansın, Sen böyle cilveyle, nazla güzelsin... Göz göre gelince aklım şaşıyor, Yüreğim koşmaktan yorgun düşüyor, Sığmıyor gönlüme aşkın taşıyor, Sen benim haddimden fazla güzelsin... Vadesi yakına eğleme meyil, Sen sen ol zamanı zengine eğil, Ben gibi hüzünlü hazanla değil, Sen, taze baharla yazla güzelsin... Aşk hevesle başlar, hasret, gurbetle. Solmasın gençliğin gamla, kasvetle. Çünkü sen her zaman sen muhabbetle, Şiirle, şarkıyla, sazla güzelsin... Cemal Safi |
Sitemdir..!
Sözlere inanmadığı için Aşk' a inanmadığı için Kendine inanmadığı için Yüreğine sitem Seni dünyası yapıpta Dünyayı yıkamadığını görünce Utanmadan hala yaşayan Yüreğime sitem... Her günümü zehir ettiği için Yaşamayı haram ettiği için.. Sitemdir bu sitem.. Seni benden ayırdığı için annene sitem.. *** sahipsizlik için.. karşı gelememezlik için asalak gibi yaşamak için dünyaya.. insanlara sitem.. *** Sitemse al işte sitem.. Yüreğimi sana emanet ettiğim için KENDİME SİTEM...! Alişan Yılmaz |
Sitem Etmedim
Bırakıpta gittin diye, Sana sitem etmedimki Ateşlere attın diye, Sana sitem etmedimki Ellerim boş kaldı diye Ümitlerim soldu diye Hergünüm dert doldu diye Sana sitem etmedimki Gerçek aşkta sitem olmaz Seven kalpler böyle yapmaz Hiç bir zaman unutulmaz Sana sitem etmedimki Git mesut ol hayatında Beni getirme aklına Mutluluklar benden sana Sana sitem etmedimki El sözüne kanıp durma Hayatına darbe vurma Benden zarar gelmez sana Sana sitem etmedimki Geçmişini unut gitsin Geleceğin parlak senin Rabbim sana huzur versin Sana sitem etmedimki Ramazan Karataş |
Gel Unutma Bunu Kardeş
Yaşam dünya armağanı Gel unutma bunu kardeş Güneş yaşam can damarı Gel unutma bunu kardeş Hayat bizim yaşam bizim Gel yok etme bizi kardeş Güneş güçler dışındadır Dünya yaşam içindedir Ekmeğinde aşındadır Gel unutma bunu kardeş Hayat bizim yaşam bizim Gel yok etme bizi kardeş Karbon verip boğma onu Kendinin gelmesin sonu Eğer bilmiyorsan bunu Gel unutma bunu kardeş Hayat bizim yaşam bizim Gel yok etme bizi kardeş Yok olup gitmen istemem Ölmesin canlı kıyamam Yaptığın doğru diyemem Gel unutma bunu kardeş Hayat bizim yaşam bizim Gel yok etme bizi kardeş Toprağa zehiri atma Ağaçları kesip yakma Sulara lağım akıtma Gel unutma bunu kardeş Hayat bizim yaşam bizim Gel yok etme bizi kardeş Bak bahçeler bağlar senin Serin yayla dağlar senin Akan sular çaylar senin Gel unutma bunu kardeş Hayat bizim yaşam bizim Gel yok etme bizi kardeş Mürsel Adıgüzel |
Yaşanmamış Yıllar
Ben beni kendi içimde Bilmem arasam bulur muyum Yaşanmamış genç yıllarımı Ve sebebini suskunluğumun Buluşsam orada kendimle Ve yaratsam ellerimle Küçük bir sırça köşk misali Dostlarımla benim evrenimde Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil yaşatan Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil, bil yaşatan Cesaretim olur o zaman Düşünmeye içtenlikle Açık seçik ve hiç korkmadan Sonuna dek dürüst ve sevgiyle Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil yaşatan Boş yere değil yok inanmam Koşarım yine ardından Bulsam da olur bulmasam da Bu ümit beni bil, bil yaşatan Sezen Aksu |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.