![]() |
Sen Ve Detay
bende ki sen, seni düşünmek yani, kendimle başbaşayken, yağmurda yürümek gibi, kaygısızca ıslanmaktan, ve bakmak uzun uzun, binlerce kez farkına varmadan, ezip geçtiğim, sonbahar yapraklarına, ya da binlerce yaşamın içiçe geçtiği, ve herbirinin ayrı koktuğu, kalabalık kaldırımlarında bu şehrin, yürümek! .. ama yere bastığını hissederek, seni düşünmek bitanem, bende ki seni yani, bakakalmak gibi, sel sularının mazgallardan dökülüşüne, ve irkilmek sabahın köründe, simitçinin birşeyleri anlatan yanık sesiyle, seni düşünmek, su içmek, ama yudum yudum, tesbih çekmek, tane tane, mırıldanmak ansızın, nasıl anlatılırki bu, seni düşünmek yani, başbaşayken kendimle, 'detay'ları dinlemek, yüreğim pupa yelken, gözlerim kapalı Yusuf Şans |
Sende Siyaha Çalsa
düşmekse yollara, buram buram hüzün, sende siyaha çalsa, bende kömür, ve yaşamaksa, iliklerine kadar, sende bir an ise, bende bir ömür.......... Yusuf Şans |
Senden Öte Aşk Yok
Bu 'gece', iki hece Sen de öylesin, Sen bütün *******den güzelsin, Bu gece sessiz, Sen değilsin, Kapı ağzında, Giderayak, Aklımı aldın başımdan, Bu gece uzun, Sen de öyle, Öyle bir çırpıda bitmezsin, Bu geceyi çok seviyorum, Seni daha çok, Bu geceden öte çok gece varda, Senden öte aşk yok, Yusuf Şans |
Senetsiz Aşk
Şiddet, bir anlık, Müsebbip karanlık, Hiddet mesnetsiz, “Aşk” bu senetsiz sepetsiz, Yusuf Şans |
Seni Arıyorum
Hani gözündeki gözlüğü arar ya insan, Ya da elindeki kalemi, Bende kalbimdeki seni arıyorum, Gözlerimin önünde, Ellerimin ucunda, Avucumda, Dünyanın taa bir ucundaki seni.... Yusuf Şans |
Seni Senden
Aklında gitmek varsa, Bensiz yalnızlıklara, Seviyorum desem de, Kal diyemem ki, Benimle ve bensiz, Nedenli ve nedensiz, Ağlıyorsan, Kendimden bilirimde, Gül diyemem ki, Uyan artık birtanem, Ben seni senden, Ve hergün yeniden, İsteyemem ki.... Yusuf Şans |
Seni Sevdiğim Gibi
Seni sevdiğim gibi suyu sevseydim balık! ... Gökyüzünü sevseydim bulut olur, Toprağı sevsem Bir an düşünmez ölürdüm, Seni sevdiğim gibi kendimi sevseydim eğer, Aynen öyle sevesin diye! ... “Sen”! ... “Sen” olurdum... Yusuf Şans |
Seni Seviyorum
Seni seviyorum, “Seni seviyorum” demeni seviyorum, “Seni seviyorum” demesen de seni! .. Seviyorum, Sevilerin, Yorumların, Deyişlerin ve demeyişlerin de ötesinde! .... ..........................................Seni! .... .................................................. .Seviyorum. Yusuf Şans |
Senle Değer
bu şehrin hınca hınç yalnızlığında, kuzeyden güneye, doğudan batıya, limitleri zorlamak varsa eğer, yalnız ama yalnız senle aşkım, yalnız senle değer, Yusuf Şans |
Sensiz Her Güne Bir Şiir
Sensiz her güne bir şiir, Kesmiyor beni, Yeterli değil, Seninle her an, bir roman, bir roman oluyorsa... Yusuf Şans |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.