![]() |
Deyiniz
Görsel özürlü Deyiniz Kör demeyiniz İşitsel özürlü Deyiniz Sağır demeyiniz Düşünsel özürlü deyiniz Deli demeyiniz Bedensel özürlü Deyiniz Sakat demeyiniz Bu arada Halinize şükredip Hergün Ulu Tanrımıza Dua ediniz Lütfen |
Dikkat Ediniz
Eğer Birşeyler yazmak Ve Kanıtlamak istiyorsanız Öncelikle Kalemle kağıdın Size ait olmasına Dikkat ediniz |
Dikkat Ettinizmi Hiç
Dikkat ettinizmi Hiç Saatlerinizin Saniyelerinin Dakikalarınızla Oyun Oynadığına |
Diri Diri 1
Bırakın ölümüm Ne şekilde Olursa olsun Yanlızca Diri diri Mezara gömülmekten Olmasın da |
Diri Diri 2
Eğer Dünyada Bir ölü gibi Yaşamaktansa Yaşayan bir ölünün Şu anda Diri diri Yanına gömülmek İsterim |
Dişi Kuş
Yeni evlenen Dişi kuş Yuvasını Halen yapamamıştı Nedenlerini soran Arkadaşlarına Ah..sormayın kızlar Dedi Malzemeler O kadar pahalı ki Ucuzlamalarını bekliyorum |
Dişi Örümcek
Ağını Günler önce Hazırlamıştın belli Sonunda da Tuzağına düşürdün Benim gibi Masum birini Yiyerek yokettiğin Diğerleri gibi Sardın tüm benliğimi Seni güzel dişi örümcek Şimdi de İlerliyorsun yavaş yavaş Hedefine doğru Aslında Kurtulma şansım Zaten yok Senin o narin ellerinden Ve bacaklarından Ayrıca Kurtulmak isteyen de Yok Bilerek kapılmadım mı Sanki Senin görkemli Ağına Biraz sonra saracaksın Tüm bedenimi Yenilmeye hazırım Senin o tatlı Ağzının içinde Haydi sar beni Kenetlen bana Bekliyorum Seni güzel Dişi örümcek Seni |
Diyalektoloji
Naber Kız nasılsın Ya... Nasıl gidiyor... İyi..ya sen.... İyi.. Türkçemize bakın Yürekler acısı Devamı özel Anlatmaya bile Değmez |
Doğan Güneş
Ben Doğan Güneşi İzlemek isterim Her sabah Akşamları Batan Güneşi Değil |
Doğdu Ve Öldü
Doğdu Sevdi Sevildi Ve Mutlulukla Öldü Doğdu Sevdi Ama Sevilmedi Yine Mutlulukla Öldü Doğdu Sevmedi Ama Çok sevildi Mutsuz Öldü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.