![]() |
Mutluluk Düşüncesi
her soluk alışımda gücünü duyuyorum yaşamanın sarıyor bedenimi mutluluk düşüncesi tüm insanları kucaklamak doyasıya sevmek en büyük olayı dünyanın en güzel mucizesi gördüğüm herşey güzel ve anlamlı tadını çıkarmaya bakıyorum yalan yanlış.. olsa ne çıkar tüm evrende ortak bir tutku mutluluk düşüncesi... Güzin Eye Dündar |
Ne Canın Yerdedir Özü
nerde dostlar sevgililer ecel aldı yer yitirdi nice güzel canlar şimdi ki her biri sevdiğimdi kimin adı dilde kaldı kimin canı yerde kaldı bir düş gibi bitti ömür çoğu gitti azı kaldı. ne canın yerdedir özü ne ruhun göktedir gözü sevginin yürekte gizi özlemle gözyaşı kaldı ne zaman ettiğin bilir ne güneş gittiğin bilir toprak ektiğini bilir çiçek gitti dalı kaldı.. Güzin Eye Dündar |
Ne olursun
üşülü bir mevsim yada bir yangın .........................gecesiyle gel çıplak yaşantıma sen düşen bir yıldız gibi us yetiremediğim ....................öylece gel bana ben sensiz hep böyle mahzun bu kez bir bakış bak nasıl herşeyim olursun bir yangın gecesi ..........................ne olursun... Güzin Eye Dündar |
Ne Zaman Dalsam
ne zaman dalsam şehir küser dirilir anlamı ezgilerin sahipsiz ve masum bir çocuk gibi inkarsız soyunur kelimelerim ne zaman tutulsam gezgin zamana görünmez bir kafesin sınırlarına serinler düşlerim solar giderim içimden l / imansız gemiler geçer takılmam peşine bir düş bilirim sabrımı biçecek son tufan gibi içimde kaybolan yalan gözlerin Güzin Eye Dündar |
Nerde Bir Gül Görsem
nerde bir gül görsem kavrulur tenim bir alev çemberiydi sıcak ellerin biz mi sarıldık aşka aşk mı bizi sevdi zaman nasıl eridi doruklarında sevgi sen saydam ışıkları güneş in ben kavrulan yaz sar sarmala çiçeklerini ateşin aşktan kaçılmaz Güzin Eye Dündar |
O KaDıNa MaVi SeVgİ
onun için büyürdüm güzel kokardı nefesim inerdi bir sis gibi üzerimden tutuşurdu yüreğim ne zaman ayrı düşsek çimen yeşiline dönerdi beklentilerim bulutlansak birbirimize sitem bile etmezdik kıskanç gözler ıslık çalıp geçerdi gençliğimizden ayıp nedir bilmezdik toparlanırdık hep utangaç hiçbir şeye hayır…diyemezdik o / ben bir b/ içim tenimiz seslense de iskele geç kaldık diye kaçırsak son vapuru aldırmazdık o İzmir in gizemli izi hala orada ve...yaşlanan gözleri denize akar ne zaman maviye sarılmış bir genç kız geçse döner başı yaşlanan teni parlar bir pencereye tutunmuş ela gözleri… öylece ağlar. Güzin Eye Dündar |
O ve Tanrısı Bıraktı Beni
O ve Tanrısı bıraktı beni kapandı pencereler yakarak tüllerini bir şarap şişesi çığlığında ölü günceler şakaklarımda elİ eski bir dost gibi deli sevda, çıplak izler şimdi! ... uykulara durup da dirilmek vardı güne esrimek yanında bırak … avucumda kalsın ellerin yastığımda, tenin kokusu ve masada, yarım kalan su pencereme açılsın çiçeklerin akrep yelkovan arası bahar uykusu seni çoktan unuttum dersem inanma ben seni çok özlerken teninde kaldım öykülerine sardığın kimliksiz kadın yüzünde ölmek bilmeyen yangın … Güzin Eye Dündar |
Oysa Henüz Doğmuştuk.
unuttuk saflığı neden ışıksız geceye durduk oysa henüz doğmuştuk hayatı bilmiyorduk yalancı bir kum saatinde ve uykunun kenarında neler kaçırdık yaşarken neler unuttuk ölümle... Güzin Eye Dündar |
Ölmeden Ölmek
İstanbul derler gölge vurur yüzüme düşmek ister gözyaşlarım düşemez unutmak tek mutluluğunu gönlümün unutulmaz... yaşamak bir hiç gibi günden güne ölmeden-ölmek...... Güzin Eye Dündar |
Ölüm Aldı Rengimi
çığlıksız kaldı sesim ölüm aldı rengimi uzakları seviyor kimsesizliğim boş adımlarım isteksiz öyle... unutulmuş bir martı dalıyor gözlerimi... yamacında deli rüzgar inkarda beni bir mersin dalına iliklenmişim bilirim.sessiz tapınağıdır sevenin... şimdi... suskun gözlerin bir cam parçası alnımın ortasında çarmıhta İsa gibi ölüme duruyor bedenim... Güzin Eye Dündar |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.