![]() |
Gelirsin Belki
Seni düşündüm suskun bir gecede, Gelir belki dedim,canı isterde. Her gece seni saat tam onikide Çağırdım kalbimden seni gizlice. Kayan her yıldızdan dilek tuttum, Gözlerimi kapayıp sana seslendim. Tüm umudum sensin sevgilim, Sensiz inanki mutlu değilim. |
Gideceğim
Elimde kuru bir yaprak Son kez savururken rüzgarlara, Bir kez bile dönüp ardıma bakmayacağım. Islanmış yanaklarımı hiçe sayıp, Kanayan kalbimi sarmayacağım. Avazım çıktığı kadar kahkahalar atıp, Mutluluğumu ilan edeceğim herkeze. Sesin çınlayacak kulaklarımda Duymaktan kaçacağım. Başımı kaldırıp göklere Bir daha yerlere eğmeyeceğim. Bu benim bahtım,bu benim şansım diyip Bir daha bu şehre asla dönmeyeceğim. Uzaklaştıkça gözyaşlarımı fark edeceğim, Senla olan her ne varsa, Sarılıp ölesiye kahredeceğim. Bir dağ başında diz çöküp yalvaracağım, Ne hale düştüm diye,işte o zaman soracağım. Haykırıp ağlayacağım, Ağladığım yerde,öylece kalacağım... |
Gideceğim Birazdan
Vakit daraldı artık,gidiyorum Gidiyorum evinden.çıkıyorum hayatından. Sen bir kuru vedayı çok görsende Elveda sana,elveda ocağına... Şimdi ağlatsanda,bir zamanlar mutluydum Seni senle yaşayıp,seni senle seviyordum. Sen ne dersen de güzelim hiç farketmez Her nereye gitsem,ben evimi özlüyordum. Vakit daraldı artık,bak valizimi hazırladım Senden tek hatıra diye alyansımıda aldım. Yuvayı dişi kuş yapar derlerdi oysa, ne beceriksizmişim,ben yuvamı dağıttım. Ne çok özleyeceğim şimdi yuvamı, Odalarımı,banyomu,mutfağımı. hani sile sile bayazlatamadığım beni sinir eden yer taşlarımı. Sende benim kadar değer verirmisin çiçeklerime Yumuşatıcılar koyarmısın yıkarken perdelerime. Yatağıma,yorganıma,benim olan herşeyime ve birde hep giydiğim terliklerime. Özleyeceğim be gülyüzlüm,seni çok özleyeceğim Ama özlesemde,senin mutlu olduğunu bileceğim. Hadi yalvarırım bir bakış at eskiden olduğu gibi hep gözlerimde kalsın hayali,bak birazdan gideceğim... |
Gideceğim Demiştim Ya Sana
Gideceğim demiştim sana Hazırlayıp valizimi düşünce yollara. İçim titredi sonra, Bakamadım bir türlü ardıma. Bir sahil boyunda yürüdüm tek başıma, Ellerin,gözlerin çabuk düştü aklıma. Fırtınayla karışık boranlar yaşadım, Seni hissettim ya,bakındım sağa sola. Gideceğim demiştim ya sana, Kucaklayıp valizimi düşmüştüm ya yollara. Gölgeme gölge düştü sonra, Tuttu sanki ellerimi,gitme dedi bana. Oturup sahilde dalga seslerine ağladım, Mendillerimi tuzlu sularla yıkadım. Oysa evden çıkarken nasılda kararlıydım, İnan bana bu son adımı zor attım. Hani gideceğim demiştim ya sana Elimde valizim,bakmıştım ya son bir kez daha. Gitme dur demeni bekledim boşuna, Boşuna yalvardım biliyorum boşuna. Biliyormusun hak verdim kararına Küfrettim sonra,bu günü yaşadığıma. Sen gittiğimi gördün,baktın ardıma Bense inanamadım adımlarıma. Bu ayrılık varya aslında, İnan çok zor gelecek bana.. |
Giderim
Bir garip gönülle düştüm yollara, Attığım adımla,nefret ekerim. Sildim gözleri,hak verip fallara, Sıcak bir yuvaya,hasret giderim... Ardıma bakacak,güç bırakmadın Bir yalan sevdayla,beni kandırdın. Dünyamı kararttın,bitmez kederim Sıcak bir yuvaya,hasret giderim... Hatanı anlarsın belki diyerek, Yaşımı sildim,tebessüm ederek. Yokluğumda belki haklıydı,dersin Sıcak bir yuvaya, hasret giderim... Hakkını helal et,ışığı söndür ben kendim kapıyı çeker giderim. N'olur tanrım beni,bu yolda güldür Sıcak bir yuvaya, hasret giderim... |
Gidiyorum*
Vakit daraldı artık,gidiyorum Gidiyorum evinden.çıkıyorum hayatından. Sen bir kuru vedayı çok görsende Elveda sana,elveda ocağına... Şimdi ağlatsanda,bir zamanlar mutluydum Seni senle yaşayıp,seni senle seviyordum. Sen ne dersen de güzelim hiç farketmez Her nereye gitsem,ben evimi özlüyordum. Vakit daraldı artık,bak valizimi hazırladım Senden tek hatıra diye alyansımıda aldım. Yuvayı dişi kuş yapar derlerdi oysa, ne beceriksizmişim,ben yuvamı dağıttım. Ne çok özleyeceğim şimdi yuvamı, Odalarımı,banyomu,mutfağımı. hani sile sile bayazlatamadığım beni sinir eden yer taşlarımı. Sende benim kadar değer verirmisin çiçeklerime Yumuşatıcılar koyarmısın yıkarken perdelerime. Yatağıma,yorganıma,benim olan herşeyime ve birde hep giydiğim terliklerime. Özleyeceğim be gülyüzlüm,seni çok özleyeceğim Ama özlesemde,senin mutlu olduğunu bileceğim. Hadi yalvarırım bir bakış at eskiden olduğu gibi hep gözlerimde kalsın hayali,bak birazdan gideceğim... |
Gitme Ne Olursun
Hadi git,git ve ardına bakma bir kez olsun, Bir damla yaş süzülürse süzülsün,sanane. El sallama istersen,başın eğme yerlere Ellerin cebinde avare avare Beni bırakıp ardında karanlıklarda... Umrumdamı sanıyorsun Öpmesen bile yanaklarımı. Senden buselermi bekliyorum, Senden bir şey istemiyorum. Ellerim boş sanmayasın, Bir mendilim var,onu sarar sıkarım. Yutkundumsa böyle Senin için değil sorma. Umudum değildin zaten Hele ümidim asla. sana sevgim varmı,merak edersen Senden önce serptim yollarına. sende sevme beni Düşünme birkez olsun. Hadi git,git ve ardına bakma Ne üzül,ne üz beni. Biran önce kaybol gözlerimden Yoksa dayanamayacağım. Kapanıp ayaklarına Kahrolsunki ''Gitme ne olur''diye yalvaracağım. |
Gitmeyecektin*
Gitmeyecektin,beni dost yüzlü insanlara bırakmayacaktın, Sensizliğin ipini boynuma,O büyük özleminle takmayacaktın. Bırakıpta beni zalim ellere,sensiz *******de yakmayacaktın, Yada sevdiğim,ta ilk başından,bana böyle sahip çıkmayacaktın. |
Gizli Bakışmalarında Umut
Bir şeyler Kıpırdanır çaresiz içimde,elemli buruk Bir kaç söz çıkar zorla dilimde,sitemli mi sitemli. Gizli bakışlarında umut bulduğum Ve bulduğumda dilim tutulup sustuğu... Anlatılmayı bekleyen sözlerim mahkum olurdu içimde Ne zaman konuşacak olsam Ne zaman bir şeyler diyecek olsam Elim kolum bağlanmışcasına Acıların en acısıyla yıkılırdı bedenim. Önce yollarına koşar Sonra birşeyler beni geriye iterdi. Deli gibi sana gelmek isterken İçimde bir ses 'dur' derdi. Ve öyle güzel şeyler vardıki Dilimin ucunda beklettiğim. Yoluna çıkıp anlatacaktım bir bir herşeyi, Yada şaşkın bakışlarında kybolup Susup kalacaktım. Kırabilirmiydim bilmem Yüreğimdeki o demir zincirleri Yok edebilirmiydim ki Kaderi. Dedim ya, Yollarına dökülürdüm her sabah Baygın ayazda Ve bir gerçekle karşılaşırdım ki sokağın başında Dönerdim geriye, İstemeden,sana bir söz söylemeden. Hangi gün bir çıkmaza girsem,kaçmak isterdim Ve her defasında ilk durakta bekleyen sen olurdun, kaçamazdım. Karma karışık duygular içinde çalkalanırken bedenim Hep bir avuç umudu Çare olsun diye yüreğime serperdim. Çaresiz duygular içinde yoğrulurken zamansız Ben ağlardım gizli köşelerde yalnız. Oysa bir bilseydin İçimde var olan o dayanılmaz sevdayı Sevdamın üstüne yağan soğuk karları. Şimdi bitti artık o çalkantılı günlerim Alabora olmuş bir teknenin sukutuyla O yollarda yalnız ilerliyorum şimdi. mutluluk dilerken içimden sana Ağlamayacağım diye söz veriyorum. Unutupta herşeyi Bir bir gömerken toprağa Senden sadece dosluk,sadece arkadaşlık istiyorum... |
Gizli sevdam
İçim titredi hep,seni gördüğüm heryerde, Bakışlarım dondu kaldı gözlerimde. Rüyalarımın tek misafiriydin sen yanaklarımın ıslandığı *******imde. Oysa senle hiçmi hiç tanışmadık ne biraz sohbet ettik,nede selamlaştık. Sen bana yabancıydın ne yazık Ben sana aşık... Sevdiğin biri varmış geçenlerde öğrendim Burukta olsa hislerim,adına çok sevindim. Acı çekmişsin bir zamanlar aşkların yüzünden Bu defa attığın adımlar sağlam olsun isterim. Keşke birde bilebilseydin sevgimi Karşıdan bakmakla yetinmeseydim. Seni çok seviyorum diye haykırıp, Sonra seni bir daha,ömrüm boyunca görmeseydim. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.