![]() |
Gizli Sevdamız
Sen benden habersiz,ben senden habersiz Meğer birbirimizi ne çok sevmişiz. İçimizdeki gizli duygularımızla, Ne hatalı yollara girmişiz. Sen başka gözlerde,mutluluk ararken Ben başka kollarda,sevdaya yatmışım. Sen gönülden sevildiğine inanırken, Ben rüyalardan rüyalara dalmışım. Yıllar sonra bu gün,herşey çıktı ortaya, Fakat ne yazık,yabancısın sen bana. Dönüş yok,can verilmez bu sevdaya, Razı ol artık,rüyalarla avunmaya. |
Gizlice
Bu gün,gün benim için battı Vaktinden önce. karanlıklar benim için sardı Memleketin her yerini. benim için telaşlıydı bu akşam yıldızlar Dizilirken zamansız gökyüzüne. Bu akşam ışıkları söndü evlerin benim için uyudu herkez erkenden. Bu akşam,benim için yavaşladı zaman, Baykuşlar bu akşam benim için sustu. Bu akşam herşey benim içindi benim içindi herşey. Görmesinler diye kimse beni Görmesinler diye ikimiz. |
Gönlüme
Aklıma geldikçe sen ağlardım, Hep aklımdan silipte seni,unutmaya çalışırdım. Ve bir gün ansızın kapımı çaldın Bir gölge gibiydin yapıştın kaldın Ey...kader yoksa sendemi bana aşıksın. Benim bir sevdiğim var,bırak yakamı Zindan etme şu dünyada,üç günlük yaşantımı Durup durup aklıma düşme,ne olur çalma kapımı Kesme yolumu,bozma hayallerimi,yıkma dünyamı Yüzüme vurup durma hayallerle yaşadığımı En son günümde gel ne olur o zaman alırsın canımı. sanane ister gülerim,canım ister ağlarım Birde sen olunca aklımda,bu hayattan ne anlarım. Gönül isterki ardımda en mutlu izleri bırakayım Gönül yarasına bir neşe veripte,yola öyle çıkayım. Sevdiğine kavuştu desinler,mutlu oldu bilsinler yeterki o zamana kadar kader,seninle hiç karşılaşmayayım. Ne olurki aklımdan çıkıp gitsen,aklıma düşmesen Şu yaralı yüreğime bir avuç tuzda sen serpmesen. Gözlerimi ağlatmasan,ciğerimi hançer gibi deşmesen Benden nefret etsen,yada beni unutup çekip gitsen. Yeterki zamanımı ve sevdiğimi bana versen Sonra canımı alıpta öyle dile gelsen. Daha henüz kavuşmadım sevdiğime,daha doymadım Soğuk *******imde bir kez,sarılıpta yatmadım. Gönlümün meyhanesinde son rakı şişesini kırmadım Umut dolu günlere,hasret çektiğim yarınlara ulaşmadım daha ne yaşadım ki,kader sen söyle ben ne yaşadım Karşılığında senin alacaklınmı oldum,borcummu canım. Henüz gözlerimizi açıpta birbirimizi bulmadık Bir acı kahveyi,güneşin batışıyla yudumlamadık. ******* boyu sarhoşluğumuzla rüyalara dalmadık Tüm karanlık *******i,sabaha beraber bağlamadık Çünki kader,ansızın bak seninle çepeçevre kuşatıldık. Dizlerim tutmuyor,ellerim titriyor yorgunum biliyorsun, Hala ne diye benim mutluluğuma gölge ediyorsun. Oysa ben seni unutmadan yalandan da olsa gülebiliyorum Hiç belli etmeden hayatıma bir yön vermeye çalışıyorum. Sevdiğime nasıl sarıldığımı,gözyaşlarımı görmüyormusun Peki öyleyken bile,neden hala başımdan gitmiyorsun... |
Gözyaşım,Sensizliğim,Sigaram Ve ben
Ağlama hiç demiştin ya bana Biliyormusun ben bu gün ağladım. Hıçkırdım pencereden bakarken Sırılsıklam etim yüreğimi, Sana içimden seslenirken. Sonra şurama,tam şurama Tıkandı birşeyler yumruk gibi Yutkunamadım. Bakındım sadece Bakındım deli gibi Bakındım ahmak gibi. Nefesim kesildi sanki Umut etmiştim Ama yine ölemedim. Nefesimle gürledim Yağdırdım gözyaşlarımı, Ne var ne yok ıslattım. Fırlatıp kendimi yatağıma Gözlerimi kapatıp Sonra seni alıp karşıma Ağladım sana Ağladım çaresiz Ama hep ağladım. Ağlamaktan başka bir şey yapmadım. Bu gün ben bir şey daha yaptım Bıraktığım sigaraya da başladım. Sözümde duramadım affet sevdiğim ben sigaradan önce hep Yokluğunun zehrini içtim. Bu gün ben sigaraya başladım Ama inan tadını hiç unutmamışım Aslında varya Ben hep sana yalan söyledim Ben hiç bırakmadım sigaramı. Tadı buruk,yaktım hep dudaklaımı, Hep içtim Yokluğunun ateşi yaktı sigaramı Ama hiç zehirlemedi beni. Dedim ya ben sigaradan önce Zaten hep sensizliğin zehrini içtim Sensizliğim bitirdi beni Zehirledi yok etti beni. Bana kızma olurmu bir tanem Ne yaptımsa sensiz zaman geçmiyor. geçmiyor saatler Geçmiyor günler. Ne ağlamaktan bıktım Nede gözyaşlarım söndürdü sigaramı. Biz hep dördümüz oturduk aynı masaya GÖZYAŞIM,SENSİZLİK,SİGARAM VE BEN Yüreklerimiz hep sana kalktı Şerefine sevdiğim, Şerefine sevgimizin... |
Gücüm yokken sevdim
Yine densiz bu gece Yine saldı üzerime karanlıklarını. Hani bir gece,iki gece olsa iyi Her allah'ın günü bu böyle. Hergün aynı şeyler işte Bıkmasına bıktımda Çaresiz kaldım bu günlerde. Ay bana küskün,yıldız bana küskün hatta sevdiğim bana küskün. yaşamaya ise ben küstüm. Sevecek gücüm yokken sevdim severken beni Hep özlettin... |
Günahlarım
Günahlarım,dalında gülü bırakmayanım Bir çiğ tanesi gibi düşerken toprağa Yemyeşil açan fidanım,zavallı vicdanım. Kara bulutlarımı başıma taç yapanım, Ve gözlerimdeki pırıltıyı çalanım. Bir yanım hoş şidi,yaralı bir yanım, Kanımda kırmızıyı,saçımda telimi yolanım... Ve,kapında köle olurum,diyenim -Ne olur yolunda öleyim,isteyenim. Günahlarım,kalbine hançer vuranım, Yüreğine iğne olayım. Yarana bastığın tuz,gözyaşını silmeyeyim, Seni Allah'a havale ettim Elimden başka şey gelmeyenim, Gerisini gayrı neyleyim... |
Hadi Gel
Gözlerin dolarsa kararmış ufuklara Aynalara bakıpta kızarsan yıllara. Tekrara dönmek istersen bu anlara, Hadi gel,seni hep bu günde bekliyorum. Kırılan aynalar gibi,kırılmışsa ümitlerin Hayat yolunda kaybolmuşsa,tüm benliğin. Hep başka olsada,tuttuğun dileklerin Hadi gel,seni hep bu günde bekliyorum. Aldırma yılların çabucak geçtiğine, Aldırma saçındaki aklara,titrek ellerine. Ben sana değil,hasret kaldım yüce sevgine, Hadi gel,seni hep bu günde bekliyorum. Ne olmuş yaşlanıp belin bükülmüşse Güller dalından koparılmı,yellerle sürüklenmişse. Ne olmuş o son anım gelmişse, Hadi gel,seni son kez görmek istiyorum. |
Hasretlerden
Bir ananın çocuklarına haykırışıydı belki yada,bir gülün goncaya sitemi. ağladım işte sebebli sebebsiz, Yıkık bir duvar dibinde. Elinden topu alınmış bir çocuk gibi, yada elma şekeri olmayan, damağında hep o tadı hisseden Bir garip yetim misali. önce anam,babam,kardeşim düştü aklıma Sustum ağlayamadım. Gözlerimde boncuk boncuk terleyen Sicim gibi yaşlarım boşaldı sonra. Oysa oysa bende anayım Çocuklarım var,birde beni delice seven Aşık olduğum kocam. Mutlu evim,yuvam Evet anladım Gurbetlik zormuş yaman... |
Havanı Sevsinler
Hep peşimde koşarsın, Bana caka yaparsın. Paranmı var pulunmu Neden hava atarsın. Sökük pantolonunla Moda diye kandırma. Gezerken tabanvayla, Sıkıldım diye atma. Peşimden koşup durma, Sonunda sen yanarsın. Durup durup karşıma, Çıkma sen ağlarsın. Kafelerde,diskolarda Eğlenmeyi severim. Gezmek için sokakta, Arabada isterim. Sürüp sürüp sürüştürürken, Sanma cebim delinmez. Giyinip gezerim, Vallahi paran yetmez. |
Hayalimdeki Tangolar
Nerde bir gelin arabası görsem İçim burkulur. Ne zaman şöyle bir baksam, Derinden dokunur. Gözyaşlarımı tutamam, İsyanlarımı susturamam. Vitrinde bir gelinlik görsem İçim kan ağlar, Vitrin camları parçalanır Gözbebeklerimde. İçimden kendimi hayal ederim Volkanlar patlar yüreğide, Seni düşünürüm. Sen ve ben O araba bizim, O düğün ikimizin. Ve gerçeğe döndüğümde Ölüm marşımız gibi çalınır hayalimdeki tangolar. 'Sevdim bir genç kadını 'Ansam her an adını...' |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.