![]() |
heee gelir gelir oda gelir
|
cümleten selam :D
|
kımse.paylasıma.tesekkur.etmezmı.yaaa.burda
onu.gectım.yorum.bile.yapmazmı.beee |
heytt ben gledımmm kımse yok mu sıkı muhabet yapıcak:))
|
Alıntı:
|
ewt benım ıcın gırıyosun saglık bolumune bol bol pısıkolojık seyelr acmıssın saol tek tek okuycam umarım bı ıse yarar atakan yok mu??
|
Önemli değil niket severim paylaşmayı ;) Atakan denilen adi adam bana nispet yapar gibi balkonda arkdaşla içiyorz dedi...Beddua ediyorum şuan...İnş içtiği içkiler bensiz,karaciğerini komple götürür :)))
|
meyhaneci sarhoşum bu gece..arkamdan dedikodu yapmayın please.az sonra gelecem alacam zati ifadenizi.şuan için ALKOLİK HAREKET ENGELLENEMEZ öbdüm
|
slm ahaliiiiiii ben geldimmmm :) hahahaha eeeee dawul zurna çalmıonuzmu :p
|
aynen bende dedım aama gelcem dıyo zoom olursun ıns de senle sole bı kafa yaparız dımı lemm:)))
|
herkese bir kez daha selammlar kankalar
|
la yeter daha günde 30kere slm veriyorsunuz :D:D:D
ciklet senlede içeriz bir gün günler torbaya girmediya :D:D:D |
hee olm sen gel sakız felan toplaşır içeriz tabi :)))
|
meraba arkadaşlar yaw bi konu bulunda muh. edelim :D
|
wallaA..Katılıorum.sana
|
bütün tanıdıklar da burda..napıyorsunuz?:)
|
konu bulmakta zor insanın aklına gelmiyor :O
|
gelmez mi hemen sölim :) isimler neler hahaha en basiti bu :) oooo mete babacan hoşgeldin :)
|
kanka.net bu geceyede yetişmeyecek galiba :D
|
eroll olm ism yaz :D bırak kanka.neti açılmaz o bu hafta sanırım :( neyse burdan dewam o piti piti kim çıktı sen çıktın niket nerdesssinnnn
|
erol işte abi erolll benim ad bu senin ki ne sende yazsana :D
|
zuhahaha ok babacan ben kızdırmak için sormustum herşey ortada yani :p
|
sadece ikimiz kaldık kanka galiba ;)
|
he walla buraya bizden başka kimse gelmicek sanırım bende ..... memnun oldum kanka
|
tamam cazalı kankam bende memnun oldum ;)
|
ne cezalısı olm ben spawn5 zuhahaha
|
tamam öyle olsun yaaa ne önemi var nicklerin şimdi :D:D:D
|
zuhahaha haklısın ama inanki ben spawn5 im yani cezalı olsaydım jan2006 da üye olmustum :p deilmi yani bazı arkadaşlar yeni üye ye o manada söledim :D
|
oke kanka ya ha cezalı olmuşun ha spawn5 ne fark eder dimi bu arada burda flood serbestmi yaw banlamasınlar bizi :D:D:D
|
Serbest kanka yaw adı üstünde muhabbet et :p nidek bizde edioq puhahah takıl takıl :D takılalım yani bu :D de burd işe yaramıor :)
|
evet yaw oda doğru buranın tek negatif yanı adultun serbest olması
|
olsun be kanka adulta takılma olur biter ben takılıommu aaaa takılıon dersen ayıp edersin hiç mesajım yoq :D
|
yok ama kızlar felan var sitede onlara ayıp oluyodur ne bilim yada ben geri kafalıyım yaw :D
|
sende haklsın be kankam ama görmek isteyenede engel olunmaz deilmi ? walla karışamayız sen takılma gerisini boşwer :D bende takılmıom hiçççç işim olmaz :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
zuhahaha babacan bi sus yaw ::biggrin: yalanımızı ortaya çıkardın hehehee |
Alıntı:
vay be kanka takılıyosan söyle ya önemli değil :biggrin: |
zuhahaha ara sıra bakıoz kanka yaw :D
|
olur kanka olur ne demiş cem yılmaz insani bir ihtiyaçtır bu olay :biggrin:
|
Puhahhaa görendeki derki erol hiç bakmıor :p kesin sende bakıon ama msj yazmıon o ayrı hahahahaha
|
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.