![]() |
Sakladım Sevdanın Rengini
sakladım sevda rengini resmini zamandan senin düşmesin gözlerine kor ateşi özlemin acısı ayrılığın sancısı beklenenin zirvesinde soluklan bu sevdalı bedenin düşün ki yanımdasın can noktasında anın bir kış boyu özlenen büyülü bir baharın sevdası yücelerin izinde yıldızların bir düş olsa da yeter öykülerimde ısın... Güzin Eye Dündar |
Sana Muhtacım
senin gezgin yüreğin sevdaya doyuyorken ben güzeller içinde güzelliklere açım senin ela gözlerin başka göz arıyorken benim mahzun yüreğim yalnız sana muhtacım. Güzin Eye Dündar |
Sen Yoksun
günler gölgelere karıştı mevsimler değişti hüzün yağmurları gözlerime yağdı sen yoksun seni beklettiğim sokaklar adresim oldu ayrıntılar her köşebaşında ............................sen duruyorsun, gördüğüm en güzel yüz, sen gözbebeklerinde, ben gülüyorsun, bir bebek gibi masum kaderle gelen biz aldattık zamanı biliyorsun Güzin Eye Dündar |
Sen Ne Çok Şiir Bıraktın İçime
Sen ne çok şiir bıraktın içime derme çatma bir masada ve parmaklarımın ucunda buldum aklımı ve söyledim şarkımı sivri bir kalemle çizdim satır aralarını başak tutmuştu ekinler güneş yan yatmıştı üstüne yol bilmez ayaklarını alıp gitmiştin sen ne çok rüzgar bırakmıştın içime anarşist bir şiiri sorgularken ve doğuyu seyrederken gölgem batıda kümelendin en dokunulmamış andı doğru zaman, aklıma geliverdin. Güzin Eye Dündar |
Senden Sonra
senden sonra değişti renkler gökyüzü mavi değil istersen al renkleri gri geceyi bırak gönlün nasıl isterse öylesine uzak gezgin,bencil, umarsız mevsimlere ak kesmiyor içimi soluk gölgeler uzaklar içimde keskin bir bıçak gül renkli sabahları iklimleri al beni bana geri ver ruhumu bırak… Güzin Eye Dündar |
Sensiz zamanlara yasaklandı aşk
utancıyla kıvranma son dönencenin yıldızları saçına takta öyle git, simsiyah geceyi ardına bırak bu ateş çemberini yakta öyle git, sensiz zamanlara yasaklandı aşk hüznünü gölgelere salda öyle git, sevdayı hüsranla kalbime bırak körfezin ışığını çalda öyle git, kalbi hiç atmıyor yorgun bedenin hayat bitti ardından sanki gidenin, gönlüme bu denli zulum edenin Tanrım/Başın göğe erdir tut benden uzak... Güzin Eye Dündar |
Sensizliğe Gittim
değiştim kaçıncı kez kimbilir hayatın anlamını sildim saçlarımda rüzgar dağlara gömüldüm. sevda biriktirdim saydam gözelerinden kendime sakladım kaç yüz ağladı ötelerde senin için ne diller dokundu suskunluğuma renklerden öyküler çaldım tutku ektim gizli bahçelere ağaç kabuklarından heykeller yaptım sevgiye benzesin diye ölü güz adımlarını şiirlere ilikledim kızıl sarı yapraklarla düştü gözlerim ben sensizliğe gittim üşüdüm... bilmedin.. Güzin Eye Dündar |
Ses / İndi Uçurum Rengi
ses / indi uçurum rengi yaprak sırtı gibi keskin yaş / l /anmıştı sesim ince ve kırılgan bir söze giydim yüzümü bir kanat gökyüzü gergin kapıdan üzgündü pencere serindi yüreğim kızgın ayaklarımdan arındım ıslak dilinden yağmurun şimdi! güneş olacağım yüzüme eşiğimde gül renkli sabah ve… ezberimde hayat… Güzin Eye Dündar |
Sesini Canım çekti.
kaç zaman düştüm ardına düşlerimin öyle savunmasız ürkek ya kırılgandı yürek ya incinmişti sevmek güneşle doğarken yağmurda üşümek tutunduğum daldan sürüldü hayat bir sis içimden geçti tam yalnızlığa alıştım bitti... derken bahara çiçeklendim sesini canım çekti. Güzin Eye Dündar |
Sevda Küle Döndü
donmuş nabzımdaki kan inkarda yine demirin şekli ateş nefsime üfle sil perdeyi gözünden çaresiz düşme tüm yollar tükeniyor vakit kalmadı sevda küle döndü de payın almadı duraksız bir yolculuk derdine düştüm kimseye yok demedim aşkla bölüştüm bir zeytin dalı gibi har a dönüştüm tez söndü ateş kül kaynağa varmadı Sevda küle döndü de payın almadı... Güzin Eye Dündar |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.