![]() |
Bir Başka Doktor
Doktor, biraz duraksadıktan sonra : -Gerceği fazla saklamak istemiyorum, dedi. Bence hastalığınız şifasız.. Son bir arzunuz varsa söyleyin. Mesela birini görmek istermisiniz? Hasta yatağından güçlükle doğruldu. -İsterim... isterim elbette, dedi. Hem de çabuk... -Kimi çağıralım? -Bir başka doktor... |
Üstünü Arayacağım
Doktor, hasta yatan dedeye: - Sizde şeker var, dedi. Bunu duyan Orhan, dedesinin üzerine atıldı: -Hiç anlamam, dede! Üstünü arayacağım. |
Doktorun İyisi
Kadının beşinci kocası ağır hastalanmış.Adam korkunç ağrılar içinde kıvranırken kadın telaşla söylenmiş : -Hemen gidip bir doktor çağırayım! Kocası : -İyi ama, demiş, bari doğru dürüst bir doktor çağır. İyi bir doktor olduğundan emin misin? Kadın : -Emin olmaz olur muyum, demiş.Ölen kocamı da aynı doktor tedavi etmişti!... |
Bir Gün Daha
Doktor: - Tam zamanında geldiniz, sizinle konusmam lazımdı. Hasta: - Niye doktor, çok mu acil? Doktor: - Hayır, bir gün daha geç kalsaydın zaten kendiliğinden hallolurdu. |
İlk Ameliyat
Ameliyat odasında doktorla hasta konuşuyordu. Hasta: - Aman doktor, çok korkuyorum. Ömrümde ilk defa ameliyat olacağım! Doktor: - Korkmakta haklısın, bende ömrümde ilk defa ameliyat yapacağım! |
Doktorlar
Bir İngiliz doktor diyor ki: -Tıp bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz bir adamın beynini alırız ve başkasına koyarız ve onu altı haftada iş arayacak hale getiririz. Alman doktor diyor ki: -Bu hiçbir şey değil; biz bir adamın beynini çıkarırız ve başkasına koyarız ve onu dört haftada savaşa hazır hale getiririz. Amerikalı doktor da diyor ki: -Beyler siz çok geridesiniz. Biz Teksas’tan bir beyinsizi aldık ve beyaz saraya koyduk. Şimdi ülkenin yarısı iş arıyor, yarısı da savaşa hazırlanıyor. |
Liste
Adamın birini kuduz ***** ısırmış. Ama adam çok vurdumduymaz olduğu için, bugün iğne olurum, yarın iğne olurum derken iş işten geçmiş. Doktora başvurup da kuduz olduğu gerçeğini anlayınca hemen bir kağıt kalem isteyip uzun uzun bir şeyler karalamaya başlamış. Doktor uzun süre beklemiş hayretle sormuş: -Vasiyetnameniz bu kadar uzun mu? -Vasiyetname hazırladığımı söyleyen kim doktor? Ben ısıracağım siyasilerin listesinİ yapıyorum! demiş. |
Şişeyi Evde Bıraktım
Doktor muayenede hastasına sordu: -Sigara içiyor musunuz? Hasta: -Elbette, dedi. Ve cebinden sigara paketini çıkararak ikram etti. Doktor reddetmedi, ikisi de sigaralarını yaktı. Doktor muayeneye devam etti: -İçki içiyor musunuz? -Aahh be doktorcuğum! İçerim, ama ne yazık ki şişeyi evde bıraktım. |
Artık Takmıyorum
Adamın biri şidddetli ishal şikayetiyle Çapa Hastanesine başvurur. İşlemleri devam ederken karışan kağıtlar sonucunda adamı psikiyatri servisine havale ederler. Aradan 15 gün geçip taburcu olma günü gelince arkadaşı bizim adamı karşılamaya gelir. -Nasıl oldu geçti mi ishal? der arkadaşı. Bizimki ise : -Hayır geçmedi ama artık takmıyorum. |
Beslenme
Anteplinin biri doktora gider. Kalbi ve kilolarıyla ilgili şikayetlerini iletir. Doktoru tavsiyelerde bulunur : - Bundan sonra beyaz et salata türü yiyeceklere ağırlıklı beslen. Hasta sorar : - Doktora dediklerinizi yemekten önce mi sonra mı yiyeceğim. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.