![]() |
Gittiğine inansam dönmeni beklerdim
Köhne gemiler geçiyor içimden Hangi sokağa dalsam hangi kapıyı açsam Ardında sen Hep sesine bir kulaç kala boğuluyorum Bilmem sen mi erken demir alıyorsun Ben mi geç kalıyorum Ellerimi bıraktığın yerden Çığlar yuvarlanıyor ta şurama Her gece fırlatıp denizlere Yitirilmiş tebessümleri Bir cigarayla parmak uçlarımı öldürüyorum Çürümüş rüyalardan arta kalan mirasınla yolcusuz yollara döndüm alnımdaki girdaplar şimdi kan tarlası |
bir ressamın fırçasından damlayan hüzündüm, bazen..
bazı akşamlar kelebek uçuşları olurdu tuallerde TİBET'e yolculuk yapardık resimlerden resimlere bir kara parçasından diğerine bu o kadar kısa sürerdi ki bir gün, bir dakika, bir an... bir an hayalperesttik seninle gizlice kelebek olurduk bazı ******* resimlerden resimlere.. |
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim.
Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak…. Bu yazı için etiket girilmedi |
aslında sana söylemek istediğim çok şey vardı
mesela keşke bu kadar büyük sevdirmeseydin kendini… neyin bedelini ödediğini bilmiyorum. herşeye rağmen sana da kızmıyorum. kızamıyorum… acım durulduğunda bir şarkı söylerim belki. belki o zaman anlarsın. bunca hüzün bizde iyi durmadı ve bu ayrılık bize hiç yakışmadı… Bu yazı için etiket girilmedi |
Yürüyorum gecenin bi yarısı bomboş sokaklarda
Sağanak bi yağmur eşlik ediyor yokluğuna Hafif bi rüzgar var oda elimdeki mektubuna düşman. Ben sensizliğe kolay kolay alışamam Kendimi yoksaydım hayattan Şimdilerde yatağımdan hiç çıkmıyorum Güneşin doğuşunu değilde batışını izliyorum Çünki her yok oluşta kendimi buluyorum Odamın perdelerini hiç açmıyorum Ruhum bedenimi terk etmek istiyor. Hayattaki son demlerimi yaşıyorum Sokaklar bitmiyor bi labirent gibi gittikçe kayboluyorum Kimsem yok gibi hissediyorum, yorgunum artık Bu gecede bulamadım seni Yine matemde yüreğim Umutlarım tükeniyor artık Her şeyi bitirdim ve gidiyorum yine adresi olmayan yollara… |
Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi?
Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda |
Mutluluk güneş gibi, bize doğacak
Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
Biliyorsun çok çektim, felek elinden
Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim |
Yenİ AŞklara Yelken AÇtim
Gerİde BiraktiĞim Onca Anilarimin Üzerİne Kocaman Bİr Yalan Yazdim Sende Kalan Acilarima Yaralarima Artik Yoksun Şİİrlerİmde Hayatimda Bende Kalan AŞkinda Kalmadi Artik Artik Yoksun Anladinmi? UnutuĞum SÖylenemez Ama Unuturumda Adini AĞzima Bİle Almam Bundan Sonra Sende Unuttun Zaten Daha Benden AyrildiĞin GÜn Bİtİrdİn!!! Yazik Nekadarda MerhametsİzmİŞsİn Daha YaŞayacak Bİr Kalbİ Can ÇekİŞtİre ÇekİŞtİre ÖldÜrdÜn Bİlİyormusun Artik Bendede Yok Merhamet Kendİn |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.