![]() |
Aşkın Hatırına
Yalnızca ağlıyordun gitmeliyim dediğimde Çaresizlik gözyaşları akıyordu gözlerinden Nasılda biçareydi bakışların nasılda bitkin Kurulamayan cümlelerin ağırlığı vardı ikimizde de Beraberken köreliyorduk ayrıyken aşka doyuyorduk seninle İkimizde açtık sevgiye ilgiye ve gerçekliği içinde saklı aşklara İşte bu yüzden seninle ilk karşılaştığımızda önce birbirimize değil de Aşka ilgiye doyma çabasına girişmiştik Hani birbirimize sarılırken iç içe geçerdik Saki o içtenlik olmazsa kaybolacak aşk Ve biz bir daha bulamayacağız onu Halbuki daha aşkı yaşamaya başlamamışız ki kaybedelim Önce hayatın bize vermediklerinin öcünü almışız birbirimizden Aşkı ve beraberinde birbirimizi tüketirken Gitmeliyim artık dedim hem de çok uzaklara Sen bunu hiç istemezken yüzüme bakıp ta Beni bırakma bile diyemedin Çünkü boğazında düğümlenmişti cümleler Oysa gözlerin beni bırakma diye haykırıyordu Bu defa sırf aşkı yaşayacak olmanın hatırına Seni değil o güzel gözlerini dinledim Esra Salihoğlu |
Avare
Hani bazen ağlamaklı olursun Bütün hüzünler bir olur seni ağlatmak için Beni duy ve bil ki bu haldeyim Daha ne kadar uzak olabilirsin ki bana Mutluyken sakladığım bütün hazin anlar Yaşanmayı bekliyorlar hem de sabırsızlıkla Gökyüzünde kendini bilmez bir hava Ne gündüz mavisi ne de gözlerin gibi kapkara Ay seninle seyrettiğimiz gibi değil ki Anlatamam herşey nasıl da tatsız sensizken Bana aşk eziyetini çektirmeye ant mı içtin sen Bu avare halimle sensiz daha ne kadar yaşarım bilmem Esra Salihoğlu |
Aylak Ve Sana Aşık Kalbim
Sensiz geçen günlerimde bile seviyordum seni Kalbim tüm aylaklığıyla gezinirken aşk sokaklarında Hiç görmediği seni arıyordu aslında Tanımadığım gözlerde yıllardır hiçbir çaba göstermeyip Sadece beklediğim tanıdık aşk bakışlarını arıyordum Sanki aşk saklı kalmıştı kalbimin bir yerlerinde Senin çıkıp gelmeni beklemiş bunca yıl, sabırla Ya da ben bilmediğim bir aşk için kutsal bir Emanet gibi hapsetmişim aşkı kalbime Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmamış Bu saatten sonra yaşanacak aşktan Ne hayır gelir diye düşünmemişim Ve beklerken seni aşkıda sahipsiz bırakmamış Onu zamanın sahiplerine armağan etmişim Sonra hayat tıpkı bir ödül gibi sunmuş seni bana Bende hayat bana yıllar sonra kıyak geçti diye sevinmişim Hemde çok, ve aşkım için ilk kez borçlu kalmışım hayata Sen gelmişsin diye bu kez yalnızca seninle yaşamayı istediğim Ve kendi hayatımın en güzel saatlerinden kesip biriktirdiğim Bir hayat benim için yolun yarısında yeniden başlamış Esra Salihoğlu |
Aynı Yaralar Aynı Dünyalar
Yaralarımız aynıydı seninle yaralayanlarımızdı farklı olan Güzel olduğu zannedilen aynı dünyaların Tüm çirkinliklerini gören farklı insanlarıydık Gözyaşları içinde boğulmuş hayatların Zorunlu ama isteksiz sahipleriydik Kovulmuş gibiydik güzel hayatlardan Dışlanmışlık sinmişti üstümüze Sanki alnımıza yazılmıştı birşeyler ve Bakışlarımıza kadar kazınmıştı çaresizlikler Bütün reddedilmişlikleri yutkunmuş Bir bedeni taşıyorduk kendimizle Canımız acımıştı sonuna kadar Ve kanatılmıştı bütün yaralarımız Üstelik kabuk tutmalarını beklemeden Yenilerini açmışlardı hayatımızda Ayrı yerlerde aynı acıları çekerken Aşkın eksikliği de başka bir yandan Yakıyordu canımızı hemde çok Biz hayatın yorduğu insanlardandık Hayatı yormayı başaranlardan değil İşte bu yüzden baktığımız her yeni yüzde Bambaşka sürprizler arıyorduk Hayatımızı değiştirecek insanı bulmak umuduyla Gördüğümüz güzel yüzlere kanıyorduk Sonrasıysa daha büyük hayal kırıklıkları Daha az umut ve fazlasıyla boşluktan Başka birşey olmuyordu Ve ben anlıyordum ki ayrılıklar mutsuzluklar Sonu görünmeyen hüzünler Birikmiş aşk acıları hep bizden yana Hayatsa terk edip gidenleri Yeniden mutlu etme çabasında Esra Salihoğlu |
Bebek Rüyalarım
Bebek rüyalarımda kaldı bütün gülüşlerim Bilmeden seni 23 yıl öncesine ertelemişim Suçlu heyecanların mahcupluğuymuş gözlerime sinen Her uyandığımdaysa mavi bir geceydi karşıma dikilen Gördüğüm güzel düşler kandırmış beni meğer Bu baharın bana hediyesiyse dağınık bir keder Sensiz gördüğüm her rüya mecalsiz ve üşüyor Kalbimin kolu kanadı kırık şimdi sensiz titriyor Ahh bir bilseydin acı yudumluyorum çaresiz Hayatla aram yok yaşatacaklarını bekliyorum sessiz Aşkla biraz iyiydim ama şimdilerde yine geçimsiziz Bu kentin her yanına senin kokun sinmiş yalnızca Sen git ben içime çekerim bahar kokunu ardından Bu şehre bırakmam ne varsa senden artakalan Gece acıyor halime ve git diyor sevdiğin nerdeyse Nerdesin bilmiyorum ama birdenbire doğuyor içime Ve adım adım ilerliyorum hiç tanımadığım yerlerde Bakıyorum uzanmışsın üzerinde toprak, örtü niyetine Hani sana demiştim ya nerdeysen yerim orasıdır diye Uzanıyorum yanına bize dokunma diyorum kara geceye Ömrüm boyunca her şeyi seninle istedim ölümü bile Bu yüzden hiç yanmıyor canım şimdi aramızda yok mesafe Ellerinden tutuyorum sımsıkı ama bakıyorum buz gibi Yinede mutluysam eğer hala ayrılmadık budur sebebi Sonunda el ele öldük bak ölüm bile gülümsüyor halimize Sensiz kalan ömrümü bilmeden yaşamaya devam etmektense Beraber ebediyete kadar yan yana uyurum seninle aynı yerde Esra Salihoğlu |
Ben Diyarbakır'sam
Sevdiğim eğer ben Diyarbakır’sam Sende benim hiç eskimeyen surlarımsın Zamanla belki biraz yıpranmışsın Ama güzelliğin hala göz kamaştırmakta Amed caddelerine uzanmışsın boydan boya Yoldan geçenler hayranlıkla bakıyorlar sana Bense kıskanıyorum seni haberin yok halbuki Uzanabildiğin kadar uzanmışsın yükseğe Sanki bak aramızdaki farkı gör dermişsin gibi Zaten oradan beni fark etmen o kadar zor ki Yanına gelmek istiyorum ama imkansız Aramızda bir dağ boyu yol engelliyor beni Seni seviyorum diyor ve bağırıyorum yukarı doğru Senim yankılanıyor burçlarında dalga dalga Ardı sıra ayırt etmeksizin surlarının her bir taşında Lakin iç içe olsak ta sen duymuyorsun bu aşk garibini Oysa ben sendeyim sense benim ta içimde değil mi Senimi severim sandın deyip küçümsüyorsun koskoca amedi Fakat biz bir bütünüz ben olmasam nereye gideceksin ki Sonra kalkıyorum ayağa yavaşça ve alıyorum kentimi Vazgeçiyorum barınağın olmaktan gidiyorum kendimden Ve aşkın uğruna bir şehri sürüklüyorum arkamdan Her şeyim olsan da tarafımdan hep sevileceğini sanma Yıkılırsın bir gün ve ihtişamın özenir bir toz bulutuna Yıkılan taşlardan ibaret olduğunda asla dönüp bakma arkana Çünkü amed çoktan gitti başka tarihlerde aşkı bulmaya |
Ben Sana Aşık Olacağım
Ben sana aşık olacağım. Yapacaklarımın bittiği yerde Hayatımı kalbime adayacağım Sen nerede olursan ol Kimi seversen sev Hiçbir zaman değişmeyecek bu Ben her şeyin tamamen bitti Zannedildiği yerde aşkı yalnızca Kendim için başlatacak Ve sana aşık olacağım Bunun için ayrıca Zaman ayıracağım kalbime Sana adım adım aşık Olmanın tadını çıkaracağım Sen beni hiçbir zaman Tanımayacaksın belki Ama ben buna hiç üzülmüyorum. Eğer tanıyacak olsaydın En çok beni severdin çünkü Ve sende bana aşık olmak isterdin Bundan adım kadar ve sana olan Aşkım kadar eminim Şimdilik varlığımdan habersiz Olsan da aşkımla kalbini Kendimden haberdar edeceğim Sen beni tanımayacaksın ama Kalbin çok sevildiğini hissedecek Belki yanlış kişilerde arayacaksın Önceleri beni ama zamanla sende Göreceksin ki seni en çok ben sevebilirim Üstelik benim yaptığım yarışta değil Kalbim seni kendiliğinden bu denli Sevebilecek güçte, umarım senin kalbinde Aşkımı eninde sonunda bulabilecek güçte olur Bu aşkın bir benzeride olmayacak Başı, ortası ve eğer olursa sonu Diğer aşkların devamını getirmeyecek Kaybetsek bile henüz adını koyamadıklarımızı Zavallı gibi köşeye çekilmeyeceğiz değil mi Biz seninle iki başıboş her şeye direneceğiz Ama önce kalbimi kalbinle tanıştırmam lazım. Şimdi tek çabam en güzel halimle karşına çıkmak Kalbim en güzel halini taşırken Seni onunla barıştırmak Şu an içinde küs değiliz ama Tanırsa eğer kalbin kalbimi bu hafif Buruklukta gidecek üstümüzden Belki de hiçbir zaman karşılaşamayız Kim bilir, ama bu bile sana aşık olma Fikrinden asla vazgeçiremez beni Çünkü ben öncelikle beni bunca yıl sabırla Bekleyen kalbime verdiğim sözü tutacağım Benim derdim sana sahip olmak değil ki Yalnızca hakkını vererek aşık olabilmek Sonrasında seni tanıyıp ne kadar sevildiğini de Göstermek isterim tabii ki sana ama Önce kusursuz aşka hazırlanacağım Ve her şeyimle her şeyine aşık olacağım Esra Salihoğlu |
Beraber Terk Edeceğiz Hayatı
Bu bitmek bilmeyen siyah yolların sonu nereye gider Bende yürüsem ve yolun sonunda seni bulacaksam eğer İnan bana sevdiğim her yerde yitirir anlamını mesafeler Ahh yüreğimin mis kokulu bebeği, bırakta sendeki ömrü yaşayayım Hayatın bana verdiği sınırlı günleri arkamda bırakayım Bana yalnızca gel de koşarak kalbine aşk adımları atayım Gözlerimi kırpmadan *******ce kapkara gözlerine bakayım Beni sevki seninle yetinip hayatın geri kalanına katlanayım Sana hep yanımda kal hiç uzaklara gitme ve ölme diyemem Çünkü bir gün hayata son nefesini habersiz versen bile Bil ki hemen ardından gelen ve hayatı terk eden ben olacağım Esra Salihoğlu |
Birikmiş Hüzünler
Birikmiş hüzünler içinde kaybolmuştum Hayata inat başaramamıştım bir şeyleri Yaşamak dedikleri nedir ki zaten Koca bir üzüntüler yumağından ibaret değil mi Hayatım boyunca hep karanlık ve hüzünlü Yolları seçmiştim yürümek için Üstelik yürüdüğüm yol boyunca hiçbir Sokak lambası aydınlatamamıştı içimi Kalabalıklara karıştıkça dahada köşeye çekilmiştim İçimin aynası olan şarkılar bile değişmişti Ya da her şey aynı tadını korurken Sebepsiz ben kaybetmiştim kendimi Yalnızlığıma sadece yalnızlık eklemişti yokluğun İçimde sessiz çığlıklara dönüşmüştü bütün kalp kırıklıkları Bunca şeyden sonra hayatla neden anlaşamadığımı Düşünürken yanlışı yine yanlış bir yerde aradığımı fark ettim Hayatı suçlamayı bıraktım artık, hayata hiçbir zaman tutunamadım Çünkü sana tutunamamıştım, benim için hayat senin ikinci adındı Esra Salihoğlu |
Biter mi Dersin
Çözemiyorum bugünlerde olanları Algılayamıyorum aptallaşıyorum belkide Nedense bir tuhaflık çökmüş üzerime Yeni cümleler bulamıyor içten gülümseyemiyorum Uğultular geliyor caddelerin kuytu köşelerinden Üstelik en çok uğultuda kalbimden geliyor Başımda bir ağrı bedenimde sebepsiz yorgunluklar Soramıyorum kimselere eskidende böylemiydim diye Bu denli silikmiydim hiçmi yer edinemedim hayatta Kafam karmakarışık aşktan da bezmişim herhalde Acaba sen yoksun diye mi bütün bu karışıklıklar Ne dersin bebeğim gelişinle biter mi suskunluklar Esra Salihoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.