![]() |
Aklım Hep Sende
Ne çare bulutlar benimle ağlar, Her düşen damlada aklım hep sende, Sevğine öksüz yüreğim yanar, Her an her dakika aklım hep sende, Yanımda anılar hatıralar var, Gitsende uzağa aklım hep sende, İstemeden yapılan ayrılıklar var, Kadere küskünüm aklım hep sende, Bağrıma taş bastım yüzüm gülmüyor, Masada resmin var aklım hep sende, Baksana gidenler geri dönüyor, Gel artık özledim aklım hep sende, Verdiğin çiçekler hala vazomda, Kurudu kalmadı,aklım hep sende, Çok özledim seni,dön artık bana, Her nefes alışta aklım hep sende, Şenol Mersin |
Aklımda Kalan
Özlem'i içimde kanayan yara, Sitem edip durdum geçen yıllara, Bu sevği benimle girer toprağa, O yarin aklımda gözleri kaldı, Ne olur bilinmez yıllar sonunda, Sevda'nın kementi benim boynumda, Ne gelir bilinmez bu aşk sonunda, O yarin aklımda gözleri kaldı, Sevğimi verecek birini buldum, Şimdi yokluğunda sararıp soldum, Koynuma her gece resmini koydum, O yarin aklımda gözleri kaldı.. Şenol Mersin |
Aklımdakiler!
Bekleyen senmisin yoksa benmiyim? Sanki bir bilmece aklımdakiler, Yoksa sevenmiyim,sevilenmiyim? Kafamı karıştırır aklımdakiler, Seninde aklına gelirmi bilmem! Aranan şeyler aklımdakiler, Mutsuzluk olursa elbette gülmem, Mutsuzluk korkusudur aklımdakiler, Bir şiir okurum gözlerim dolar, Şiirle bağdaşır aklımdakiler, Uzaklığı anlatır ince nağmeler, Uzaklığın yokluğun aklımdakiler, Yolların birleşmesi çok zor bilirim, Gerçeğin ifadesi aklımdakiler, Unutma mutluluğu bende isterim, Huzurun arayışı aklımdakiler, Şenol Mersin |
Aklımdasın
Sensiz geçen bir gece ölümdür bana, Önce karanlıklar çöker pencerelere, Karanlık yanlızlık demektir benim için, Her gecenin başlangıcında sen aklımdasın, Olağan şeylerle geçer ilk dakikalar, Konuşmalar susmalar, Yemekler yenilir, Sohbet edilir, Kahveler yudumlanırken, Sen aklımdasın, Sonra senden bahsedilir,yüzüm hep güler, Konuşulur, Bazan geçmişten Bazan gelecekten, Sonra seni yazarım mısralarıma,name,name, İçin için dökülürsün dizelere, Sen aklımdasın, Her an,her nefeste aklımdan çıkmayansın, Şenol Mersin |
Akşamlar
Akşamları sevmiyorum,ıssız soğuk ve karanlık, Hasretle beklediğim sabahların öncesinde, Puslu pencerelerin ardındaki yıldızlar dostum oluyor, Yapraları dökülmüş ağaçlar gideriyor yanlızlığımı, Bazan derin derin iç çekiyorum, Bazan hayalinle yaşıyorum, Akşamları sevmiyorum çünki seni bulamıyorum, Nemli dudaklarımdan ismin dökülüyor, Karanlık bir noktaya seni,biraz öteye beni yazıyorum, Sonra bir çizgi çekip aramıza,çizğilerde birleşiyorum, Ve çizgilerden bir ev yapıp,içine seni yerleştiriyorum, Akşamın karanlığında çıkan rüzgar, Alıp götürüyor bütün hayallerimi, Akşamları sevmiyorum çünki seni bulamıyorum, Dostum oluyor yokluğunda,kalem ve kağıtlarım, Hep seni yazıyorum,hep seni anıyorum, Kulaklarım çınlıyor,ıssız karanlıklarda, Ve beni andığını biliyorum,neşeyle yazıyorum adını camlara, Hep hayalinle avunuyorum,sonra mutlu günleri düşünüp, Resmine dalıyorum, Akşamları sevmiyorum çünki seni bulamıyorum, Başımı hüzünle koyuyorum yastığıma, Biliyorum tek çare uyumak sabahı bulmak, Rüyaların süslüyor karanlık *******imi, Bazan ızdırapla uyanıp seni arıyorum ama bulamıyorum, Sabaha ne kaldı şurada,biraz bekle diyorum, Akşamları sevmiyorum,çünki seni bulamıyorum, Şenol Mersin |
Alev Alev
Kalbim acılara doydu, Olacağı zaten buydu, Felek yüreğime koydu, Acıları alev alev, Boynum bükük gözüm yaşlı, Dostlarımsa yılan başlı, Felek yazmış bana sancı, Can yakıyor alev alev, Ömür boyu hiç gülmedim, Muradımı alamadım, Felek yazmış silemedim, Acıları alev alev.. Şenol Mersin |
Alın Yazım
Gökteki yıldızları sayabilirmi insan! Uzanabilirmi elleri gökteki bulutlara, İmkansızları oynamak kaderim olmuş, Hayat denilen sinemanın her perdesinde, Öyle bir sinemaki,senaryosu olmayan, Havada uçuşan kelebekler gibi adressiz, Çıkmaz sokaklarda ilerleyen bir araç sanki, Dönebilmek çok zor bu oyunun başına, Her açılışında perdenin,olmayan seyirciler, Yuhlamalarıyla nerdeler,görünmezler, Gelmeyen alkış sesi oyuncunun kaderi, Halbuki hayatın ta kendisi nereden bilecekler, Uzaklaşmak en doğrusu filmin karekterinden, Lâkin,yaşamın kendisi oynadığım oyun, Mutsuzluğun kendisi,boş salona oynamak, Elimi tutan olsa gerçeği görenlerden, Sabredip bitirebilmek,bu azap anlarını, Tek arzum kapatabilmek,geçmiş sayfalarını, Yaşam denilen zindanın kara sayfalarını, Yakıp yok etmek içindir,oynanan bu son perde, Son perdeyi oynuyor,yaşlı yüreğim yapayanlız, Küskünlüğüm tanrıya,suçlusu alın yazım, Dünyadan göçüyorum.toprağa girdim işte, Değişti dünyam ama,değişmez alın yazım.. Şenol Mersin |
Alışmak Çok Zor
Mevsimsiz dökülmüş yapraklar gibiyim, Susuzlukdan kurumuş bir avuç toprak, Yıkılmış ümitlerimle hayata küsen ben, Şimdi nemlenmiş kipriklerim,gözlerim ıslak, Yokluğuna alışmak çok zor geliyor, Ağlamak çare değil,birde kahrolmak, Bağrımda kanayan derin bir yara oldun, Biliyorum uzaklardasın,boşa ağlamak, Yaşamak anlamsız garip dünyada, Yokluğunda bembeyaz oldu saçlarım, Terkedilmiş bir virâne gibiyim, Yıkıldı duvarlarım bütün taşlarım, Yoksun artık yanımda,hasretim sana, Bahtın açık olsun olmasanda yanımda, Kör olmuş kaderim,değişmez yazım, Özlemim dolaşıyor damarlarımda.. Şenol Mersin |
Anılara Saygı
Unutulmaz hatıralar, Ayrılsakta bundan sonra, Her an gelen akıllara, Anılardır bundan sonra, Bir gün elbet geleceğim, Gül yüzünü göreceğim, Unutsanda bir gün beni, Gizli gizli seveceğim, Unutulmaz hatıralar, Yaşadığım dakikalar, Akıllarda tatlı anlar, Unutamam bundan sonra, Bir gün elbet sana gelip, Gizli gizli sana bakıp, Gözlerine dalıp dalıp, Göz yaşımı dökeceğim, Unutulmaz hatıralar, Unutulmaz yaşananlar, Unutsanda bundan sonra, Gizli gizli seveceğim. Şenol Mersin |
Anlayamazsın!
Hep sevdim,inandım güvendin sana, Sevmeyi bilmezsin anlayamazsın, Sevda'mı yürekten verirken sana, Sen kazdın kabrimi anlayamazsın, Öl desen ölürdüm senin yanında, Gözümde tütersin anlayamazsın, Dolaşan kanımsın damarlarımda, Nasıl özlediğimi anlayamazsın, Sevmeyi zamanla sende anladın, Zamanın yok artık anlayamazsın, Hissettim bensizken sende ağladın, Üzgünüm sen bunu anlayamazsın, Şimdi çok pişmansın yüreğin yanar, Hiç böyle değildim anlayamazsın, Yokluğum içinde büyük bir kahır, Daha çok ağlarsın anlayamazsın, Anılar Hakim olur gözyaşım Savcı, Kestiğim cezayı anlayamazsın, Bensizken dinmezki kalbinde sancı, Sadece çok sevdim anlayamazsın Şenol Mersin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.