![]() |
Amansız bir aşk için...
Dokundu yine hüzün ellerime İçimdeki dinmeyen sızımla ben Kaldım cıkmaz düşlereme caresiz Yoklugu tadıyorum ögünlerimde Vasiyeti olmayan bir aşk için Cadelerde sessizligimle izinde Islak gözlerimden damlayan Yaşlar oluyor sellerle gelen Sarsılıyor *******im gündüze Careler umuyorum her sabaha Ya sen olmalısın yada yine sen Olmaz hikayeler biriktiriyorum Kırık kendin öykülerine yazıyorum Sevinç koyuyorum adını her zaman Yaşama olan bir sadakatimden an Tüm zamanlara yayıyorum aşkımı Belki düşler kurmadan bekliyorum ******* bitiyor gün bitmeye yakın Bu aşkın temelini arıyorum caresiz... |
Anam benim canım olan anam...
sen sarıl kolarıma annem sen kokla beni koynunda tut ellerimi sakın bırakma sen söyle sen dinle beni dileklerimin en güzeli sin sevdigim annem birtanemsin söyle sen ne istersin bu deliden ben seni anne kaybetmeden sen sev beni ellerden önce sen sar kucagına beni anne sen götür beni düşlerinde sevdiklerim olsun yanında gidelim biz kol kola mevlaya aşk dolsun yüregimizden bir damla hayat olsun anne senin canından canımlara yüce ALLAH'a ve babama tüm sevdigimiz dostlara insanlara selam olsun anne senin kalbinden dünyama... |
Anneler günü...
caresizlik sanki! yüregimin ta köşesi ey dostlar! ! gelipte geçmeyin deymeyin canımlara dönün bakın yaşanmışlara sanki cehennem ateşi! ! ! yakıyor bedeni düşleri gülümser gibi! ! bende saklı bu anlar hayatımızın günleri tutun ellerimizden gönüllü gülleri! almayın benden beni çalmayın nefisleri sever gibi! ! ! caresizlik olmasın kırmayın gönülleri sanki ölüm fani hayatın gerçegi hatırlayalım şefkati gülümsemeyi bu gün anneler günü kutlayalım biz bütün anneleri... |
Aralık'tır mevsim...
Güz geçti gecemden Talan oldum yüregimde Yerlerdeyim üşümüşüm Bir aralık ayıdır mevsim Kapanmayan yaramdır Geceden diger geceye Karlıdır yürüdügüm cadde Devriyeler nöbette İliklerime işleyen gecede Eski bir hüzünle yürüyorum Sıgınmışım geceye Saklıyorum kalbimde seni Kuşları görmüyorum Kentin üstünde sis Sarılıyorum sana Bestenle hüzünlü günlere Ben nasıl bir faniyim Deli gibi seviyorum Kurtar beni ALLAHIM... |
Ardı gelmeyen gece...
Damla damla yaşlarımla Dokun dun yine gözlerime Zaman dı durmayan vakitsiz Sahipsiz caldı seni benden Her anı aklımdan alıp götüren Serseri sallanışım kaldı geriye Yaşamak dokunmak istegimdi Sevmiştim seni öyle derin ve narin Ne cok sevmiştim gelişinde seni Ne cok düşlere yuva yapmıştım Seninle gidecektik mavi gökyüzüne Sıra sıra gül bahcesindeki evimizde... Şimdi ben ordayım Mavi gökyüzü Ve sen yoksun Gittin gideli Ellerim caresiz ve takatsiz Seni ne cok özledim... |
Ardı Gelmeyen Zaman...
Bir başka beyaz yüregim Caresizligin resminde Işıklar mor&mavi rüyalarımda Yürüyorum bastonumla Yagan büyünün diyarına Titriyor elim&ayaklarım İçimde hiçran içimde yas Durulmayan zamana&sana Bir başka umud ediyorum Zamanı yarın güzel olmalı İçimde bitmeyen heyacanla Yaşanmamış zamana düşüm İçimde hiç dirilmeyen ölüm Sabah vuruyor pençereme Cınlıyan insan seslerinde Şehir uyumamış sanki Yargılanıyor cıkarlarla İçimde imdat diyen zaman Beni de uyduyor şehre Gelip gecen insanlara Cevapsız bulmacayla Herkeze günaydın diyorum Bu gün her zaman gibi aydın Soruyorum cevapsız sorularla! ! Aradıgımız hürriyet nerde? Huzura vardıgımız yürek? ? Ya gercegimiz viçdanımız? ? ? Aradıgım aşk zamana Yaşadıgım bütün dünyaya Zaman seyran olmuş gidiyor Arkadan bakmayın dostlar Tutun ellerinizle birilerini O Birileri bizler olsun Bizim evrenimizden biri bir fani... |
Arifedir özlem...
Bu gün tatdım sevinçi Dogmamış bir cocuk tu İçimde durmayan sevgiyle Bayrama elçi oldu arife İçimde sevgi dolu bir dünya Neşe içinde sevinerek oyna Büyük umutlardı kanatlanmış Sürükleyen martılardı maviye Bayarama arife bu gün bayrama Sevindirdi babam iskarpinle Annem kazak almış cok güzel Kardesimde geldi uzaktan Masayı kalabalık yaptık eskisi gibi Tabaklar sevinç doldu yüregimde Cocuk adıyla hüzünsüz bir gündü Bir bayramı daha gördüm Niçe mutlu niçe yıllara Dolu dolu mutlu bayramlara... |
Asılsız intiraf sevdigim...
eriyen geçmişimdeyim dayanılmaz yüregim acil bekleyiş günlerim care umar saatlerde sensizligin yellerinde yersiz düşlerimdeyim sevdigim senin için senin bilmeni istedigim nefretim sensizligin hüznündeyim bir kalem cizgisinden ince koparcasına telaşım o ana dayanmak isteyen benligim o an fısıldayan serseri yelde içimde calan saz telinde her birimizin bir parcası kayıp yakıp yıkılıp gidilircesinde sevgimin nefesinde tuttum seni ve beraber sevdiklerimizi sevdigim sevdigim sevdigim nefretimle yaşlandıgım yerdeyim bıraktıgın yelde ansız o anda nefesimi tutdum rüzgarındayım uzanmış yerde gökyüze bakarcasına her bir hüzündeyim sevdigim senden kalan bana... |
Aşk''lara hatıra...
dayanmışım haykırışlara kimileri ihtiraslarında durmayan yaralar sanki her gün istila politikalarla dayanmaya calışan aklımla ıslak gözlerim sokakta ah gönlümün feri aşkım! son gördügüm sonmu? sagdı soldu hayat yordu bir sevgiden sevinçe bir hüzünden diger güne tutunamadım ben bu aşka ne gidenlere nede gelenlere içimdeki benligime sitem kimi papatyalar kopardım olmadık fidanlar dikmiştim meger mektuplar yazdım günlere hayattı durdurulamayan zaman ben bu aşka tutuldum ölesiye gidenlerin ardından bakarken gelenler caldı yangınları ucurumlarda oldu duraklarda durduramadım zamanı ve aşkı ne gidenler beni bıraktı dünde nede gelenler yakamı bıraktı aşktı beni benden eden yangınımı sürgünleyen istila günlerden hatıra yangın aşkıma anama babama ben hep sevdim ey ulu dünya sıgmadım sıgamadım ben doymadım doyamadım ben aşka sevdaya dayanışmaya dost dost sevda niçe aşklara hatıra... |
Aşk affetti seni sevgili...
Sevgili aşkım anlatamam sana ben Kırıl hayallerin eninden boyuna kadar Ben bu günlerde sensiz olamadım Olamadım cünki yıpranmışım senden Sevgin inçitmiş bütün sevinçlerimi Yeni birine daha dokunamadım ben İzler sürüdüm izinden sevinçlerimle Umut ettim doguşunu güneşten Uyuyamıyorum senin düşüncenden Ah zamanın sonsuzlugu yoruyor beni Yorulmuş düşenceler yanlızlıgım bu yüzden Gidiyorum gündüz gece gözlerimden Dalıyorum uzaklara mavi mavi gökyüzü Rüyalarımı hatırlamıyorum sevgili ben Kitapları tozlu rafta bıraktım dünden Yürüyorum izinden ölüm cıglıklarına Ah zamanın sonsuzlugu faniligimizde Anılar bıraktık dünyaya ardımızdan Sevinçler bıraktık hüzünlerimizden Bu gün hatırla sevgili beni bir care ol Kırık sevinçler bırakmadan gidelim Gidelim mavi gök yüzüne huzurla Aşkla varalım rabbim huzuruna kollarına Hadi tut sevgili ellerimi benimle gel Gül kokan dünya diyarına aşk olsun adı Sevinçte olsun hüznün yanında aşkım Varalım sonsuzluga dostlar şahit olsun Niçe aşklar unutulmadan! gidelim biz... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:27 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.