![]() |
. Bir Güneş Gibi Doğdun
Sen haktan bir lütuftun Ben senden bi haberdim Ümidim tükenirken Bir gece çıka geldin Ya Resulum Ya habib Sensin derdime tabip Sana öyle sevdam var Yazamaz hiç bir katip Bir güneş gibi doğdun Bir nefes gibi oldun Seninle hayat buldum Adınla şifa buldum Ya Resulum Ya habib Sensin derdime tabip Sana öyle sevdam var Yazamaz hiç bir katip Müjdeler dolu geldin Bir ışık oluverdin Sendeki beni buldum Ve ben sen oluverdim Ya Resulum Ya habib Sensin derdime tabip Sana öyle sevdam var Yazamaz hiç bir katip Şadan Yenişafak |
. Bu Nurlu Kervan
Hasrettir hasret bu gönlüm sana Bir ışık sevda bu kervan bana Hancıda göçtü yolcuda sana Varmı binmeyen bu son kervana Öyle bir devran bu nurlu kervan O kervancıya kara sevdam Mekkede doğdu rahmet güneşi Kisrada söndü küfrün ateşi Onun nuruyla ışıdı alem Hatrına Allah koymadı elem Öyle bir devran bu nurlu kervan O kervancıya kara sevdam Sıddıkı ekber dostu yariydi Ömerül faruk yare yar idi Hazreti Osman nura gark idi Küffara cenkte Çare Aliydi Öyle bir devran bu nurlu kervan O kervancıya kara sevdam Hasan Hüseyin derdim dermanım Ceddini sevmek emrin fermanın Sendeki ahlak ruhul furkanın Başımın tacı şefaatkanım Öyle bir devran bu nurlu kervan O kervancıya kara sevdam Evladı resül bir çınar gibi Dalları sardı mağrib maşriki Ehlibeyt aşkı sardı kalbimi Sahibül zaman kalbler tabibi Öyle bir devran bu nurlu kervan O kervancıya kara sevdam Tabibi bulan habibi bulur Yolcuya azık hancıda olur Dosta dost olan yitiğini bulujr Hancılar bir gün yolcuda olur Öyle bir devran bu nurlu kervan O kervancıya kara sevdam Mahsülün vardır harman zamanı Ayırır ehli sapla samanı Bir gün gelirse varma zamanı Hak nasip etsin bize imanı Öyle bir devran bu nurlu kervan O kervancıya kara sevdam Şadan Yenişafak |
. Salat Ve Selam Sana
Sen asri saadet mevsiminin baharısın Kuruyan toprağımda rengarenk solmayan gülleriyle açan Sen inci inci yağan yağmur taneleriydin Diriliş muştularıyla gönlümdeki kuraklığa Sen son nefesimin şehadetiydin Adıyla yazılmış adınla Sen sevdanı burak ettin Livaul hamd sancağına sıratı göstermeden götüren Mizanımsın şefaat Ya Resulallah yakarışımı Günahlarıma ağır bastıran Sen ruhlar alemindeki bela deyişimdeki sırrım Sen gizli bir hazineydimdeki onsekiz bin alem Sen havzının başında ebedi susuzluğumu gideren Burnumun ucunu bile göremiyecek kadar körken ben Hatırına Cemalullah ne büyük bir kerem Daha ne isteyeyim sen varken Dile benden ne dilersen desen Sen bir lütuf Sen bir ihsan Ve Baki olan Allah bize Kafi Hamd Alemlerin Rabbine Salat ve Selam sana Ya Resulallah Şadan Yenişafak |
1 Açarsın Elini
Açarsın elini ona hak diye Bu günahkar halime rahmet et diye Eller semaya gönül kıbleye Güç ver Allahım kalpten tövbeye Şadan Yenişafak |
1. Ezanlarla Birlikte
Her ezanla başlar yepyeni bir yolculuk Sende tekrar ederek bu sefere bir yol tut Ezanlarla birlikte o sesler yükseldikçe Şahit olur melekler sen şahitlik ettikçe Dolaşırken alemi arşı ve semaları Meleklere haz verir kulların nidaları Ezandaki ikrarı namazla tastik eder Seccadeden yolculuk Miraca devam eder Tek bir ile birliğe dirliğe davettir bu Salahta Felah verir sen dedikçe Mevlam Hu Ebedi alem için nimet olan kulluğu Nekadar kolay etmiş Rabbim bu yolculuğu Şadan Yenişafak |
1. Allahı Bir Sevebilsek
Gönlü olmayan insanın Gözündeki saray değil En sevgiliye sevgili Olmak hiç kolay değil Bir dilekçe kapısıdır Çalmasını bilirsen Hazinesi çok boldur Almasını bilirsen Zamanlar bize lazım Yarın varmı belli değil Allahı bir sevebilsek Gerisi hiç sorun değil Şadan Yenişafak |
1. O En Güzel Sevgi İnsan Sevgisi
O sevgi başlamış rabbul alemde Habibinin sevgisi cümle alemde Kalplere nakş olmuş sevmek hasleti İnsanlarda sevmek allah vergisi Kimisi kucaklar sarar özlemle Kimisi kucaklar seven gözlerle Yeşersin solmasın bütün özlerde O en güzel sevgi insan sevgisi Şefkatli olmalı analar gibi Sarmalı sormalı her bir garibi Sevgiler aratmaz bazan tabibi Çare olur dertlere insan sevgisi Selamlar sevgiler sarsın dünyayı Hoşgörü süslesin artık rüyayı Hatırına yaratmış güneşle ayı Rabbimden bir ikram insan sevgisi Bakmayın köyüne kaşı gözüne Her hali benziyor özü özüme Dolmasın bir daha yaşı gözüne Tüm alemi birleştirsin insan sevgisi Şadan Yenişafak |
1. Canlar Namlu Ucunda
Dostlar hep dostluk bulur Dostluklar ocağında Dostluklar mayalanır Dostun dost kucağında Vatanın her ili Belki her bucağında Herşeyimiz vatan için Canlar namlu ucunda Şadan Yenişafak |
12 Eylül Öncesi
Kurtulacak Olan Vatanımsa Kurtaracak olan Düşmanım Olsun Şadan Yenişafak |
2 Akrostiş (cennetyeli)
Cennetteki yelini içime üfürürsün En sevgili nebinle kemale götürürsün Nedamatten perişan biçare bu gönlümü Nadide çiçek açan güllere döndürürsün Ehlibeytin ile bize hayat ömürsün Tutunacak dalımsın yüzümü güldürürsün Yeşeren bu gönlüme sen su gibi yürürsün Ellerinden tutupta verilen hak sözümsün Leylayı sebep edip cemale götürürsün İçimde gerçek aşkım sen güllerin gülüsün Şadan Yenişafak |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.