![]() |
Birlikteyiz
Ayrı olsak da birlikteyiz Her an her yerde birlikteyiz Aşkımız için birlikteyiz Seninle ölüme dek birlikteyiz Ölsek de birlikteyiz Hikmet Güner |
Bu Bedende
Bir gün cansız da olsa bu bedende Haykırır içim hep seni bu bedende Bitmez, bitemez bu aşk bu bedende Son nefesime dek, nefes bitsede bu bedende Yazılmıştır silinmesi zordur bu bedende Yanar dağlar gibidir sönmez bu bedende Denizlerin sonsuz derinliği gibi bu bedende Son nefesime dek, nefes bitsede bu bedende Gözler yanlız seni görür bu bedende Kalp atışları yanlız senin içindir bu bedende Dudaklar hep seni hisseder bu bedende Son nefesime dek, nefes bitsede bu bedende Hikmet Güner |
Bu Dünyada...!
Bir gun cekip gittiginde senden ne kalacak bu dunyada Yasanmis guzellikler, cirkinlikler kalacak bu dunyada Doyamadan hicbir seyin tadina bu dunyada Tekrar bulusmak uzere durust bir dunyada. Sahte dostluklar, sahte gulusler hep bu dunyada Kimse gostermedi gercek yuzunu bu dunyada Hep menfaat hep cikarlar catisti bu dunyada Tekrar bulusmak uzere durust bir dunyada. Yasam hep baskalari icindi bu dunyada Soyle kendin icin ne yaptin bu dunyada Anlasilmadi iyilikler, guzellikler bu dunyada Tekrar bulusmak uzere durust bir dunyada. Hayati, insanlari sevmek olmaliydi bu dunyada Kotukler degil iyilikler olmaliydi bu dunyada Paylasmak, sevmek, sevilmek olmaliydi bu dunyada Tekrar bulusmak uzere durust bir dunyada. Hikmet Güner |
Bu Limanda
Yoktur başka bir gemi bu limanda Dalgaların sesidir çığlık atan bu limanda Demir atamaz bir başka gemi bu limanda Yanlız ikimize aittir bu gemi bu limanda Şarkılardır bizi hep mutlu eden Martılardır bize eşlik eden İlk ve sondur bizim gemimiz bu limanda Başka bir gemi olmayacak bu limanda Hikmet Güner |
Bu yerde
İçimdeki yanlızlığımı yazmak istiyorum Bir ses, bir hareket, bir neşe, bir gülücük Gözümün önünde ve baktığım her yerde Sanki bir şeyler eksik bulunduğum bu yerde Aslında baktığım heryerde sen varsın Gözlerin anlamlı gülmeklimi, ağlamaklımı Ama sessiz ve hareketsiz bakışların Bir çerçeve içinde son halin, gülmeklimi, ağlamaklımı Eksikliğin besbelli bulunduğum bu yerde Sensiz günler zor geçiyor bulunduğum bu yerde Herkesinki farklıdır ama senin bambaşka Gülmeklimi ağlamaklımı bulunduğum bu yerde Her sesin ayrı bir tonu Her hareketin ayrı bir ahengi Her kokunun ayrı bir belirtisi Ama senin kokun başka, bulunduğum bu yerde Sabırla beklerim yeterki sen amacına ulaş Hedeflere doğru güzelliklere ulaş Mutlulukla başarıyla sevgiyle dolaş Seni dört gözle beklerim bulunduğum bu yerde Hikmet Güner |
Çığlıklar
Aldım elime kalemi kağıdı Başladım yazmaya içimden gelen ağıdı Şansamı kaderemi desem Hayalemi gerçeğemi desem Öyle doluyumki nasıl söylesem Anlamak işlerine gelmez dinlemezler Varken menfaatler, çıkarlar hep benler Gözleri görmez ellerindedir hep gemler İstediğin kadar bağır çağır,kulaklardır hep sağır Duysalarda duymazlar sessiz kalır çığlıklar Hikmet Güner |
Değer
Verdim sana gereğinden fazla değer Sevdim bir kere çünki sevmeye değer Aşkım senin için hataysa eğer Verceğin ceza inan yaşamaya değer İsterdim'ki bu güzel aşk bitmesin Bizi böyle hüzünlü bırakıp gitmesin Neydi bizi bizden ayıran Sevmek güzeldir, sevgiler hiç bitmesin Şimdi mutlumusun bensiz geçen günlerde Dilerim bulursun aradığını bu günlerde Ayrılık kolay değil, zannetmeki unuttum seni Aşkım ve sevgim sonsuzdur sende unutma beni Sevdiğini sanmışken tıpkı benim gibi Kırılan gurur, eridi hisler bir mum gibi Aşkımı, sevgimi gösteremediysem eğer İnan kollarında son nefesi vermeğe değer Hikmet Güner |
Daral geldi
Düşünürüm her an seni, düşünmekten daral geldi Dalarım hayallere, hayal kurmaktan daral geldi Susadım aşkına, susuzluktan daral geldi Bitsin artık bu hasret, hasretlikten daral geldi ******* sensiz ve sessiz, sessizlikten daral geldi Benimde ister canım seni, arzuma daral geldi Yaşadım her yerde seni, sensizlikten daral geldi Bitsin artık bu hasret, hasretlikten daral geldi Özlemek güzeldir unutulmaz aşk, özlemekten daral geldi Hasretlik aşkı bağlar, ayrılık içimi dağlar Gözlerim hep arar seni, yanlızlıktan daral geldi Bitsin artık bu hasret, hasretlikten daral geldi Bugün, yarın derken takvim yırtmaktan daral geldi sene geçer, ay geçer derken Gün saymaktan daral geldi Birleşsin eller, buluşsun gözler, gözlerime daral geldi Kavuşsun artık tenler, yoksa canıma daral geldi Hikmet Güner |
Deliler gibi
Savrulsun saçların denizdeki dalgalar gibi Çarpsın yüzüme sahile vuran dalgalar gibi Parlasın yüzümde saçların ay gibi, güneş gibi Seni seviyorum bir tanem deliler gibi Alışmışım varlığına, yokluğun oldu hüzün Kış olmasada kavuşuruz elbet güzün Seninde gülecek bir gün o güzel yüzün Bende beklerim o anı bir tanem deliler gibi Ayrılık zordur, biliyorum beklemek zordur Hasreti boldur doldur şarabı bardağa doldur Tokuşsun kadehler deliler gibi Bende beklerim o anı bir tanem deliler gibi Hikmet Güner |
Deniz Kenarında
Bir yaz sıcağında oturdum deniz kenarında Daldım hayallere deniz kenarında Arabanın bozulduğu gün geldi aklıma Hani seninle yaşarken taze aşkımızı deniz kenarında Hani güneşin deniz üstündeki pırıltıları Hani martıların susmayan melodi dırıltıları Hani arabanın bozuk plak cırıltıları Hani seninle yaşarken taze aşkımızı deniz kenarında Denize bakarken canlandı bir an yaşadıklarımız Kıskançlıkmı çekememezlikmi bilmem yaşadıklarımız Film gibi gözümün önünde kare kare yaşadıklarımız Hani seninle yaşarken taze aşkımızı deniz kenarında Deniz oldu dalga dalga, bir an kızmaya başladım Deniz suçsuzdu ama sinirimden denizi taşladım Geldi aklıma işte herşey o an, oturduğum deniz kenarında Hani seninle yaşarken taze aşkımızı deniz kenarında Hikmet Güner |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.