![]() |
Aşk Kapıyı Çalınca
Ne dersen de haklısın Böyle yalnız yaşayamazsın Her günün aynı geçer Hayattan tad alamazsın ******* başkadır Aşk kapıyı çalınca Perdeler kapanır Aşk kapıyı çalınca Unutursun her acıyı Düşüp kalktığın yılları Essede başında ecel yelleri ******* başkadır Aşk kapıyı çalınca Demet Kaytan |
Aşkı Denizlere Attım
Yaşamak ölmekmiş Bunu sende anladım Mutluluk uzakmış Aynalara ağladım Oyunmuş aşk dedikleri Ben oynadım bu oyunu Hep kaybettim yolumu Göremedim sonumu Ben aşkı denizlere attım Bırak dalgalarla boğuşsun İster sahile vursun İster okyonuslara karışsın Aman aman benden uzak Aman aman gönlümden Uzak dursun uzak Demet Kaytan |
Aşkın Kanunu mu
Saçlarını okşayıp hep koklamak istedim Bu dünyada senden başka yar sevmedim Bir kır çiçeğiydin koklamaya kıyamadım Deniz gözlerine bakmaya doyamadım Alıp başımı gidesim geliyor Bu hasretten ölesim geliyor Kaderimmiydi senden ayrılmak Bu uğurda ömür boyu savaşmak Yoksa aşkın kanunumuydu Böyle sevip sevip kahrolmak Demet Kaytan |
Aşkla Severim
Ben sevdimmi aşkla severim Bedenimle ruhumla kalbimle Kanım akar gerekirse Gerekirse gözyaşlarım senin için Yalansız riyasız Ben sevdim mi adam gibi severim Kadınlığımla yüreğimle mertçe Dişiliğimi sererim önüne Maskesiz severim şarkılarımla Ben sevdimmi delikanlı gibi severim İhanet etmeksizin Parasız Senin için kışı yaşarım yaz da bile Gerekirse servetimi koyarım Canımı koyarım senin uğruna Demet Kaytan |
Aşksız Olamam
Teslim olmam kadere Şans güldü yüzüme Kim ne derse dese Tek başıma olurum deli divane Ben aşksız olamam yaşayamamki Kaçsamda aşk peşimi bırakmazki Yıllarca bekledim hep sevilmeyi Resmini sakladım yıllarca Yollarına uzandım boylu boyunca Yağmurda yağsa fırtınada kopsa Bırakmam aşkımı başka bahara Demet Kaytan |
Ay Doğar
Sana aşığım ezelden aşığım Ay doğar yüreğime ta derinden Adın düşer *******ce aklıma Pişman eder dünyaya geldiğime Sorarım kaderime günahım ne O vefasız o hayırsız nerelerde Sana aşığım ezelden aşığım Şarkımız çalar sesi ta derinden Sızlatır kalbimi acıtır içimi Alıştım ben yıllarca beklemeye Sorarım kaderime günahım ne O vefasız o hayırsız nerelerde Demet Kaytan |
Ayaz
Ayaz vuruyor camlara Güneş doğmuyor odama Ölümle yaşam arasında Gidip gelen bir sevda Bazen yıldızlar kadar uzakta Bazen bir nefes kadar yakında Seninle gündüzlerde sevgiliydik *******ce sevişirdik Yangınlar düştü yollarıma Hasretlik girdi koynuma Cennetle cehennem arasında Gidip gelen bir sevda Demet Kaytan |
Ayrılık Kapıda
Mevsimsiz yağan yağmurlar gibiyiz Sahile vuran dalgalar gibiyiz Ümitsiz yatan hastalar gibiyiz Aklından adımı silecekmisin Ayrılık kapıda geldi geliyor Elveda öpücüğü vermeyecekmisin Diz çöküp yalvarsam gitme desem Gönül sayfamızı kapatırmısın Yalnızlık Allah’a mahsus çıldırırsın Boş yollarda kaybolur yıkılırsın Kaç ömür tükendi kaç sevda bitti Kalbinden sevdayı silecekmisin Demet Kaytan |
Ayrılmaktan Korkuyorum
Ben ölmekten değil senden ayrılmaktan korkuyorum İşte bu yüzden her isteğine boyun eğiyorum Korkma sevdiğim senden gül bahçesi istemiyorum Sadece kalbinde güzel yer istiyorum Sende gördüm aşkların en güzelini Acıda olsa karşılıksız sevmeyi Kim nederse desin unutamam seni Sen beni sevmesende gönlüm sana deli Bitti diyorsun bir kalemde siliyorsun İnan hayata beni küstürüyorsun Böylemiydik yıllar önce Zaman yetmezdi sevişmelerimize Demet Kaytan |
Azar Azar
Gelip geçti yaşananlar Bitip tükendi duygular Aklımdan çıkmayan anılar Şimdi eriyor azar azar Tadı tuzu kalmadı aşkın Sen gidince cehennemi yaşadım Saymadım kaç gönüle kapı açtım Yinede yerini dolduramadım Yokluğunla karardı dünyam Sen kokuyor dört bir yanım Darmadağın duygularım Sensiz gelmiyor uykularım Demet Kaytan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.