![]() |
Aşkım
Yosun gözlerin aktı Damla damla kalbime Tatlı dilin esir etti Zamanla beni kendine Ne depremlere gebe Ne fırtınalar doğurdu Tatlı telaş içinde Çırpınır serçe kalbim Dalgalandım duruldum Bıkmadım yorulmadım Köpük köpük çoğaldım Ben hep sana aktım Kalbimin gün doğumu Gecemin güneşi aşkın Derdimin dermanı Canımın canı aşkım İlknur Çekici |
Ayırıyor Eller
Seviyorum deli gibi Ayırıyor eller bizi Ne olacak sonumuz Sen orada ben burada Anlamıyorlar beni İstemiyorlar seni Sonumuz bu günden belli Sen orada ben burada Ayıracak gelen gün Ayıracak gözlerini gözlerimden Gülecek eller bize Bakacaklar ikimize (23.12.1993/İSTANBUL) İlknur Çekici |
Ayrılmayalım
Neyi paylaşamıyoruz Nedir sorunumuz Aklımı kurcalıyor Bu aşk oyunumuz Anladım seviyorsun Biraz kıskanıyorsun Bende seni seviyorum Niye mutlu olmuyorum Sen herşeyi yoruyorsun Beni anlamıyorsun Bende kolay sayılmam Hep alttan ben alamam Sevgi anlamak demek Biraz katlanmak gerek Gel sorunlarla savaşalım Pes edip de ayrılan, Asla biz olmayalım İlknur Çekici |
Bayrağım Canım
Bayrağım Canım Bitmesin saltanatın Şehitlerimizin kanısın Atamızdan yadigarsın İlelebet bu topraklarda Dalgalanan olacaksın Bağımsızlığımızın simgesi Kanımızın son damlası Bizi millet yapan Birleştirici güç olan Senin dalgalandığın toprakta Kalmaz yalan dolan Vatana kem bakan Kurul kalbimizdeki yerine Ebediyen sen bayrağım İlknur Çekici |
Beklerim
Özledim seni Gidişinin ilk günü Bu zorunlu gitmeler Beni derinden etkiler Acı üzüntü keder Bir bir beni çevreler Genede bilirim döneceksin Beni hep seveceksin Bende seni sevicem Senden asla vazgeçmem Düşmesin sevgimize gölge Beklerim seni heryerde İlknur Çekici |
Bembeyaz Bir Güldün Sen Hüzünbaz Toprağımda
Özledim seni canım, ışık saçan gözlerini; Dünyamı aydınlatan sımsıcak yüreğini. Yıllar varki unutmadım senle dolu günleri. Demir atardık bazen; sevda kokan limanlara, Demlerdik umutları dinmeyen coşkumuzla. Kara *******de bazen kanardı mutluluklar, Mum ışığı gibi yol gösterirdi hatıralar. Bu sayede dinerdi tükenmeyen fırtınamız; Tatlı meltemlere gebe yol alırdı sevdamız. Bembeyaz bir güldün sen hüzünbaz toprağımda; Sarmaşık dallarıyla dolanmıştın baharıma. Derken kar yağdı, dolu yağdı zamansız rüyamıza, Savurdu gül kokunu ölümün kollarına. (Sevmeyi bilen yürek asla unutmaz) İlknur Çekici |
Beni Hatırla
Batan günün ardından Boyun büken çiçeğe Yağan karın ardından Hüzünlenen fakire Bir ölünün ardından Sele dönen gözlere Yüreğini yangına çeviren Her güzele Bakıp beni hatırla Solan gonca gülüne Hatırla sevdiğimi Sensizken öldüğümü İlknur Çekici |
Bilir misin?
Sevilmeden sevmek nasıl bir duygu bilir misin? Gururunu hiçe saymak yıllarca Özlemek özlemek ve yine özlemek Gerçekte istenmediğini bilmek Çekilip karanlığa dikersin gözünü tavana Akan her damla yaş hançer gibi bağrında Sevgisizlik yakar tenini Her saniye solar bedenin bir gül gibi Elbet gün gelir sever diyerek Resmine bakıp hayal kurmak Seni istemek nedir bilir misin? İSTANBUL İlknur Çekici |
Bilmesende
Dışarıda yağmur İçimde hüzün Gecemde matem Ruhumda sızı Kalbimde aşkın Dilimde sözün Gözümde izin Elimde resmin Oysa sen bunlardan habersiz Yaşıyorsun gününü Yok sayıyorsun sevgiyi Daha nereye kadar Yalancı mutluluklar Bizi ayıracak mı? Bu sessiz fırtınalar (07.03.2005/GÖYNÜK) İlknur Çekici |
Bilseydim
Gözlerimden yaş olup düşecek miydin? Kalbimde solup kalacak mıydın? Gecemden kayıp gidecek miydin? Aşkı celladım yapacak mıydın? ................Bir tanem Bilseydim gözlerimden yaş olup akacağını Ağlarmıydım *******ce düşme diye Bilseydim kalbimde solacağını Çekermiydim içime nefes gibi solma diye Bilseydim gecemden kayan son yıldız olacağını Durdurmaz mıydım zamanı? gitme diye Bilseydim aşkın celladım olacağını Yolunda çoktan ölmez miydim? aşkı yüreğine göm diye Kadeh kadeh .......İçtim seni Yüreğime ..........çektim seni Son nefes olacağını ...............Bilemedim ...................Sevdim seni İlknur Çekici |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.