![]() |
|
Arkadaslar,vakti gelince degil jop..en alasiini yapariz ..ama bizler internet gibi cagdas imkanlari bu boyutta kullanabildigimize gore bizden beklenilen alelacele jop sokmak,bomba atmak degildir.Lutfen en yuce Turk,Ataturk'un yaptiklarini bir dusunun,her seyin bir zamani var,Ataturk kurtulus savasini strateji belirleyip,kongreleri yapmadan baslatsaydi,zamansiz yere ORDULAR ILK HEDEFINIZ AKDENIZDIR ILERI diye haykirsaydi bugun bunlari dahi konusamiyor olurduk..bizler tarih boyu herkezi yendik,ama bu sefer dusman icimizde..bu dusmanlari,ayni irkin dusman olmayanlarindan iyice ayiracak stratejiler gerekir,yoksa asil bolunme o zaman gerceklesir ki...o bolunmeyi degil biz TURK irki,kimse engelleyemez..o yuzden ne olur..tepkimizi verecegiz zamanlari iyi dusunelim..cok ince hesap yapalim ve bize yol gosterecek onderlerimizden gelecek sinyalleri bekleyelim..tum vatanini sevenleri sevgiyle kucaklarim..
|
selam bu resmi nasil koydun bende bitane koycamda.... benım daha açikliyici bir mesaj nitelıgı tasıyo...
|
Alıntı:
ne kadar söylesen haklısın kardeş.bu serefsizlere ne yapsan azdır.bunlara kinim kusmakla bitmez.bunalara yapacağın su havadan dökeceksin benzini üstlerine sonra bir ates çakacaksın cayır cayır yansınlar kahpeler |
avrupa birligine girme bahanesiyle hukuk kanunun kisitlayan türkiye şimdi pkk terör örgutune tölerans tanır hale geldı yenı cikan tasari kanun bıraz olsun bastırcak bu yandaşlari bizim toplumumuz çok umursamaz sorumsuz karikatür kirizinde türkiyenın hassasiyetının farkina vardik görulen sadece yukardan çikan sesler şimdi sokaga dökulen insanlarin devlete zarar vermesi haluken bizim milletımızın buna duyarsız kalmasi çok saçma cingene dedıgımız göçmen insanlarin elinde bicaklarla peşine düşmesi kovalamasi türklükse bızde müsluman bir ülkene yasıyosak sesimizi duyurmak için devlete ayak kaldıran sehitleri umursamıyan insanlara geçit vermemesini dilerdim türk halkından... saygılar..
|
ALLAH belasını versin
|
Ya Onlar Benİ ÖldÜrÜr Ya Ben Onlari ÖldÜrmeye Devam Ederİm. Bayragima Uzanacak Elİn Sahİbİnİ Anasinin **** Sokarim.
küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys) |
BaŞ KoymuŞum TÜrkİyenİn Yoluna,
******************* ***** küfürlü yazışmak forum kurallarına aykırıdır(bluekeys) |
arkadaşlar konu çok hassas bir konu hepimizin yüregi yanıyor ama düşüncelerimizi küfür etmeden de ifade edebilecegimizi inanıyorum lütfen biraz dikkatli olalım pkk ya küfür ettiği için kimseyi bann lamak istemem ama site yönetimi olarak sitede her ne,konuda olursa olsun küfür yasaktır,geregi yapılır
|
Alıntı:
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.