![]() |
TÜrkİye TÜklerİndİr
Alıntı:
düşücelerinin tamamına katılıyorum ancak türkiyeli kavramı bazı dingiller tarafından yanlış yorumlanıyor bu toprağın ekmeyini yeyip buvatanın okullarında okuyup bu bayrağın altında yaşayan herkes türklüğün büyüklüğünü hazmetmek zorundadır aksihalde bu vatan toprağını derhal terketmelidirler adresmi;kuzey ırak tabi hali ırak varsa bu düşünceler doğrultusunda hayvansever şahsın gideceği tekyer ırak taki hayvanat bahçesinde İT kafesidir tanrı TÜRK'ü böylesi İTLER den korusun |
konu aktiftir yanlız yorumlarda lütfen daha mantıklı olalım...
|
Bu ülkede hiçkimse etnik kimliğinden dolayı hor görülmemiştir. Kürt kökenli vatandaşlar başbakan ve hatta cumhurbaşkanı dahi olmuşlardır... Bundan dolayı hangi kökenden olursa olsun hiçkimse kendine problemler icat etmemeli ya da var olan çeşitli sorunları etnisiteye dayandırmamalıdır...
Var olan terör sorunları tüm bölge halkına yüklenilmemelidir. Terör sorununa hem askeri hem ekonomik hem de sosyal yönden çözümlemeler getirilmelidir.... Sonuç olarak bu bayrak altında birleşen vatandaşlarımıza sahip çıkalım ancak bölücülük yapacaklara da hep birlikte karşı çıkalım..... |
Alıntı:
sözüm meclisten dışarı......bilirler kendilerini..... bilmeselerde anlatır kelamlarım..... it'i eğitmekle kurt olmaz...tabiatına aykırıdır... dünyalık:confused: için gözleri kararmıştır... bu kararma geleceğin altın:confused: ülkesini düşlemektendir..... bundan sonra olacak bellidir.......kendimizi kandırmayalım... bunca dökülen kandan sonra,bir yetimin,dul kalmış bir bacımızın,ağlayan bir babanın yüreklerine fırat serinliğinde soğuk suyu çevirsen söndürür mü? bizi ne kadar sevdikleri tarihte ve şimdide belli olanların, TÜRKLÜK gurur ve şuurunu kendinde bulamayanların, veya bulmuş gibi gösterenlerin idare-i maslahat oyunlarına gelmeyelim... |
+1
.... |
Hepİmİz MÜslÜmaniz Amaaa
Bu KÜrtler TÜrk Topraklarinda Hak İdda Edİp Hatta Uydurma Bİ Devlet Kurup Adinida KÜrdİstan Koyabİlİyosa Ve Bu Devlet İÇİnde DoĞuyu GÖsterİyorsa Onlar Bİzİm DÜŞmanimizdir ArkadaŞlar GeÇenlerde Bİ Foruma Rasladim KÜrt Sİtesİ Yanİ Nasil Sİnİrİmİ Bozdular 3 Kelle KoymuŞlar TÜrklerİn Bİzİmkİlere Yaptiklari YazmiŞlar Altinada Şerefsİz Vatana Saldirdim Demİyon Ama... Ve Bunun Gİbİ Bİ KaÇ TÜrkİye Resmİ Altinada KÜrdİstan Topraklari YazmiŞlar Bİr Kez Daha Lanet Ettİm Benİ Anlayanlar Olacaktir Emİnİm
|
İstİsnalar Kaİdeyİ Bozmaz
Çol Çocuk ÖĞretİyo Bunlar Sen Nedİn 2 3 İ İyİ Dİye Sevelİmmİ
|
KardeŞİm Dİyorumkİ İstİsnalar Kaİdeyİ Bozmaz
Sen Dİyosunkİ 2 3 Kendİnİ Bİlmez Dedİ Dİye TÜm Toplumami Mal Edeceksİn Ne 2 3 KİŞİsİ Yaa Sen Uyu Olum Bİraz Sert Ol GevŞeme 36 Bİn Şehİt Ve Hala Şehİt Kİm Bunlar Pkk Pkk Yi Seven Destek Veren Kİm KÜrtlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Alıntı:
pkaka'nı partisi dtp'nin resmi oy oranından3-5 it'mi, ve bu itlerin bir sürü eniğinin olduğunu varsayar isek... milyonlarca it'mi olduğunu tespit edebiliriz..... idare-i maslahat saim......... şimdilik işi idare ediyorlar.....seni ....beni....TÜRK MİLLETİNİ..... değil ise bir adım öne çıksınlar...bilelim.... lakin, bu sessizlik niyedir.... bu sesizlik cellat sessizliğidir......elimiz bağlandığında boynumuza ilmeği geçirecek cellatın...... ve alameti hayıra olmayan...... |
aynen katılıyom kanka sanaa ben anladım seni şehitlrt ölmez vatan bölünmezzz
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:20 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.