ulakben |
08-16-2006 07:12 PM |
n
ah arkadaslar neyı tartısıyosunuz..bakında ıbret alın..gun yokkı kotu bır hadıseyle karsılasmayalım.oncelerı sankı bu sorunlar benı ılgılendırmezmıs gıbı tv de seyreder bır an ıcın uzulur ve unuturdum ama sımdı bakıyorum ve her gun ulkemızın aleyhıne bı haber seyredıyorum ve ıslerın cok cıddı boyutlara ulastıgını goruyorum.ama bız neyapabılırız..oy hakımız var secme hakkımız var,pekı kımı secıcez...akp yimi,chp yımı,yada anap,dogruyol yada mhp yımı..ogrencı,memur uzerınde cop kıranlar bayrak acanların kılına bile dokunmazken..dokunma cesaretını gosterecek kımı secıcez arkadaslar...bellıkı bırılerı bır duzen kurmus..yıllardır temelı koklesmış bır duzen ve bu duzenın ıcınde bence her kesımden ınsan var lakın bu sıstemı cokertecek baska bır sıstem ıse yada yenı bır sıstemın temellerı ıse yok ve bencede olamazda..bu vekıller bu sıyasetcıler ve malesef duyarsız ve cahıl kıtlelerle bu ıs zor..buyrun deneyın ya terorıst ya anarsıst ya sovenıst yada potansıyel ceset muamelesı gorursunuz......sılahlamı yokcanım zor dusunceyle dusunerek bu haınlerın kokunu kazıyabılırsınız..onuda kım yapacak...bence dunya cografyası degısıyor genel anlamda tabı ve maalesef turkıyeyıde bu değısımın ıcıne kattılar ve bence cok turk kanı dokulecek cookkk....Allah miletimizin sonunu hayır eder insallah
|