![]() |
yaw hasan abi nerden çıktı bu balkondan kızların evine girme fikri burası 6. kat sayın abim...
|
-lan murtaza geçtik mi lan önümüzdeki iki arabanın arasından bandı çıkartaymı gözümden?
-abi iyide bende göremedim -olum nerdeyiz lan biz çakmağı bi yak bakalım (bir anda ortalık aydınlanır ve karşısında biri duruyor) -sen kimsinla böyle avrat gibi kırmızı giyinmişsin? -ben ŞEYTAN |
- Ahh, kemiklerim sızlıyor !
- Bi şey olmaz geçer, seninkiler mirası paylaşamıyolardır.. |
hepside süper
- abi burada ne kadar kalacağız - 3-4 ömür kalırız heralde kanka - nasıl yani abi - ulan ben nerden bileyim - abi artık buradaki muhabbette kısalıyor - boş ver oğlum yeni gelen hatunlara bak - aman be abi onlar çok moruklamışlar - oğlum onlar bizde 50 yaş daha küçük .... |
:)) paylasım ıcın tskler...
|
-abi yeni audi a8 ne deli alet ya yav kazara cennete gidersek bi test sürüşüne razııyım be hani dyolar ya cennette her istediin olcakmış diye
-la bi git -nereye gidiyim abi kıyamete kadar burdayız ama ne cihaz ya 6 litre v12 motor 420 hp 0-100ü 4,5 sn -allahım kabir azabı bı olsa gerek... |
-bu adam kim la
-gece bekçisi.. - naapıyo bu salak gecenin bu vaktinde -bizi koruyo.. -sen harbiden salaksın ya kanka kusura bakmada... |
ayyy sağolun yani hiç yalnız bırakmadınız beni...
siz de konuşturun bi şeyler yaaaa... |
Bizi ölüm bile ayıramadı Necati Abi
Bi sus be Mustafa bi sus allah aşkına Bak bi daha konuşanın ağzına şurdaki yılan girsin |
-bana bi gün yüzü göstermedin. Evi üstüme yapmadın. O gülşen cadısıyla beni aldattın..
-hay kafama ş.çayım emi b.k vardı aile kabristanı yaptıracak.. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:55 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.