![]() |
bakışını gördüm
gözlerini kapattığın zaman mahsun olmama izin vermedin ve ben bir şey yapmasam bile bol bol ağladın artık bana hiç bir şey söylemeyeceksin hiç ama hiç bir sürü adam çiçekler getirdi nutuklar bile söylendi ben hiç bir şey söylemedim seni düşündüm.... p.soupault |
acılara batmamış bir aşk söyle bana
yıkmamış,kıymamış olsun bir aşk söyle bir aşk söyle sarartıp soldurmamış olsun ama inan ki senden artık değil yurt sevgisi de bir aşk yok ki paydos demiş gözyaşlarına mutlu aşk yok ki dünyada ama şu aşk ikimizin olsa da L.aragon |
Dün fena sıkıldım akşama kadar
İki paket cigara bana mısın demedi Yazı yazacak oldum, sarmadı Keman çaldım ömrümde ilk defa Dolaştım Tavla oynayanları seyrettim Bir şarkıyı başka makamla söyledim Sinek tuttum bir kibrit kutusu Allah kahretsin, en sonunda Kalktım buraya geldim |
Annemi ölmüş gördüm rüyamda.
Ağlayarak uyanışım Hatırlattı bana, bir bayram sabahı Gökyüzüne kaçırdığım balonuma bakıp Ağlayışımı. |
İçkiye benzer bir şey var bu havalarda
Kötü ediyor insanı, kötü... Hele bir hasretlik oldu mu serde; Sevdiğin başka yerde, Dertli ediyor insanı, dertli. İçkiye benzer bir şey var bu havalarda, Sarhoş ediyor insanı, sarhoş. orhan veli |
SEVDAYA MI TUTULDUM ?
Benim de mi düşüncelerim olacaktı, Ben de mi böyle uykusuz kalacaktım, Sessiz, sedasız mi olacaktım böyle? Çok sevdiğim salatayı bile Aramaz mi olacaktım? Ben böyle mi olacaktım? orhan veli |
ÖZLEMEDİM SENİ
Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Sıcaklığını bulmalıyım dokunuşları, kenetlenişi Terimizle sulanmalı yeryüzü güneş terimizde ışıldamalı sabah olunca Apansız fırtınalar çıkmalı sarsılmalıyım Özlemek yanında olmak isteğidir gülüşünü görmek biraz da Hiç özlemedim seni Saçlarına gül takmam bir ırmak gibi akıtırım ovaya soluğunla yanar dudaklarımın bozkırı Akkor halindeki ufuk bakır bir tel gibi eriyip gider kraterler ortasında kalırım Ahmet TELLi |
hepsını okumadım ama elınıze saglık
|
dryctn eline sağlık kardeşim...
|
ÖZLEMEDİM SENİ
Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Sıcaklığını bulmalıyım dokunuşları, kenetlenişi Terimizle sulanmalı yeryüzü güneş terimizde ışıldamalı sabah olunca Apansız fırtınalar çıkmalı sarsılmalıyım Özlemek yanında olmak isteğidir gülüşünü görmek biraz da Hiç özlemedim seni Saçlarına gül takmam bir ırmak gibi akıtırım ovaya soluğunla yanar dudaklarımın bozkırı Akkor halindeki ufuk bakır bir tel gibi eriyip gider kraterler ortasında kalırım Ahmet TELLi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.