www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee

www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee (https://www.cakal.net/index.php)
-   Eskiler (Arşiv) (https://www.cakal.net/forumdisplay.php?f=188)
-   -   isyankar130 ` CEVAB-I TÜRK BİLDİRİSİ (https://www.cakal.net/showthread.php?t=39994)

kasirga78 10-02-2006 10:00 PM

Alıntı:

İlk Gönderen isyankar130 (Mesaj 205186)
Hepİnİzİn Sonu ÖlÜm Oalcak ...... Evlatlari..

Ondan şüphemiz yok Zaten Allah'a inancımız tam sonumuz ölüm fakat yanıldığın bir şey var bu ölüm Allah yolunda olacak sizler gibi ..... yolunda değil. Birde sizin elinizden olmayacak bunu kafanıza yazın...

K r a L 10-02-2006 10:41 PM

Alıntı:

İlk Gönderen GeCeLeR (Mesaj 205131)
http://img146.imageshack.us/img146/8506/bscap032do1.jpg

Kastım var alçak batılaşırsın devam et bir O.R.O.Z.P.U çocuğu imralı da yatsın lan asma

Barış savaşla kazanılır Irkçı değil TÜRKÜM

SENİ UNUTMADIK
Atam. Unutanlarada Hatırlatacağız...

SARILACAK BAYRAĞIN YOK VATANSIZ...

ALLAH BANA EĞER GÜN GELİR SENİNLE KARŞILAŞMA LÜTFUNU VERİRSE O MASUM ÇOCUKKLARIN,İNSANLARIN ACISINI ALICAM SENDEN.... UNUTMA LAN BU DÜNYA SANA DAR..O HÜCREDE GEBER..

COLOR 10-02-2006 10:44 PM

Arkadas sadece parazit yapiyor klavye le yazmak kolaydir..

K r a L 10-02-2006 11:21 PM

ARKADAŞIM BİZ TÜRKÜZ TÜRKLÜĞÜMÜZE LEKE SÜRENİDE BU ÜLKEDEN SÜRERİZ !!!!

aLeMDaR 10-03-2006 03:30 AM

sene 10712de bu topraklara girdik kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi bir arada yaşadık ama kendini bilmez beyinleri yıkanmış üç beş tane çapulcunun eline kalacak değiliz vatanımın uğruna 30.000 değil 30 milyon insanımız başta ben olmak üğzere kurban olsun sonumuz sizin elinizden olacakmış güldürmein bizi.
İnsanlıktan eser kalmamış sizde vahşi başı boş kalmış kuduz köpekler gibi dağlarda yaşamaya başladınız ama merak etmeyin sonunuz geliyor elbet mehmetciğimin mermisi sizide bulacak köpekler gibi gebereceksiniz

bluekeys™ 10-03-2006 08:52 AM

evet isyankar130 seninle konuştuğumda sustum nedeni ise işte bu yukarıda sana destan gibi cevap verileceğini bilmem ve sana cvp vermemem seni dikkate almam rica edildiği iiçin sustum sana savunduğun gerçek değidiğin olaylarla ilgili bir gerçekten alınmış bir yazı ve bir kaç fotoğraf eklemek istiyorum
Alıntı:

MARDİNLİ ROJİN HAMİLE BIRAKILDI, İDAM EDİLDİ
Alıntı:

Mardinli Rojin’in bir eli yoktu. Hamile bırakıldı, üst düzey bir komutan tarafından. Sonra da idam edildi. Tecavüzcü ise şu an Osman Öcalan’ın partisinde.
ÖLMEDEN ÖNCE SON İSTEĞİ ÇOCUĞUNU DOĞURMAK OLDU
Yedi aylık hamile Ronahi’nin Zele’de infaz edildiğini Osman Öcalan da Cemil Bayık da iyi biliyor. Çünkü onlar karar verdi. 1991’den beri arkadaşımdı. Suriye-Kamışlılı’ydı. Son isteğini sordular. "Çocuğumun hayatını bağışlayın. O doğduktan sonra beni idam edin" dedi. Suçu, biriyle ilişki kurmasıydı. Babasına dokunmadılar. Ronahi, karnını kuşakla bağlıyordu ama büyüyünce gizleyemedi. Açığa çıktı. İnfaz manga komutanı, Cemil Bayık’a, Ronahi’nin son isteğini söyledi. Cemil Bayık, "Hayır, idam edin" dedi. Karnında bebeğiyle öldürüldü.
bunun gibi örgüt içi daha nice alçak insanlığa sığmayan olaylar...

Alıntı:

Bize Apo tecavüz etti
Alıntı:

BİRİNCİ KADIN

Şiddet kullanarak tecavüz eden Apo’dan intikamımı komutanlarıyla yatarak aldım

Öcalan’ın Şam’daki evine Yoğunlaştırma Evi denir. Yoğunlaştırma Evi’ne bakire, genç ve güzel kadınlar alınır. Vahşi, "çöl güzeli" kızlardan hoşlanırdı ama sarışınlara daha çok ilgi duyardı. Ben de Yoğunlaştırma Evi’ne çağrıldım. Apo bir gün beni masaja çağırdı. Gittim, ılık su dolu leğendeki ayaklarını yıkadım. Hani köy ağaları gibi. Beni azarlamaya başladı, bilmiyorum diye. Sırtüstü uzandı, şimdi bütün vücuduma, dedi. Anladım neler olacağını. Çünkü cinsel istek uyandığını gördüm. Soyun, dedi. Soyundum. İç çamaşırlarını da çıkar, dedi. Ayağa kalkıp sarılıp sıkınca korktum. Kendimi savunmak için Apo’ya vurdum. Üç yumruk attı yüzüme ve kafama. Küfretti bana. "Düşkün, fahişe, rezil kadın. Seni özgürleştirmeye, tabulaştırdığın zincirleri kırmaya çalışıyorum" dedi. Titrediğimi görünce kovdu beni. "Sen Kesire’sin. Beni onun gibi yok etmek istiyorsun. Sen köle kalacaksın!" diye bağırdı. Ama bu daha ilk denemeydi. Dışarıda bekleyen tecrübeli kadınlar, beni psikolojik olarak hazırlama toplantısına çağırdı. Ağladım. İçlerinden biri, Osmanlı Sarayı’ndaki Valide Sultan gibiydi. Beni azarladı. "Başkan bizi özgürleştiriyor. Sen özgürleşmek istemiyor musun? Başkana erkek gözüyle bakıyorsun. O başkan, o zincirlerimizi kıran bir peygamber." Beni akşam yemeğinden sonra yine çağırdı Apo. Bu kez çözümsüzdüm. Kime derdimi anlatacaktım? O ana kadar ölüme hiç bu kadar yaklaşmamıştım. Bekaretimi aldı. Sonraki günlerde iki kez daha sevişti benimle. Ben de Öcalan’dan intikamımı komutanlarıyla yatarak aldım. Çünkü beni gönderirken dağa, "Sakın bir erkekle ilişkini duymayayım. Benim yetiştirdiğim kadınlar, hiçbir erkekle ilişkiye girmemeli, sonuna kadar bana bağlı kalmalı" dedi. Beni infaz etmemelerinin nedeni, Öcalan’ın evinde kaldığım için rütbe verilmesi. Bu yüzden dokunmadılar bana.
bumu namusumuz için ölürüz dediğiniz olay bumu sizde namus kavramı!!!
sizin savunduğunuz kürtlük bumu!!!
http://img205.imageshack.us/img205/9...7012211pn4.jpg
siz kendi sözde kürdistanı kurmak için namus bayrak için ölürürüz dediğiniz bumu!!!
siz namuslu insanlar bumu sizin namusunuz!!!
http://img139.imageshack.us/img139/8...7012411eb7.jpg
sizin namus deyip dağa çıkardığınız kadınlara orda ağzından salya akan itlerin sırayla tecavüz etmesimi namus!!!
alttaki resim sizin namussuzluğunuzun simgesimi yoksa namussuzluğunuzumu temizlediniz!!!
http://img133.imageshack.us/img133/8...7012412en1.jpg
evet bunları namus bayrak özgürlük için yaptık diyorsanız sizin namusunuzu dağda itler beceriyor ve sizde biz bunlara bakarak izleyerek destek veriyorsunuz...
http://img84.imageshack.us/img84/9903/1987062012kf3.jpg
unutulmasın ki bu ülke kanla alındı ve senin gibi bir kaç çaput bağlayıp biz ülkeyiz deyenlere teslim edilmez...
dini dahi olmayan bir milletsiniz din de derdi ki devletinize milletinize itaat edin dini olmayan soysuzlar savaşın ve ölün.
bu ülkede mehmetçik çok sizin soyunuzu silmek için hergün geleceğiz sizde sağda solda gösteri yapıp yüzünüz maskaleyerek korsan gösterilerde 3. sayfa haberlerinde yer alacaksınız....
vatan sana kanım canım feda olsun!!!

CaKaLBoT 10-03-2006 10:25 AM

Alıntı:

İlk Gönderen isyankar130 (Mesaj 205174)
3-5 çapulcudu sizin ananızı ağlatmadımı? ananızda emdiğiniz sütü burnunuzda getirmedimi? ölmeye hazır 30.000 nerde nerde biz korkudan dıaşrı çıkamayları görüyoruz.. yapılan hiç bir şey karşılıksız kalmıyacak bunu unutma..

cevap yazmama bile gerek kalmamış aslında....

Şerare-i hakikat, müsademe-i efkardan doğar sanmıştım,

sinek çıktı..bataklıktan doğan.....

kürt sanmıştım.....

tipik gayri kürt çıktı........

çok iyi bilirim gayri kürtleri ve cesaretlerini...1 kişiye 10 kişi olduklarında....

yada,

pusuya yattıklarında...sırta doğru...sırta nişan için....:confused:

BU NİYETLE;:mad:

hırpani cesaret söylemleri ağızına almA......

gecenin karanlığından korkmadığını ispata, türkü okuma...

beşeri rıdvan köyü, dıral dede düdüğü gibi ötüp durma.....

ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA....:mad:

''merd-i kürdi şecaat arzederken sırkatın söylüyor ne olduğunu...'':confused:

mezarci79 10-03-2006 10:34 AM

.............

gulum0101 10-03-2006 10:38 AM

gereken yapılsın bence böyle kuru kalabalıkları sitede barındırmayALIM.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

DJIN 10-03-2006 11:02 AM

Alıntı:

İlk Gönderen gulum0101 (Mesaj 205639)
gereken yapılsın bence böyle kuru kalabalıkları sitede barındırmayALIM.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

artık o adam siteye
giremez zaten bu şekilde *** olduktan sonra....
belki bişiler öğrenmişitir ******** köpek...
buda üstlerine tazyikli su sııkldığında korkup evine kaçanlardan....

1 türk dünyaya bedeldir ...
böyle bir kürt 1 köpek kadar bile etmez....çünkü köpek bile kendisini besleyene saygı duyar....

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:51 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.