![]() |
cihan abi yaw nasıl herkes fbye yükleniyor konuyu lütfen saptırmayalım cihan abicim:D:D::D
saygılar... |
yani bu konu okadar büyümemesi gerekiyor...
|
herkez neyin ne olduğunu iyi biliyor ;)
tek yorum ; kAhrolsun futbol yAşAsın BEŞİKTAŞ !!! |
Alıntı:
Evet 4 büyükten bi trabzon eksik...bjkeli de geldi vay anam vay... hoşgeldin... konuya lütfen doğru cevaplar verelim ama gereksiz mesajlar vermeyilim lütfen... teşekkür ederim saygılar... |
Alıntı:
|
umarım artık bişeyler yapılır ciddi adımlar atılır çok kötü bi rdurum...
|
Alıntı:
ama senin bnm msjlarımı alıntı yaparak konuşmaların son zamanlarda moda oldu.(o yüzden cvp hakkımı kullanmak zorunda kalıyorum) biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum seni ;) Alıntı:
bana bunu açıklarmısın... |
ismail ve ahmet
tek bir kez yazacağım konu herkeze açıktır herkezin bir fikri bir yorumu vardır...bence burda birbirmizi yemek yerine bu olaya sesiz kalmamalıyız... şikeyi yapan kim olursa olsun... |
Abi şimdi ben sana...
1.yorum yazma demiyorum...yaz yani.. 2.tamam sen yanlış anladın abicim hoşgeldin yani gsli fbli bide bjkeli geldi dedim...o bjkeli de geldi anam vay demek:yani bjkeli de geldi demek anlamında sana saygım sonsuzdur...teşekkürler |
Alıntı:
ben fb li olarak söylüyorum yapan cezasız kalmasın biride fb ise küme bile düşürülsün... |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.