![]() |
Alıntı:
ben niket ablacııma orkide çiçek hediye ediorm :smile: :smile: |
bende tüm çakal.net ailesine sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum
|
Alıntı:
Alıntı:
|
bende çakal.net ailesine büyük ikramiye tutacak yılbaşı biletini hediye ediyom. kaç üye warsa böler paylaşırız. nasıl olsa herkese yeter :D ha bu arada bilet tam bilet puhaha..
|
bende fedakarlık yapıp bana düşen payı almıyorum diğer üyelere hediye ediyorum ama yok olmaz hediye hediye edilmez oazan benden de herkse hazır kurulmuş Google gibi bbüyükk bir site hedaye edeyim(çok mu atım;) )
|
ahmet kardeşime feyyaz imzalı formamı
niket ve dhemly e ellerini beraber sokabilecekleri bir eldiven saim abime bir kutu cezerye TRuStWoRtHy® e fb kombine bileti batuyada nike pro krampon hediye ediyorum... |
herkese benden bi adet rapor :) (kendi raporumu vercem çoğaltıp)
hehehehe |
marifetnamamem budur halkım .... www.cakal.net size hediyemdir ...
|
Alıntı:
|
Serdar yani karabasana düzenli çalışan bi resim uploud siteesi bugün deli oldu kankam
ahmete gözlük kullanılmayan bir adada bir hafta tatil cihana coşkunun bütün filmleri ve feneriumdan tam takım ne isterse cugolasa feneriumdan tam takım GeCeLeR dünyadan uzak yani net olmayan bir yerde kada dinleyebileceği 3 kişilik bir tatil yanına kimi almak istersen kankam saime polis rozeti veee demli&niket size hediyem aşağıda http://img504.imageshack.us/img504/6...zyuzugubw2.jpg |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:51 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.